Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

iyi gecikmiş... sen ne zaman gitcen doktora?

1 gün mü geçti ? testi erken yapınca çıkmıyo...

Adetten 2 gün önce yaptım negatifti şimdi 2 gün geçti olmadım bi ara belirti vardı sanki adet için şimdi oda yok hep bi ıslaklık şeffaf akıntı var normaldede iltihap vardı ama adet gecikmesini ilk kez yaşıyorum bugün nöb eczaneden kaliteli bi test alıp gece falan yapmayı düşünğyorum yoksa tutamicam kendimi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar ne durumdasiniz ?Ben bu hafta calismalara baslamam lazim bat 7 haziran yumurtlama gunum 23 mayis olarak hesaplaniyor.size sorum keciboynuzu aldim nasil vermem gerekiyor bana tarif yazarmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb cnm. Sabah aç karınla benim bildiğim ama farklı bi formül varmı araştırıyorum hemen.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu keçi boynuzunu ve keçi boynuzunun yararlarını açıklıyor. İbrahim Saraçoğlu'nun keçiboynuzu ile ilgili açıklamalarını bu makalede inceleyebilirsiniz.

Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir.

Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır.

Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir: İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Nasıl Yapılır, Hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Canım sabah aç karınla ve akşam yatmadan birer kaşık diyorlar

Canım sabah aç karınla ve akşam yatmadan birer kaşık diyorlar

Tesekkur ederim cnm insaah faydasi olur. Benim gecen ay yaptigim en buyuk hata yumurtlama gununden sonra calismayi birakmak oldu

Tesekkur ederim cnm insaah faydasi olur. Benim gecen ay yaptigim en buyuk hata yumurtlama gununden sonra calismayi birakmak oldu

Aman. Cnm ya valla dunden basladım ben ayakları dıkmeye artık adete kdr her ilişki sınrası ayaklar dikilecek sıcak duş yasak kalça altına yastık. İnşallah şifa olsun canım bnm.

öncelikle hoşgeldin cnm ve umarım mutlu ayrılırsın......eğer karbonata idrar dökersen kabarınca yani köpürünce gebeliktir deniyor istersen dene......

black cnm nasılsın kasıkta batmalar var bende ayıptır demesi gaz ve kasıntılar göğüslerde balon maşallah bide mide yanması sendede varmı değişiklikler........

black cnm nasılsın kasıkta batmalar var bende ayıptır demesi gaz ve kasıntılar göğüslerde balon maşallah bide mide yanması sendede varmı değişiklikler........

Merhaba leylacım iyiym ne olsun. Şu anda bir değişiklik yok cnm ya ama çalışmalar tam gaz. Yakı bulamadım nöb ecz çok uzaktı eşimde işim var diye vermedi arabayı. Yarın yakı alıyım da yakı da takım benım onu kullanmam gerek. Belirtiler çok guzel sende çatlama aamanı sanırım inşallah bu ay umut olsun bebiş olsun sonu cnm.

inşallah cnm ya bu arada ovülasyon 20 sini gösteriyordu bende ama dün başladı gerçekten dikkat etmek lazım ya erkende başlayabiliyor herhalde....

Tesekkurler tatlim allah hepimizin yardimcisi olsun

öncelikle hoşgeldin cnm ve umarım mutlu ayrılırsın......eğer karbonata idrar dökersen kabarınca yani köpürünce gebeliktir deniyor istersen dene......

arkadaşlar nöbetçi eczane buldum 2 tane aldım birini bugün yapıcam Diğerinide yarın ..şimdi eve gidiyorum Allah ım en hayırlısını nasip etsin bizlere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız....

inşallah cnm ya bu arada ovülasyon 20 sini gösteriyordu bende ama dün başladı gerçekten dikkat etmek lazım ya erkende başlayabiliyor herhalde....

Evt cnm ve sper 48 saat yani 2 gun yasıyor ya o yuzden her anı degerlendırmek lazım kısmet hangı şampiyonaysa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…