Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Temmuzda 2 yil dolacak canım
Ilk bebeğim olacak inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ç.ottunu sabah akşam cnm havuçlu incirli karışk yumurtlamada kullanıyorsun şifa olur inşallah....

cnm sağol ben bal çörekotu tarçın kürünü bi tek sabah yapmıştım incir de azaldı ama kalanları yarın yapıcam sonra yarın gne alırım diyorum çok az kaldı pakette ne kadar çok harcanıyormuş yaaaaa
eşim takılıyor sana bi incir tarlası alayım bari diyo

hosgeldın cnm..bebk dusunuyorsanız yada ılerdekı bır zamanda duzuneceksenız..tedavı olmanızı tavsıye ederımm bı an önce hastaneye gıdınn bence..

Hosbulduk canimm insallah gidicez uygun zamanda dusunuyoruz bebek canim korunmuyoruz.bu ay kur yaptim bakalim ...

Bat 10 haziran .. Tedaviye başladık haziran 17 de 1.senemiz doluyor. Çarşamba günü rahim filmi cektirecegim biraz stresliyim burda yaptıranlar ağrılı oluyor demişler.
Allah yardımcımız olsun..

Canım ya beni güldürdün rabbim de seni güldürsün inş

sagol kuzummm :) Gül tabiki de , stress en büyük bebiş düşmanıdır. Her şeyin DOĞRU bir zamanı var. Olmuyorsa zamanı değildir ve olmaması HAYIRLIDIR. Sen regl olunca hayırlısı buydu de, sevin. Kederlenme...
Kafan hep rahat olsun ama regle yakın 10 tane test yapabilirsin tek çizgi mi çift mi diye şaşı olabilirsin, bak bunlara izin var :))))) bunun verdiği haz başka :))

Slm canim 5 haziran bat benide yazarmisin listeye.hayirli olur insallah

arkadaşlar beni de ekler misniz bat 5 haziran ilk klomen denemesi

hoşgeldiniz arkadaşlar bu ay güzel başlangıçlar olacak bizler için......
baderdgn rahim filmi ağrısı adet sncısı gibi 2 dk basınçtan kaynaklı ama korkmaya değmiyor geçmiş olsun şimdiden.......

aynen cnm bencede en az 1 kasa işimizi görür:).....

cnm benim genelde yumurtlama zamanı olur o dediğin ağı ama arada olur yani sık değil tekinde olması garip doktor bişey demediyse sıkma cannını bu arada hoşgeldin aramıza......

Merhaba hayırlı umut dolu sağlıkllı bir hafta sonu diliyorum hepinize. Topiğimiz kalabalıklaşıyor çoğalıyoruz. Her yeni arkadaş umutlarımızı çoğaltıyor. Bu ay hepimize bebiş getirsin inşallah. Sevgiyle ilgiyle birbirimize destek olalım. Bizi bizden başka çok sevdiğimiz eşlerimiz bile maalesef anlamıyor. Fikir paylaşımı ile güzel dostluklarımız olsun.

Yeni arkadaşlar listeye bilgisayarı açınca eklerim tabiki. Uğur getirsin insallah.

Hepiniz Allaha emanet olun canlar. Çalışmalara devam.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol cnm benim iyi dileklerin için evet eşlerimiz bile anlamıyo malesef biz birbirimizi daha iyi anlıyoruz benimkinin varsa yoksa kaveye gitmek bu devirde kavede kalmadı ama işte paşam arkadaşlarına daha düşkün üffff

Beni de listeye ekleyin bat 12haziran yarindan itibaren bir ay sureyle 2gunde bir ilişki düşünüyorum sizce bu mu mantikli yoksa ayin ortasında her gün olması mi

Kizlar merhaba
Sat 4 mayis
16 mayista ovulasyon testinde çift çizgi oluştu
12-13 gün sonra yumurtlama olması normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…