• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yok kız ozenılecek bısey degıl walla:) sonra oturmaya tembellıge alısıyosun :) ben yorgun olmasaydım bugun kursa gıdecektım wazgectım :) hawada oyle guzel kı bugun gunes war hafıf bı ruzgar war. alcam bırazdan kahwemı ooohhhh :)

ohh keyfıne bak ben evdeydım 3 gun bahar temızlıgı yaptım perdelerı cıkardım falan camlar derken bırsey anlamadım:52:

moral bozmak yok canım. bak adet oldun en azından ;) ınan bende en az senın ladar olmayı ıstıyorum ama cıft cızgıyı anca gunduz gozuyle hayalımde gordum :) hazıran ay yılın ortasıdır guzel aydır hawalar ısınır ınsan kendını daha ıyı hısseder:) bebek olana kadar calısmaya dewam kızlar :)

Bende adet olmadım cnm daha ama test yaptırdım negatif çıktı cnm ve bol bol Intihap ama hayırlısı inşallah dediğin gibi haziranda hep birlikte hamiş olcaz

Intihap varmış cnm yine ilaç verdi adet olunca tedaviye başlıyalım dedi inşallah en kısa zamanda adet olurum

ben dun oldummm sende olursun ıns. cnm uzamazda gelır bı an once ıns..tedavıne baslarsın..normalınde doktor benı bugun cagırdı..ama ben yarı gıdıcemmm..randevusuz gıdıcem artık..persembeye almıstım ama cok gecıkmıyım dıye yarından gııdıım dıorum.

aynen oyle kuzum aman napım ya kafam dagılıyor

bende gıttım bı dus aldım kendıme geldım :) adetıme de 5 gun kaldı. kurstan dısarı cıkmam artık ben :D

ınternetten bol bol fılm ındırıyorum.gunduz ewdeysem fılm ızlıyorum.buraya pek gırmemeye calısıyorum.cunkı o zaman hamılelık uzerıne yogunlasıyorum.sonra engın altanı goruyorum sag tarafta keyfım yerıne gelıyo :D cok cekıcı bı adam yaw :D

bende gıttım bı dus aldım kendıme geldım :) adetıme de 5 gun kaldı. kurstan dısarı cıkmam artık ben :D

ınternetten bol bol fılm ındırıyorum.gunduz ewdeysem fılm ızlıyorum.buraya pek gırmemeye calısıyorum.cunkı o zaman hamılelık uzerıne yogunlasıyorum.sonra engın altanı goruyorum sag tarafta keyfım yerıne gelıyo :D cok cekıcı bı adam yaw :D

hehehe ama ben sevmıyorum bu adamı itici geliyor kocişler duymasın susss:32::51::27:

Köy zlar mrb yoldayim boğazlar tek z guatr yok Dr bebek neden ilmasin ilacinda iyi olur dedi cook mutluyummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Galata kalesi bayilirimm

Eklentiler

• $1400591008659.jpg
    $1400591008659.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 46
Back