How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Hayirlisi olsun canim aynen bizde bidaha test yaptiricaz ona gore yapariz artik.sagol canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberler verebiliriz,dualarımdasın...

Mrb arkadaslarim ablalarim kardeslerim
Ben 27 yasindayim nikahimiz oldu gecen yil tayinler vs. dugun gecikti.
Benim derdim bebek. Esim cok geciktirmemek istiyo yasi buyuk bende kendimi hazir hissediyorum. Lakin gel gelelim her kafadan baska ses cikiyo hamilelik ile ilgili. En son bilen birine sorayim diye doktor randevusu aldim. Hamile kalma sureci icin. Simdi ilk kez gitcem. Ne testi yapacaklar? Ac mi gitmeliyim tok mu su icmelimiyim 12 de randevu ne onerirsiniz?
Genital bolgeye bakilir mi hemen? Nolur kendi surecinizi yazaemisiniz? :(((

Mrb cnm hormon testleri kanda AC olmama gerek yok. Adetin ikinci ve 21. Günü testler var ve rahim filmi ve eşine de sperm testi Cnm

Leylecim gunaydin benim memeler sisti kasiklar basladi hafiften agrimaya anamm catlamasi için bi günlük catlatma kuru yapsak olur mu incirli olandan xnm ne dersin beni catlamazsa telasi aldi

amin cnm inşallah hamiş olurda bana dua edersin anlaştıkmı?

Hem de nasıl hem de nasıl canım.Dualarımda olacaksın ki şimdiden öylesin çünkü işe yarar düşüncesiyle güzel bir bilgiyi paylaştın,iyi niyetin bile yeter.Rabbim gönlündekini nasip eylesin inşallah...

Hem de nasıl hem de nasıl canım.Dualarımda olacaksın ki şimdiden öylesin çünkü işe yarar düşüncesiyle güzel bir bilgiyi paylaştın,iyi niyetin bile yeter.Rabbim gönlündekini nasip eylesin inşallah...

Şifa olsun canim. Umutsuz olmak yasakk stres yasak herşey güzel olacak insallahhh

Mrb cnm hormon testleri kanda AC olmama gerek yok. Adetin ikinci ve 21. Günü testler var ve rahim filmi ve eşine de sperm testi Cnm

Cnm peki bisey sorucam biz korunmadan ilk defa dun iliski yasadik. Yumurtlama donemime rastladi. Gebelik riskine karsilik bu testlerin sakincasi olur mu acaba?
Benim akintim ve az da olsa kasintim oluyo once bunu halledip testlerimi falan yaptirip oyle baslarim diyordum ama doktor yonlendirir diyolar da simdi gittigimde acken yapilan bi test var midir simir testi yapilir mi falan merak ettim:(

Tmm cnm benim inşallah ya cnm bişey sorcam idrarde beyaz tortu ne demek

Canim kum da doluyor olabilirsiniz enfeksiyon da olabilir gebelik belirtisi de. Ben kum dönüyordum sik sik dokerim hep tortuluydu idrarim. Umarim gebeliktendir seninki

Cnm peki bisey sorucam biz korunmadan ilk defa dun iliski yasadik. Yumurtlama donemime rastladi. Gebelik riskine karsilik bu testlerin sakincasi olur mu acaba?
Benim akintim ve az da olsa kasintim oluyo once bunu halledip testlerimi falan yaptirip oyle baslarim diyordum ama doktor yonlendirir diyolar da simdi gittigimde acken yapilan bi test var midir simir testi yapilir mi falan merak ettim:(

Valla CNN kasinti varsa mantardir. Mantar gebeliğe engel teşkil edermiş spermleri olduruyormus. İnşallah değildir. Smear testinde cikar zaten Dr da vajinal muayene ile anlar. Ama Dr a söylersin zaten o da yönlendirir seni cnm.

Leylecim gunaydin benim memeler sisti kasiklar basladi hafiften agrimaya anamm catlamasi için bi günlük catlatma kuru yapsak olur mu incirli olandan xnm ne dersin beni catlamazsa telasi aldi

iyi fikir cnm şu havuçlu incir dimi.....

Cnm yumurtlama gunun bugunmuydu senin

Pirelideve..................2 Haziran
Asikalp91..................2 Haziran
Paytipo.....................2 Haziran
Skrys........................2 Haziran
Esra_the_teacher........3 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Nur48........................5 Haziran
BenimAşkPastam.........5 Haziran
Zeynep_xx..................5 Haziran
korkusuzkorkak...........6 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Şeker pembe..............8 Haziran
Askbahcem................8 Haziran
Ayshenn....................8 Haziran
Megabitli....................8 Haziran
yumurtlama günlerimiz kimimizin bitiyor, kimimizin başlıyor,kimimizin ortasında dikkat bayanlar.............kürlerle, taktiklerle hadi bismillah.....

Son düzenleme:
İnşallah değildir cnm umutsuzluk yok. İnşallah herşey güzel olacak. Kasık batması var mı canım? Göğüsde hassasiyet? Bel ağrısı? Akıntı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepsı var kıs adet olcm sankı
ole belım agrıodu dun ama bugun agrı szı yok

Canım en en çok diş ağrısı çekerken bile tek içtiğim ilacım dolarex valla hayatta ağzıma sürmedim apranax ben. Çok ilaç kullanmaktan nefret ederim. Doğal yol tercih sebebimdir yine de saol canım. Bir arkadaşım vardı dişi ağrıyınca morfinsiz geçmezdi inan bağımlılık kazanmış apranaxa. Bir kere majezik verdi dr sinüzit ağrıma bilemedim çok yuksek dozda oldugunu içtim bi tane. Anammmm çarpıntı bayılcam ama gözümün önünden bişeyler geçiyo tövbee dedim görünüyo bişeyler bana dr aradım kes ilacı dedi kestim geçti daha tövbeler olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hmm anladım cnm bn safra kesını aldrmadan once onla duruodum gunde ıkı tane yutuodum bısı kalmıodu ama mıdem delıncekmıs az daha

Back