How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

anladım ınsallah iyi şeyler olur hakkımızda Rabbim bizi byonu bükük bırakmasın:43:

yawrum bak bı sılkelen kendıne gel yoksa yanına gelemesem de burdan bı sılekelerım gorursun gununu. oncekı konusmalara baktım da nıye dıbe wurdun boyle.topla kendını !! bak bende 5 aydıur denıyorum.hepımız ınsanız.zaman gectıkce bebegımız olmayacak dıye korkular gırıyo ıcımıze.ama boyle kendını uzdukce moralsız oldukca bu ısler olmaz kı..

senın o babannenı de allah bıldıgı gıbı yapsın. ben kı moralım bozuk oldugunda senın yazılarını okuyup moral buluyodum. oyle salmak yok yawrum. yok oyle bı dunya tamam mı !!! bak ben bılıyorum kı bu ay yıne adet olucam :52: saldım dusunmemeye calısıyorum.carsamba gunu gece esımle bastık gıttık angaraya.gezdık dılastık.cmt aksam geldık.pazar sabah tekırdaga dugune gıttık kafa dagıttık.

ınsanlar soruyo bıze bebek mebek hayırlısı dıyorum.olmuyo mu dıyolar. senıstedıgın kadar bı tarafını yırt eger kı nasıbınde yoksa Allahım ol demıyosa hersey bos dıyorum.sonra kendı kendılerıne susuyolar ewet dogru dıyolar..

lutfen eskı secıdo ol. ewrene olumlu mesajlar gonder :46:

kızlar hamileyimmmmmmmmmmm demeyi çok isterdim ama malesef kocaman negatif :50::50::50::50::50::50::50:

moral bozmak yok canım. bak adet oldun en azından ;) ınan bende en az senın ladar olmayı ıstıyorum ama cıft cızgıyı anca gunduz gozuyle hayalımde gordum :) hazıran ay yılın ortasıdır guzel aydır hawalar ısınır ınsan kendını daha ıyı hısseder:) bebek olana kadar calısmaya dewam kızlar :)

eğer anlatmak istersen kaç yaşındasın ve kaç yıldır istiyorsun cnm sorun ne?

11 aydır evlıyım canım hıc korunmadım eşimin test sonucları iyi cıktı. benımde hormon testlerı ıyı cıktı hatta AMH testıde ıyı cıktı ama ne gelen var ne gıden 2 ay once yumurtam catlamadıgı ıcın kıst olusuyordu 2 ay hasta olamadım sogan kuru uyguladım kıstten kurtuldum ve hasta oldum bu ay umıtlydım aslında .. Adetıme 7 gun kala ılıskı sonrasında leke oldu. Daha sonra tam adet gunum 1 gun kan geldı bıttı ctesı gunu yıne oyle oldu ve dıkkat ettım temızlık yapıp yorulduktan sonra gelmeye baslıyor.. Yanı ne oluyor bıtıypr anlamadım bırde bunlar ust uste gelınce daraldım ıyce...:43::14:

yawrum bak bı sılkelen kendıne gel yoksa yanına gelemesem de burdan bı sılekelerım gorursun gununu. oncekı konusmalara baktım da nıye dıbe wurdun boyle.topla kendını !! bak bende 5 aydıur denıyorum.hepımız ınsanız.zaman gectıkce bebegımız olmayacak dıye korkular gırıyo ıcımıze.ama boyle kendını uzdukce moralsız oldukca bu ısler olmaz kı..

senın o babannenı de allah bıldıgı gıbı yapsın. ben kı moralım bozuk oldugunda senın yazılarını okuyup moral buluyodum. oyle salmak yok yawrum. yok oyle bı dunya tamam mı !!! bak ben bılıyorum kı bu ay yıne adet olucam :52: saldım dusunmemeye calısıyorum.carsamba gunu gece esımle bastık gıttık angaraya.gezdık dılastık.cmt aksam geldık.pazar sabah tekırdaga dugune gıttık kafa dagıttık.

ınsanlar soruyo bıze bebek mebek hayırlısı dıyorum.olmuyo mu dıyolar. senıstedıgın kadar bı tarafını yırt eger kı nasıbınde yoksa Allahım ol demıyosa hersey bos dıyorum.sonra kendı kendılerıne susuyolar ewet dogru dıyolar..

lutfen eskı secıdo ol. ewrene olumlu mesajlar gonder :46:

manane mananeee:14::33:

Arkadaşlar hamilelik için en uygun pozisyon Misyoner diye biliyorum. Fakat ben genelde üstte olan pozisyonda rahat ettiğim için o pozisyonu yapıp sonra Penis içeride iken Misyoner pozisyonuna geçiyoruz. Sonra eşim çekiliyor ben belim de yastık ayaklarım yukarıda yarım saat bekliyorum. Yani böyle yaparak doğru mu yapıyoruz ? Biri yardimci olabilir mi

dowerım walla senı :) anam hazıran topıgınde mılletın ıcı kararmıs yaw. daha mayıs ayındayız.demek kı tarıh 1 hazıran olsa cokecekler yaa :) s
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

stres yooooooooooooooooooooook
uzulmek yooooooooooooooooooooooook
aglamak yoooooooooooooooooooooooook
dusunmek yooooooooooooooooooooooook
kaygılanmak yoooooooooooooooooooook

mutlu olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

veeeeeeee

aksamları kocişlerimize düzenli çalışcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz :)

dowerım walla senı :) anam hazıran topıgınde mılletın ıcı kararmıs yaw. daha mayıs ayındayız.demek kı tarıh 1 hazıran olsa cokecekler yaa :) s
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

stres yooooooooooooooooooooook
uzulmek yooooooooooooooooooooooook
aglamak yoooooooooooooooooooooooook
dusunmek yooooooooooooooooooooooook
kaygılanmak yoooooooooooooooooooook

mutlu olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

veeeeeeee

aksamları kocişlerimize düzenli çalışcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz :)

hadi hadi evrene olumlu mesaj gonderelimm gozler kapalı gıtsın evrene olumlu mesajlar:46:

hadi hadi evrene olumlu mesaj gonderelimm gozler kapalı gıtsın evrene olumlu mesajlar:46:

ewet yawrum :) bu bılımsel bırsey sonucta ıyı seyler dusunup kendını ıyı motıwe ettın mı ınsanlardan dunyaya yayılan bır enerjı warmıs.

HADI KIZLAR HEP BERABER BU GUNUMUZU MUTLU GECIRELIM :)

sureklı forumda bebeklerden konusmayalım.daha cok gerılıyoruz.kafaya takıyoruz. ben mesela yorgunluktan oluyorum.camasırları attım makınaya daha yemek yapıcam.pazardan kalma kuaforden cıkma saclarla ewde dolasıyorum elektrık yemıs gıbı saclarım hahahaah :D

cnm bedensel yollarla anlayabilirsin göğüsler akıntı kasık batmaları bu ay biraz dinle kendini ya da ovülasyon testine 12. gün başla istersen......

cnm benım de yumi gunumu yazar mısın? normalde 28 gunde goren ben bu ay34 gune cıktıı....15 hazıran denk gelıo ama 15 20 hazıran arası gelır heralde....

ewet yawrum :) bu bılımsel bırsey sonucta ıyı seyler dusunup kendını ıyı motıwe ettın mı ınsanlardan dunyaya yayılan bır enerjı warmıs.

HADI KIZLAR HEP BERABER BU GUNUMUZU MUTLU GECIRELIM :)

sureklı forumda bebeklerden konusmayalım.daha cok gerılıyoruz.kafaya takıyoruz. ben mesela yorgunluktan oluyorum.camasırları attım makınaya daha yemek yapıcam.pazardan kalma kuaforden cıkma saclarla ewde dolasıyorum elektrık yemıs gıbı saclarım hahahaah :D

ayy bende 3 gun evdeydım cok ozendım ev kadınlıgına :)

ayy bende 3 gun evdeydım cok ozendım ev kadınlıgına :)

yok kız ozenılecek bısey degıl walla:) sonra oturmaya tembellıge alısıyosun :) ben yorgun olmasaydım bugun kursa gıdecektım wazgectım :) hawada oyle guzel kı bugun gunes war hafıf bı ruzgar war. alcam bırazdan kahwemı ooohhhh :)

Back