- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.921
dimi kız bi güzel de çitileriz oh tertemiz:)
dimi yanii nolcak temiz su fışkırt suyu iyice oldu bitti maşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız günaha girmiyoz dimi valla şaka yapıyoz ALLAHIM:44::44:dimi yanii nolcak temiz su fışkırt suyu iyice oldu bitti maşaallah
Merhaba canım bsy sorucam. Adetm 2gub gecikti. Yumrtlama gnunde iliski yasadk. Dün pembe bir iki damla kanamam oldu. Bugun test yaptdm 0.5 cikti. Geçen hafta 0.09du. Gebelk varmi snce. Geç döllenme olmuş olablirmi. Cnm ck skkn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm kanama yerleşme kanamasıysa hemen çıkmaz bence dimi arkadaşlar yani geç döllenmeye benziyo bence biraz bekle cnm ayyy hadi hayırlısı sırada sen varsındır inşallah......Merhaba canım bsy sorucam. Adetm 2gub gecikti. Yumrtlama gnunde iliski yasadk. Dün pembe bir iki damla kanamam oldu. Bugun test yaptdm 0.5 cikti. Geçen hafta 0.09du. Gebelk varmi snce. Geç döllenme olmuş olablirmi. Cnm ck skkn
:) saol bitanem evet ben söyledim yok ben normal yolla hamile kaldım da kuzenin olmuyodu eşi çok içeri giremiyormuş içerde boşalamıyor yastıkta koysam dışarı çıkıyorlarmış o da bu yontemle ilk ayda hamile kaldı. Ondan tavsiye ettim bir nevi aşılama gibi aşılamada da aynı durum soz konusu oluyo eşin yapmazsa sen yap canım kaldır ayakları bas içeri sonra da ayaklar foraaa
ya yazmıyayım diyom ama kendimi tutamyom:) kız adam şırıngayı tutuyo sperm de adamdan sen niye kendi kendine kalıyonO nasil bisey ya kendi kendimi hamile birakmis gibi hissederim ya
your_app_name uygulaması kullanılarak devi_name cihazından gönderilmiştir.
ben geldim ben geldim.. bugun gunum bu saate kadr hic bisey yok regl olmadim sari akintim basladi kasiklarim ara ara agriyor ve gobegime igne batar gibi oluyor..kocis merkeze gitti bugun ilk siparisim test oldu hemen yapsammi ki gelince varsa cikarmi? kucucuk bi dogu ilcesinde yasiyoruz eczane iki tane ve artik ikiside neredeyse bizi taniyor :beer: tm gunmde regl olacagimi dusunerek nettende almadim ayyyyyy ins bebis vardir ya heyecanim ceneme vurdu kusura bakmayin..
inşallah cnm benim şubatta çektirdim ben hayırlısı sen hemencecik hamile kalırsın peteğim.....
dur onuda araştıralım valla cnm bu gidişle biz yapacaz kafaya koydukmu tamamdır.....bu gidişle zaten kadın doğumculara gerek kalmayacak tüpü de yaparız kendimiz bence
Merhaba canım bsy sorucam. Adetm 2gub gecikti. Yumrtlama gnunde iliski yasadk. Dün pembe bir iki damla kanamam oldu. Bugun test yaptdm 0.5 cikti. Geçen hafta 0.09du. Gebelk varmi snce. Geç döllenme olmuş olablirmi. Cnm ck skkn
Cnm kanama yerleşme kanamasıysa hemen çıkmaz bence dimi arkadaşlar yani geç döllenmeye benziyo bence biraz bekle cnm ayyy hadi hayırlısı sırada sen varsındır inşallah......
hem bende 4 yumurta oldu çok farklı zamanlarda çatladı.hemde adete 1 hafta kala başladılar çatlamaya.. geç döllenme olabilir. şunu öğrendimki heran herşey olabilir. doktorlar bile pek çok şeyi anlayamıyor.
Allahım ol derse oluyor..
ya yazmıyayım diyom ama kendimi tutamyom:) kız adam şırıngayı tutuyo sperm de adamdan sen niye kendi kendine kalıyon
:) saol bitanem evet ben söyledim yok ben normal yolla hamile kaldım da kuzenin olmuyodu eşi çok içeri giremiyormuş içerde boşalamıyor yastıkta koysam dışarı çıkıyorlarmış o da bu yontemle ilk ayda hamile kaldı. Ondan tavsiye ettim bir nevi aşılama gibi aşılamada da aynı durum soz konusu oluyo eşin yapmazsa sen yap canım kaldır ayakları bas içeri sonra da ayaklar foraaa
Amiiiiiiiiin cnm inşallahRabbm cümlemze nasip eylesn insAllah. Inanin kafayi yemek uzerym. Ama hc gecikmez adetm 28 dedin mi olurdun iki gn gecip brde o kanamayla 0.5ciknca hrycnlandm. Insalllahhhh olr