- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.961
Canımmmmm hayırlı olsun çok sevindim :-*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler bitanem darısı başınıza olsun inşallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmmm hayırlı olsun çok sevindim :-*
cnm bu spermin kadının içinde bir bölge varmış orada tutulduğu o bölgenin meyiline bağlı deniyo yani hemen dışarı çıkıyorsa meni biraz bu bölgedeki meyilde kalmıyomuş hemen akıyomuş dışarı anlatabşildim umarım o yüzden ayaklar fora olacak her seferinde......
yardımcı olurmusun topık acmak ıstıyorum topık acan hamiişşş oluyor bende olurum belkimm
saol canim aminnHoşgeldin Maralcım oo sen 3. yü düşünüyorsun.
Allah gönlüne göre veririr inşaallah bu ay gelir bebişin.
Amin canım ne Aman dr a gitcen ?
eve gidiyorsun sonra yine forma giriyosun tammmı benimki bugün geç gelecek:)
canım yeni konu aç bölümünden açıyorsun kadın doğum bölümüne gir yeni konu aç tıkla ve istediğini yaz aç. Hayırlısı olsun.
bu site arada beni atıyo anlamıyorum ben
merhaba canım hamilesin heralde Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. benide listeye ekler misin bat 6 Haziran. olursa ilk bebeğim olacak inşallah..
teşekkürler.
abla senınkı gıbı yapamadım rengaren fılan anlamadım ya aslında cahıl bırı degılım ama beceremedım
canım cumartesi gidiyim diyorum bakalım randevu alabilirsem inşallah..
Yazıyı komple seçip istediğin rengi de yukardan seçersen renkli olur yazın tatlım. sen topik aç canım renksiz olsun sorun değil yeter ki hamiş ol
kırmızılar geçti mi moralmen düzeliyorsin canım benim şahsen öle olmuştu kırmızıları gördükçe psikolojim bozulmuştu resmen artık iyi haberler alırız ki almaya başladık forumdaki arkadaşlardan
(((((((((((((((((((((((
Cnm adetin 2. Günü basliyorsun 14. Güne KDr sabah aksam AC karnina 1 tatil kaşigi. 9 aydir istiyordum ve rahim tersligi vardi TSH yuksek ilaç kullanıyorum mantarim varmis onu temizledik gecen ay. Başka borunun bi silinti yoktu.