How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

daha erken gülüm yapıp sinirlerini ve kendini yıpratma biraz bekle derim ama şimdi yaparsan çıkacağını sanmıyorum.....

Ovulasyon testi içi ne diyosun peki o nedir ben bakiyorum internette ama anlayamadim cnm ya yumurta catlamasinini gosteriyor biliyormusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm adetten bir gün önce bile döllenme olabilir bu da geç döllenmedir yaklaşık 12 gün sonrada tüm tahlillerde belli olması gerekir.adetle sökülmeside olabiliyor tutunamayınca öyle okumuştum senin son durum ne cnm

Ben kimyasal geçirdim canım geö döllenme demişti doktor adetle sökülüyor tam gününde oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm bedensel yollarla anlayabilirsin göğüsler akıntı kasık batmaları bu ay biraz dinle kendini ya da ovülasyon testine 12. gün başla istersen......

Canım 31 Mayıs yazabiliriz bana. Bat 15-18 Haziran arası muhtemelen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ovulasyon testi içi ne diyosun peki o nedir ben bakiyorum internette ama anlayamadim cnm ya yumurta catlamasinini gosteriyor biliyormusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ovulasyon adettin 14. günü teste başlıyosun bu yumurtlama günlerini takip için kullanılıyo çift çizgiyi gördüğün zaman ilişki sklaştırıyorsun cnm

ovulasyon adettin 14. günü teste başlıyosun bu yumurtlama günlerini takip için kullanılıyo çift çizgiyi gördüğün zaman ilişki sklaştırıyorsun cnm

Canim ya Benim dun 2 cizgi cikti ama herifim yoktu. Bugun bidaha yaptim dunden daha koyu sanki. Tel den resim ekleyebilsem keske. Bu aksam yaramaslik yapcaz artik.

aynen oyle bende bittim yorgunum artık :( doktora bıle gıtmek ıstemıyorum artık:14:

öle gecıkınce bu sefer oldu galıba kurtuldum su hastaneye gıdıp gelmekten dıye sevınmıstımmm...ama yıne devammm..ya sıkıldımm yoruldum bende..ama bı tarafım cok ıstıyo.daha ağır basıyo cocuk ıstemı..bu yuzden gıtmeye devam cnm yuzumuzu guldurecek bı habr alana kadar.:26:

öle gecıkınce bu sefer oldu galıba kurtuldum su hastaneye gıdıp gelmekten dıye sevınmıstımmm...ama yıne devammm..ya sıkıldımm yoruldum bende..ama bı tarafım cok ıstıyo.daha ağır basıyo cocuk ıstemı..bu yuzden gıtmeye devam cnm yuzumuzu guldurecek bı habr alana kadar.:26:

ınsallah canım rabbim cok bekletmez hepimizi

amin cnm.çok guzel yorumlamıssın.eltımde dedıkı sıkıntılı bı hamılelıgın olacak galıba dedı..bılmıorum kuzum nasıl yorumlarsan nasıl dusunursen ole olr demısler.bız ıyı dusunelım dımı ama.:):40::34:

tatlım ruya yorumunu herkes yapmamalı. ruya ıncecık bır ıpe baglıdır we yorumcu nasıl yorumlarsa oyle dewam edermıs.bır yorum yapamıyosan da yrumsuz kalmalısın.. ama sonucta hamıle kalıcan ruyada bu gorunuyo garantı :D

tatlım ruya yorumunu herkes yapmamalı. ruya ıncecık bır ıpe baglıdır we yorumcu nasıl yorumlarsa oyle dewam edermıs.bır yorum yapamıyosan da yrumsuz kalmalısın.. ama sonucta hamıle kalıcan ruyada bu gorunuyo garantı :D

ayy benımkınıde yoruölarmısın:) ruyamda bır erkek cocuguun sunnet düğünündeydim

ya kuzum kalabalık bıryerlerden gelıyorum yanı karısıktı bır anda kendımı sunnet dugununde gordum cok guzel yatak vardı kenarları beyazlı falan bırde sunnet kıyafetı gıymıs cocuk vardı

cnm hoşgeldin secido ya sormuşsun ama erkek çocuğun olacak hemen sünnet yaptıracaksın inşallah:))

ya kuzum kalabalık bıryerlerden gelıyorum yanı karısıktı bır anda kendımı sunnet dugununde gordum cok guzel yatak vardı kenarları beyazlı falan bırde sunnet kıyafetı gıymıs cocuk vardı

canım ruyadakı sunnet dugunu hayattakı ıyı guzel mutluı bır doneme gırecegıne dalalettır.hayatının farklı bır doneme gıttıgını gosterır.bu donemde de dıkkatlı olman gerekır.tum dugunler hayırlı ısler ıcın yapılır ınsanlar eglenır.

yanı sey gıbı dusun..hayatında bır yenı bır ısın olacak mutlu olacagın bır ıs.we o ıse gırınce cewren degısecek paran daha cok olacak gıbı.ama o ıs senın ayagına kadar gelır tepersen de hayatında oldugundan bıraz dhaa zorlasır ya bu ruya oyle bısey.

cnm hoşgeldin secido ya sormuşsun ama erkek çocuğun olacak hemen sünnet yaptıracaksın inşallah:))

hosbulduk bebeğimmm .. inşallah canım hayırlı saglıklı evladım olsunda kız erkek hıc farketmez ama ben cok olumsuzum bu ara hıc anne olamaycagım ben:50:

canım ruyadakı sunnet dugunu hayattakı ıyı guzel mutluı bır doneme gırecegıne dalalettır.hayatının farklı bır doneme gıttıgını gosterır.bu donemde de dıkkatlı olman gerekır.tum dugunler hayırlı ısler ıcın yapılır ınsanlar eglenır.

yanı sey gıbı dusun..hayatında bır yenı bır ısın olacak mutlu olacagın bır ıs.we o ıse gırınce cewren degısecek paran daha cok olacak gıbı.ama o ıs senın ayagına kadar gelır tepersen de hayatında oldugundan bıraz dhaa zorlasır ya bu ruya oyle bısey.

anladım ınsallah iyi şeyler olur hakkımızda Rabbim bizi byonu bükük bırakmasın:43:

hosbulduk bebeğimmm .. inşallah canım hayırlı saglıklı evladım olsunda kız erkek hıc farketmez ama ben cok olumsuzum bu ara hıc anne olamaycagım ben:50:
sakın böyle düşünme kızarım bak ......Allah büyüktür o ol der ve olur senin üzerine düşense umudunu yitirmemek elinden ne geliyorsa yapmak.......Hiç belli olmaz belki ilk senden alırız müjdeyi......

sakın böyle düşünme kızarım bak ......Allah büyüktür o ol der ve olur senin üzerine düşense umudunu yitirmemek elinden ne geliyorsa yapmak.......Hiç belli olmaz belki ilk senden alırız müjdeyi......

yok canım yokk hep aynı umutlar hep suya düştüler:( anne olmanın hayalini bile kuramıyorum:25:

Back