Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Allahim insallah bu ay sanada nasip etsin guzel kalplim......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aminn inşş tüm topık hamılelıgımızden konusalım bırbırımıze naz yapalım aserdıgımız seylerı kargo yapalım bırbırımıze =)))

şeytan kıyafetii ahahahaaa :KK70: gecelik falan konuştuk yaa :KK34: inşallah gerek kalmaz canım yapmana bıde ilişkiden 10 dakika önce falan sert bi türk kahwesi içir enişteye :KK34:

Petegim adama icirdim bir iki uyumadi sabaha kadar uyuz uykusu kaciyo diye istemiyo.....

Aaa kur yapti sanirim. Adetle atilmiyor mu cnm ya? İnşallah atarsin adetle. Kist e soğan kuru iyi geliyor cnm.

Cnm varsa kanda cikar zaten. Aksam kan verebilirsen ver cnm. İnşallah vardır. Yoksa Dr dan randevu almak en iyisi.

oyle yapacagım artık kafama takılacagına aksam ıs cıkısı kan verecegım kısmet artık gerısı bakalım..

Hazal kiz nasil becerdin bir kerede masallah asil sen anlat:)))))

kız vallahi bişi yapmadım hatta gecen hafta adamla bi güzel konuştum ben ilaç alıyorum hormon alıyorum vücuduma senin umrunda değil dedim ben tek başıma yapamam dedim kuzum kuzu kuzu dinledi tamam dedi herşeyi kabul ediyorum bundan sonra değşiecek herşey dedi aaaa bi hafta sonra bi baktım ki çift çizgi :))))))))

oyle yapacagım artık kafama takılacagına aksam ıs cıkısı kan verecegım kısmet artık gerısı bakalım..

İnşallah hamilesin cnm üzülme stres yapma. Sakin ol eğer olmasa zaten iki testte cikmasi imkansiz. Ya sabahki test tarihi gecikti. Kullanım tarihine yakinken de doğru sonuç vermeyebilir çünkü. İnşallah güzel haberler al bizi de mutlu et.

kız vallahi bişi yapmadım hatta gecen hafta adamla bi güzel konuştum ben ilaç alıyorum hormon alıyorum vücuduma senin umrunda değil dedim ben tek başıma yapamam dedim kuzum kuzu kuzu dinledi tamam dedi herşeyi kabul ediyorum bundan sonra değşiecek herşey dedi aaaa bi hafta sonra bi baktım ki çift çizgi :))))))))

Adamda kurtulduuuuuu darisi bizimkilere yedik adamlarida valla:))))

Cnm masallah bir kerede tutmus taktik istiyoz:)))(((

aynen hazalcım taktık ver bize gülüm senin bebişe arkadaş gelsin kız bi anda oglun dedim içimden öyle geçdi kız senin içinden ney geçiyo hazal bk bide benim hislerim kuvvetli haaaaa

aynen hazalcım taktık ver bize gülüm senin bebişe arkadaş gelsin kız bi anda oglun dedim içimden öyle geçdi kız senin içinden ney geçiyo hazal bk bide benim hislerim kuvvetli haaaaa

canım sağlıklı sıhhatli olsun öncelikle tabii ki bi oğlum var bir de kızım olsun isterim Rabbim bilir yine de her ikisi de kabulum

İnşallah hamilesin cnm üzülme stres yapma. Sakin ol eğer olmasa zaten iki testte cikmasi imkansiz. Ya sabahki test tarihi gecikti. Kullanım tarihine yakinken de doğru sonuç vermeyebilir çünkü. İnşallah güzel haberler al bizi de mutlu et.

inşallah oyleyımdır ,ve ınsallah haber bekleyen umut eden herkes oyledır,cok tesekkur ederım sana blac gercekten anne gıbı yaklasıyorsun sevkatını hısedebılıyorum yazıda olsa, bellıkı annelık sana cok yakısıyor :) Rabbım bı kuzuna uzun uzun omurler versın bı kuzunuda saglıkla kucagına almak nasıp etsın inşallah.

pekı ben ıs cıkısı test yaptırmaya gıtsem yaparlarmı osaatte cunku 6 yada 6.30 gıbı olurum hastanede bıraz erken cıkarsam ısten

Cnm 6 da en gec evde ama kaynimda bizimle daha dogrusy biz onunlayiz benim evi tasiyacagim daha...anlayacagin twk olsak ohooooooooo sen anla:)))((((

o zaman sen nıe taktik istion bacım senin mekan sıkıntılı :KK1: ama bu kahwe işini çöz spermleri hareketlendiriomş

inşallah oyleyımdır ,ve ınsallah haber bekleyen umut eden herkes oyledır,cok tesekkur ederım sana blac gercekten anne gıbı yaklasıyorsun sevkatını hısedebılıyorum yazıda olsa, bellıkı annelık sana cok yakısıyor :) Rabbım bı kuzuna uzun uzun omurler versın bı kuzunuda saglıkla kucagına almak nasıp etsın inşallah.

pekı ben ıs cıkısı test yaptırmaya gıtsem yaparlarmı osaatte cunku 6 yada 6.30 gıbı olurum hastanede bıraz erken cıkarsam ısten

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel tatlım inşş vardır

X