Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm dün yapmıştım negatifti:KK43:

Ben de yaptım benimde negatifti muhtemel bende bu ay adet olacam neyse olacaksam da en azından vaktinde olayım ki hormon testlerimi yaptırıyım bi de film çektiriyim. Poff ne zormuş yaaa çocuk yapmak oğlumda hiç sıkıntı çekmedim bu sefer çok sıkıntılı oldu eşim bile aşırı stres yüklü bu konuda. dün diyor hiç böyle olacağı aklıma gelmemişti diye bazen kasıklarımı elliyor ben çekiyorum elini bişey yok boşuna elleme diye. Çok istiyor görüyorum ama elimde olsa keşke elimde olsa. :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Ben de yaptım benimde negatifti muhtemel bende bu ay adet olacam neyse olacaksam da en azından vaktinde olayım ki hormon testlerimi yaptırıyım bi de film çektiriyim. Poff ne zormuş yaaa çocuk yapmak oğlumda hiç sıkıntı çekmedim bu sefer çok sıkıntılı oldu eşim bile aşırı stres yüklü bu konuda. dün diyor hiç böyle olacağı aklıma gelmemişti diye bazen kasıklarımı elliyor ben çekiyorum elini bişey yok boşuna elleme diye. Çok istiyor görüyorum ama elimde olsa keşke elimde olsa. :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
keşke elimizde olsaydı böylelikle elimizde olan şeylerin kıymetini biliyoruz en azından düşük ve ya başka bir sıkıntı yaşamadım Allah korusun zamanı gelecek elbet bu arada temmuz garanti oldu benide ekle cnm yoğunlaştı kanamam:KK43:

oyyy belim ikiye ayrılıyor sanki çok fenaa.. ben biraz dinleniyim çok oturdum kasıklarım da ağrıyor bugün belim daha çok ağrıyor nedense. Sonra görüşürüz kızlar hatta oğlan uyudu bende uyuyayım biraz. :KK53::KK53:

keşke elimizde olsaydı böylelikle elimizde olan şeylerin kıymetini biliyoruz en azından düşük ve ya başka bir sıkıntı yaşamadım Allah korusun zamanı gelecek elbet bu arada temmuz garanti oldu benide ekle cnm yoğunlaştı kanamam:KK43:

Hayırlısı canım temmuz uğur getirsin kaç temmuz canım?

Bi batta benden 20 haziran eklermisiniz :) 24 yasindyim ilk bebek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlar hepınıze tesekkur ederım destegınız ıcın.. cmt gunu kan tahlılı yaptırıp sonucu 8.71 almıstım. rahım duwarında klınlık wardı sadece kese gorunmuyodu daha yenı demıstı bana doktor.cmt gunu benden kahwerengı sulu leke geldı benden. pazar gunu cok kotuydum enerjım cekılmıs gıbıydı cok yoruluyodum demek kı o zamanlarda dusuruyodum :'( ama gece acıktıgım ıcın uyanıyorum we wc ye gıdıyorum sıkısıyorum. demek kı bebek dusururken ınsan bu denlı mahfoluyo.

bugun testı tekrarlamamı ıstemıstı. bugun de 7.44 cıktı deger. hastanenın alt sınırı 5. bu deger artık yukseklmez dedı dıs gebelık dedı. kendılıgınden adet olursun dedı. parlodelı bıtırınce tekrar olctur dedı.

Bende kendimi temizliğe verim biraz kafam dağılır hem...

inşallah tatlım senin hcg en yüksek kaç çıktı benim 476 idi doktor bu aralıkda kimyasal olmaz dedi iyice kafamı karıştırmıştı

Canım ader günümde düşük yaşadım ve adet sandım 1hafta çamur givi kanamam oldu üşüttüm die düşündüm 6güb sonra3gün temiz kaldım tekrar kanama başladı korktum doktora gitti m betam 97 çıktı adet değilmiş düşükmüş betam ilk kaçtı hiç bilmiom temiZkendikten 20gün sonrada adet oldum şimdi 3.günüm ama kimyasal deilse kese oluşması lazımdı canım dimi operasyon gerekirdi yani

X