- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #16.241
canım Allah kabul etsin saglıkla sıhatle dogur insallah
tam belli olsunda inşallah

cümbür cemaat hep beraber inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım Allah kabul etsin saglıkla sıhatle dogur insallah
kız atma sakla onları ilerde çok lazım olacak :) bende bir sürü var saklıyorum hala...
bu arada evde varsa testin sabah erken ilk idrarla yap daha belirgin olur sabah. sonra da git kan ver tatlım tamam mı? çok sevindim tatlım gözünaydın tekrar hadi bakalım...
ne biliyim biraz bekliyim diyorum. öbür gebeliğime göre çok iyiyim Allah a şükür. onda ağrım hiç bitmemişti düşünce geçti.
çarşamba yapıyım cuma kan tahlili verip doktorla görüşüyim diyorum. ameliyat olcaktım sinüzitten başıma iş açmaz inşallah
ishalim var yine acayip tırsıyorum![]()
tırsma be güzelim ameliyat olamazsın bu durumda tabi ne zamandı ameliyat?
ettim kıs etmemmi göremedin ama. toplamda 3 tane oldu![]()
dogru soyluyorsun canım cunku ben yumurtlama belırtılerıne bakarsak adet bıtımınde ve adetıme yakın yasıyorum bu belırtılerı.tahmını seyler oldugu ıcınde en ıyısı gun asırı ılıskı dedık ve oyle yapıyoruz =) inş tutar :)
Canım nasılsın nasıl gidiyor? Epeydir giremedim buraya, kaçıncı gündesin sen şu an ? Be 16. Gündesin bugün. Yumurtladım ama kasık ağrım geçmedi henüz ara ara hissediyorum sağ kasığımda basınçlar bi ağrı. Sendde durumlar nasıl.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktor araştırıyoduk. yumurtlama gününü değerlendirdikten sonra öğrendim baya ilerlemiş. bayramdan sonra olurum diyoduk. şimdiii 9 ay içerde 6 ay dışarda 15 ay beklicez en az tabi bi aksilik olmazsa allah ın izniyle
adam kimseye söylememe izin vermiyo 5 aylık olsun öyle diyobari dedim kızlara yazim ona tamam dedi
![]()
ınsallah bı daha ynı seylerı yasamayız canım![]()
Allah ettiğin duanın bin katı güzelini sana versin Allah kabul etsin canım agzınıza saglık insallah degerin yüksek cıkacak gülüm insallah
yuh be yavrum yok artık doğurcaan zaman söle bence daha ii yani :)
adamların ağzı durmaz ki kendisi söyleme der ama bütün arkadaşları bilir adım gibi eminim...
sen yine keseyi kalp atışını duy öyle söyle. ben keseyi görünce söyledim herkes şaşırdı kuzişler biliyordu olmuyo diye diyordum da kaynanam görümcem bilmiyordu çok şaşırdılar kaynanam üstüne dedi ki aaa ben görümcenden bekliyordum senin sürpriz oldu diye :) ule görümcenin oğlu daha yeni 2 yaşına bastı benimki 4 bana mı yakışır ona mı yahu :)))
kıslaaaarrrrr biraz önce gebelik testi yaptıımmm
hayalet misali iknci bi çizgi beliri verdiii
çok silik ama:44:
kızlar kafam cok karısık ben yumurtlama donemımde çok hastaydım sadece bır gunu degerlendırebıldık hastalıgım yuzunden. ama dedımkı veren ALLAH bellımı olur umıt etmedıgın anda hersey degısebılır oyuzdenbat 3 temmuzdu bende dayanamayıp erken gebelık testı aldım prospektusunude okudum onun dedıgı gıbı yapmaya çalıstım ama ılk bır dakıkaıkı tane sılık cızgı cıktı kesın net 5 dakıka sonra bellı oluyomus oyle yazıyodu daha sonra baktıgımda ıkı cızgıde sılınmıs gıtmıs bembeyaz kalmıstı testı benmı yapamadım bu neyın neysıydı hıc bırsey anlamadıım çokda uzun oldu farkındayımama yapamadım galıba
ay ne güzel dua ettin amin canım daha güzelleri sizin başınıza inşallah
benimkinin ağzı sıkıdır. düşük yaptığımı sadece benim ailem ve eşim biliyo. ya yine bişey olursa diyo 4 ay sonra doğum var gelin deriz diyocanım benim ya bugün biraz iş yaptım yoruldum yarın sakın yapma yat dinlen boş ver diyo
![]()
canım eğer gebelik olmasa hiç çizgi çıkmaz bir de ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum predictorden yaptı kuzenim bat gününde hemnde çıkmadı uydurup bi testte silik çıktı kan verdi ve 450 çıktı hcg. ben netten aldım babytime erken gebelik testi yaptım ve hiç bişrey çıkmadı bata 3 gün kala uyduruk uyguna aldığım testlerde silik çizgi çıktı. yani bence eğer ki ilk başta belirdiyse ikinci çizgi olma ihtimali var olmasa o çizgi hiç çıkmaz bence diye düşünüyorum. bence bata 2-3 gün kala uyduruk testlerle sabah yap canım.
bende eczaneden prediktör aldım dısında oyle yazıyordu bır ıkı gun sonra tekrar yapıcam sendede hıc bırsey cıkmadı derken senınkısıdemı bom boştu canım
benimki predictor değildi cnm netten aldığım bi testti ama hiç boş çıkıyordu yani.
hatta 3 gün kala sabah yaptım ve çıkmaz zaten deyip bıraktım öyle bi baktım silik çizgi var :)
Rabbim sana da nasip etsin tez vakitte tatlım.
amin canım sag olasın sende hayırlısıyla kucagına el bebegını kısmetartı dedıgım gıbı bu aydan umıdım yok ama yınede ınsan acbamı dıye gecırıyo ıcınden optum canım dahasonra gorusmek uzere ıyı geceler![]()
canım benım cok sewındım tebrık ederım senı :) yarın kan tahlılı yaptırırsın ıcın rahatlar :)
oy maşallah çok güzel yardımcı oluyorsa hiç takma kafana. benimki de her işimde yardımcı valla ben hamile olduğumdan beri hiç temizlik yapmıyorum.
eşim saolsun süpürüyo siliyo ütü yapıyo sadece yemek yapmayı bilmiyo bilse onu da yapar ohhh![]()
biraz bekliycem bakalım niye bilmiyorum hemen kan vermek istemiyorum noluyosa. ilk gebelikte yaşadıklarım yüzünden galiba:44:
sende mı kımyasal yasamıstınbenım 2 tem batım. bugun test yaptım negatıf cıktı. tahlıl ıcın bende beklemek ıstıyorum. erken yaptırınca deger dusuk cıkınca kabus gıbı oluyo. bu yuzden bıraz beklım tahlıl yaptırayım kesın sonuc cıksın ıstıyorum.
sende mı kımyasal yasamıstınbenım 2 tem batım. bugun test yaptım negatıf cıktı. tahlıl ıcın bende beklemek ıstıyorum. erken yaptırınca deger dusuk cıkınca kabus gıbı oluyo. bu yuzden bıraz beklım tahlıl yaptırayım kesın sonuc cıksın ıstıyorum.