- 23 Mayıs 2014
- 189
- 0
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.001
Çok fena kasığım ağrıyor bata daha var 9 gün :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen hala yaptırmadın mı ya hadi bekliyoruz güzel haberler ama daha çok morale ihtiyacımız var :)
cnm sabah akşam ye birer tatlı kaşığı ovulasyn testiylede o günlerde ayaklarını diklersin ve kısmet tabikide gelir annesi.....Bugun 2. Adet gunum deneyeyim bakayim cok sagol canim benim. 10. Gunden itibarende ovulasyon testine baslayayim insallah tutar bu ay. Gecen yumurtlama gunlerimde tutmadi nasil olduysa. Kismet
yok anam çalışmalar bitti beklemedeyiz....pzt bat
hadi hayırlısı bakalım ovü neyim kullandın mı sen bende de çalışmalar yeni başladı sayılır 14.günüm ama çift kırmızıyı yakalayamadım henüz öf pöf
hadi inşallah yerleşiyordur kız yiğenime ordan yastık minder rahat etsin annesi:)Çok fena kasığım ağrıyor bata daha var 9 gün :/
cnm sabah akşam ye birer tatlı kaşığı ovulasyn testiylede o günlerde ayaklarını diklersin ve kısmet tabikide gelir annesi.....
yok anam çalışmalar bitti beklemedeyiz....pzt bat
hadi hayırlısı bakalım ovü neyim kullandın mı sen bende de çalışmalar yeni başladı sayılır 14.günüm ama çift kırmızıyı yakalayamadım henüz öf pöf
yok canım bişi kullanmadım ben daha doğrusu klomen kullandım doktor ilişki günleri verdi bizde o günlerde bide başkagünlerde çalışma yaptık
yok canım bişi kullanmadım ben daha doğrusu klomen kullandım doktor ilişki günleri verdi bizde o günlerde bide başkagünlerde çalışma yaptık
sen dr dan tescillisin ben de ovü tescilini bekliyorum canım hayırlısı hakkımızda
Kızlar adete 4 gün var benim krem gibi akıntım var sizce nedir bu?
canm ben idrarda yaptım kocaman tek çizgi ya bişi olsa çıkar gölge silik bişiler çıkar 5 gün gecti ya dayanamıyorum iyice psikolojim bozuldu kesin kist oldu
Kızlar adete 4 gün var benim krem gibi akıntım var sizce nedir bu?
Canım o neyin nesi bilmem ama benimde 7 gün gecikmişti hep öyle beyaz sarı krem gibi akıntım oluyordu.7 günün ardından o kahverengi olmaya başladı. Şimdi 10. Gündeyim. Hala aynı. Testler hep negatif..bilen biri lütfen cevapladın...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan testi yaptrdnmi canm
Yaptırmadı meymenetsiz kahverengide olsa o regl miş miş..uyuz ya. Hamile değilmiştim. Muayene bile yapmadı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi inşallah yerleşiyordur kız yiğenime ordan yastık minder rahat etsin annesi:)