Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İlginc valla acaba kumdanmi bitanem ama ne alaka dimi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımde aklıma o geldı valla bılmıyorum kı :) dun orucluydım halıyle hıc sıvı almamıstım, sbah ıdrarı ıle aynı olur dıe dusunerek sabahı beklememıs yapmısım ama onda cıktı sabahkınde tık yok kafam karıstı artık ya bakalım ne olcak :)

Masallah rabbim daim etsin insallah kiz ezel yetti gari bul bi taktik nasil olursa:))))

canım tesekkur ederım destegın ıcın :* bı test daha yaparım artık cıkarsa cıkar cıkmazsa 10 temmuzu beklıcem zaten

Olur cnm benim stres yapma dur bakalim bu meret kolay kolay silik gostermez ama hayirlisi olsun insallah.....

Olur cnm benim stres yapma dur bakalim bu meret kolay kolay silik gostermez ama hayirlisi olsun insallah.....

Hayırlısı herseyın Rabım eterkı nasıp etsın hayırlı ise , Allahım ısteyen tum herkese nasıp etsin inş

Bende doktora gidecem bugun gel yumurtalara bakim birde simir alalim dedi ama sizce simir icin uygun zamanmiki?

Taktik senden uygulama bizden:)))) saka bir yana rabbimin isi karismak haddimizemi ama iste tedbirde bizden dimi ezel:)

Valla taktıkmı bılmem ama ben adetımın 2. gunu corek otu bal tarcın kurune basladım , adet bıttıktensonrada 1 gun ara 1 gun ılıskı seklınce calısmaya start verdık en fazla 2 gun ara verdık , yumurtlama donemınıde kacırmamıs oluruz dıe ,emın degılım bılmıyorum hamılelık varmı suanda ama tuttu ıse bence arayı cok acmadan ay boyunca ılıskı olmalı herkesın yum ym zamanı baska olur cunku ,

canım tesekkur ederım destegın ıcın :* bı test daha yaparım artık cıkarsa cıkar cıkmazsa 10 temmuzu beklıcem zaten

simdi soyle oluyo henuz bat yani 10 temmuz gelmedigi icin idrardaki deger bi duser bi yukselir yani dengesizdir.kaldiki insanlarin bat gunu geldiginde bile bir hafta gecikmeden cikmiyo.sen simdi isten cikar cikmaz kan verip iki ayri eczaneden aldgin kitin birini bu aksam digerini sabah yap .ablastik.kasma kendini.

afferim kız ne güzel anlattın bak

tamam kasmak yok , anlastık ozaman =)

Meyra sen bilirsin sanki sen çok kan tahlili yaptırdın diye hatırlıyorum benim regl gecikmesinin bugün 3. günü değerim kaç çıkar ya da çıkması lazım ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…