- Konu Sahibi Whiteandblue
- #16.101
ne ilacı kıs bi dünya ilaç içiyom zaten bunun içide ilaç içemem walla
kafam karma karışım yarın bat![]()
kiz bitli hamile gibimi hissediyosun kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ilacı kıs bi dünya ilaç içiyom zaten bunun içide ilaç içemem walla
kafam karma karışım yarın bat![]()
galiba tahminimizden daha çok faydası var canım bu çörekotu kürünün geçen ay onu yaptım tüm yumurtlama belirtileri vardı bu ay civanperçemli hayıt tohumlu kürü denedim yumurtlamadım bile elbet bununda faydası vardır ama çörekotuna dönüş yaptım adetin ikinci günü başladım yine hayırlısı olsun cnm....ne güzel düzene girmiş adetin bencede devam et cnm.....
Saol arkadaşım İnceledim siteyi gerçekten güzel detaylı anlatılmış :)
Ben biraz geç yumurtluyorum anladığım kadarıyla bugün 23. gün ve hiç belirti yok. Ama full konsantre peşindeyim :)) Yakalıycam o yumurtayı bu ay
CANIM HAKTAN GELMİŞ BU DA SABIR İMTİHANI AMA DAHA GENÇSİNİZ OLUR Allahın izniyle kür falan başladım bakalım hayırlısı olur inşallah
gelecek inşallah cnm hiç ümidini yitirme .....bu kür mucize diyordu ibrhim saraçoğlu hakikatten ısrarla bırakmamak lazım bende başladım tabi önce Allh isteyecek inşallah vesile olur.....ben çok ınanıyorm bu küre hayatımda ılk defa 28 e düştübıde bebişler geldımı tam olucak ınşallah
![]()
kiz bitli hamile gibimi hissediyosun kendini
kizlar benim oruc tutmamammi gerekiyo.yeni hamileyim
cnm sen kür denemiyormusun bak yumoşlarında maşallah büyümüş ........bana bişeymi yazdın canım :))
mutlaka her ay yumurtlanmıyo cnm haberin olsun. senede 1-2 kere yumurtlanmıyomuş bende burda öğrendim![]()
gelecek inşallah cnm hiç ümidini yitirme .....bu kür mucize diyordu ibrhim saraçoğlu hakikatten ısrarla bırakmamak lazım bende başladım tabi önce Allh isteyecek inşallah vesile olur.....
o ayda bu ay mı dersinvalla hiç birşeye değil eşime üzülüyorum gün aşırı ilişki oluyor bu ay adam yorgun argın geliyor yinede bir heves görevini yapıyor. Güzel haberi vermeyi ne çok isterdim
nasip artık
bana da tavsiyen varmıhiç belli olmaz hayatım bu ay olmazsa bi daha ki ay ovulasyon testiyle denersin. doktorum düşükten sonra ovulasyon testiyle devam etcez dedi artık görev gibi gelmiyo topu topu iki kere oluyo. sonra gel keyfim geltavsiye ederim yani düşünürsen
![]()
cnm sen kür denemiyormusun bak yumoşlarında maşallah büyümüş ........
cnm bu incirle havuç haşlanıp içilince çatlatıyomuş bizim yumoşları bence denemelisin:)yok kür falan denemedim hiç incir yiodum cevizle ama onuda en son cuma yedim sonra yiyemedim oruç olunca, akşamları yicem diorum unutuyorum :)
bana da tavsiyen varmı![]()
kız bitli işin bitmiş diyon yaniüzme kendiiiisen benden bilgilisin cnm
noldu hayırdır adet olmuşun küre de başlamışın ne tavsiyesi istiyon kıs
![]()
kız bitli işin bitmiş diyon yaniyok be ne bilgisi ne gezer duyduklarımı yazıyom sanki kelin ilacı olsa
![]()
kizlar benim oruc tutmamammi gerekiyo.yeni hamileyim
deme öyle deme öyle bende denedim silik çıktı. ümitlerimi yıkmab
çok şüpheliyim bu ay
gazımda var gazoz içersem patlarım kııızzz![]()