- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Son adet tarihiniz 4 mayis diye aklimda kalmis.ilk adet gununuzun tarihini baz alip sayin 10.gun ve 18.gun arasinda ovulasyon doneminiz .iki gunde bir iliski oldugunu varsayalim 3 veya 4 defa iliskiye girilir.eger bu ay bunlari yaptiysaniz.bundan sonrasi Allah'a kaldi hocam.hakkinizda hayirlisi.kac yillik evlisiniz ve baska cocugunuz varmi?
Temmuzda 2 yil dolacak canım
Ilk bebeğim olacak inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ç.ottunu sabah akşam cnm havuçlu incirli karışk yumurtlamada kullanıyorsun şifa olur inşallah....
hosgeldın cnm..bebk dusunuyorsanız yada ılerdekı bır zamanda duzuneceksenız..tedavı olmanızı tavsıye ederımm bı an önce hastaneye gıdınn bence..
Hmm muhtemel ondandır cnm anormal bı durum yoksa bebegın olur tabı kı Rabbım ol dedıkten sonra. İnşallah sende bu ay bebegıne kavusursun tatlım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ya beni güldürdün rabbim de seni güldürsün inş
Slm canim 5 haziran bat benide yazarmisin listeye.hayirli olur insallah
arkadaşlar beni de ekler misniz bat 5 haziran ilk klomen denemesi
Bat 10 haziran .. Tedaviye başladık haziran 17 de 1.senemiz doluyor. Çarşamba günü rahim filmi cektirecegim biraz stresliyim burda yaptıranlar ağrılı oluyor demişler.
Allah yardımcımız olsun..
cnm sağol ben bal çörekotu tarçın kürünü bi tek sabah yapmıştım incir de azaldı ama kalanları yarın yapıcam sonra yarın gne alırım diyorum çok az kaldı pakette ne kadar çok harcanıyormuş yaaaaa
eşim takılıyor sana bi incir tarlası alayım bari diyo
kızlarrrrr ben geldmmmmm bendeeee topiğnzeeee allrmsnzzz mayıısss ayıındada hamış kalamadm ıns bu ay 0lurrr
merhaba Arkadaşlar ben bır dusuk geçirdim gecen sene şimdi bebek düşündüğüm için dr gittim folikasıt ve coraspırın kullanıyorum yakalaşık 1 aydır fakat hamıle degılım ole bır pozıyonda olmadı fakat sağ meme ucum 4 gundur o kadar acıyorkı kıyafet gıyerken elleyamıyorum bıle canım yanıyor 2 gunu agrının dr gıttım genel cerrah bişi yok dedi kitle kist mıst hormonel olabılır dedı acaba kullandıgım bu ılaclarıda kestım ama onlardan olabılırmı basına gelen varmı acaba?
Bence bişi olmaz iç canım herşey heran olmuo ki bende bazen unutuyorum soğan küründe
Merhaba hayırlı umut dolu sağlıkllı bir hafta sonu diliyorum hepinize. Topiğimiz kalabalıklaşıyor çoğalıyoruz. Her yeni arkadaş umutlarımızı çoğaltıyor. Bu ay hepimize bebiş getirsin inşallah. Sevgiyle ilgiyle birbirimize destek olalım. Bizi bizden başka çok sevdiğimiz eşlerimiz bile maalesef anlamıyor. Fikir paylaşımı ile güzel dostluklarımız olsun.
Yeni arkadaşlar listeye bilgisayarı açınca eklerim tabiki. Uğur getirsin insallah.
Hepiniz Allaha emanet olun canlar. Çalışmalara devam.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar merhaba
Sat 4 mayis
16 mayista ovulasyon testinde çift çizgi oluştu
12-13 gün sonra yumurtlama olması normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?