- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.181
düşünsene cnm hepimiz hamile göbeğimizi kaşıya kaşıya belimizi tuta tuta hayali bile güzel gerçekten........
sen ne tarafa gelecek kuzum.
Ekledim canım uğur getirsin inşallah sana da.
ne güzel ya buluşuruz inşallah
5. kısım cnm bende tarabyadayım çok yakın yani beklerim.....
yüreğimiz sizinle cnm benim aynı kaderi ,birbirine benzer aynı duyguları paylaşıyoruz aynı sınavı veriyoruz......yani beraberiz aslında:)
bende bilmiyorum ki buraları. 2,5 senedir oturuyoruz ama eşim yoğun çalıştığı için fazla gezemiyoruz...
ben kocaeli gölcükten geldim buraya
marmara foruma gittiniz mi canım? Valla eşin olmasa da sen git çok güzeldir bak.
ya ben hala kocamı bekliyorum halvet edecez diye gelen yok hala yahu
cnm bende hiç bilmem bizde mersinden geldik 1 sene oldu daha vapura binmeyi çok istiyom benimkide yoğun inşallah sizlerle buluşup gezeriz
İnşallah cnm benim sagsalim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim kızlar ben gelene kadar bekleyin hep bir arada olalımAyy o kardeşler yaa bende mayıs sonunda gidicem görücem kuzumu inşallah çok özledim.
cnm bende hiç bilmem bizde mersinden geldik 1 sene oldu daha vapura binmeyi çok istiyom benimkide yoğun inşallah sizlerle buluşup gezeriz
Rica ederim cnm benim dr uma göre değerin iyi yani ilaç kullanılacak hiçbir durum da değil aslında ama dediğim gibi t3 ve t4 değerlere de bakmal lazım.
hehe işte mi canım hala nerdeki ?
ben doğma büyüme hatta talan etme istanbulluyum kıslar buluşalım bigün eminönüne gidelim balık ekmek ve üsküdarda çay molası ne dersiniz?
süper fikir yarın devam edelim malum işbaşı
Canim benim tam olarak kurtulamadim cok rahat degilim kasilmalar var hala. Ama bebek istiyorum iste napim. Allah buyuk
Yok be yavrum arkadaşları ile bir sokak alttaki kahvede. Seslensem sesii duyar da rezil etmek istemem yanisi :)
Neyse eve geliyormuş benim adamım da. Hadi herkes iş başına hanımlar. İyi geceler tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin.
Eki Görüntüle 1119510
AMAAAAAN oda cık cık benimki işte gececi hadi bakalım yeğenimizi bekliyoruz fazla ses yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?