- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.321
Kızlar siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki 4 haftalıktı doktorum 2 ay bekleyelim düşük tehlikesi olmasın dedi. kendiliğinden düştü hiç bi müdahalede bulunulmadı
Doktorumla da görüşemedin durmadan yön değiştiriyorum. En iyisi ulaşamazsam başka bir doktordan görüş alayım
Valla bende yasadım dr korunmana gerek yok dedı cnm tercıh senın.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yarın bi daha yap test. bakalım nolcek
ıns hamıssındır canım ılk haberı senden alırız ıns. daha hamısımız yok:)
Stres yapma cnm inşallah hamişsindir guzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalı
Inşallah
Tatil yerinde olduğumuz için yakında eczane yok. Pazar günü eve gidene kadar sabredeyim bakalım
Canım herkesin durumu bir değil. Kalbini ferah tut insallah
Kimse olmaz mı bitanem başla tabi ki ben ve çoğu arkadaş kullanıyor valla yumurtlıklar hep kımıl kımıl. Yumurta takibi haptırmıyorum ama çok farkediyor ve kan şekerini de dengeliyor. Tavsiye eder,m cnmm
hımmmm basladım ıste dun ve bugun ıcıyorummm bakalmmm bu ay netceye bakcazzz bakalmmm :):)
Hiç beklemek istemiyorum aslında ne gelse Allah'tan olacağı varsa üstüste de oluyor ama sonra ya kötü olursa diyorum :/
ya orası öyle cnm. geçen gazetede bi kadın gördüm 9 aylık hamile ama halter kaldırıyohemde hamileliğinin ilk günlerinde bile bırakmamış
bi de utanmadan rekor kırmışiki gün sonrada doğum yapmış gayette sağlıklı
ama yinede tedbir alıp takdiri Allah a bırakmak lazım
hımmmm basladım ıste dun ve bugun ıcıyorummm bakalmmm bu ay netceye bakcazzz bakalmmm :):)
Canımm neye başladın de bana bende başlayayım :)
Sanırım hamilelik öncesi hormonları diye de bişey var düşüncelerimin anı anına tutmuyor :)
O kadını bende gördüm canım hatunun fizik de süperdi
saf bal ogutulmus corekotu tarcınnn karısımını kullanıyorum adetn ıkıncı gunu baslanıyomus dun basladm bnde bugunde dewam edyrm adetn ıkıncı gununden onıkıncı gune kadar dewam edecm bakalm zaten ondorduncu gunde yumurtlama tarıhım :) ınsallah tutar bu ayy :)
Güzel neticeler inşallah CNN güzel neticeler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen yaa utanmaz rezil
Doktora da ulaşamadık çok yoğunyarın akşam ne yapıp ne edip görücem böyle sıyırcam kafayı yoksa
Yaa benim 2. Günüm bugündü şehir dışında ailemin yanındaydım şimdi dönüyorum yapamadım yarın başlasam olmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?