Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Evet idrara sık çıkıyorum ama su çok içiyorum ondan diye düşünüyorum umutlancam ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.. Hayırlısı diyelim o zaman.. Allahım nasip eder de hamiş olursam ilk buraya yazıcam zaten 😊😊😊

Canım belirtilere hiç takılma bide erkenden test yapma hcg nin artmasını beklemek çok daha zor. O yüzden adetini bekle. Allah gönlüne göre verir inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben hamile kaldığımda da göğüslerimde hiç bir belirti olmamıştı. Şişlik ve sık idrara çıkma vardı

Adetime 8gun kaldı hiçbir belirti yok insanin umudu kiriliyo sadece göğüs agrim var oda normal adet yaklasiyo diye yeni gebeligini öğrenen arkadaşlar hangi belirtiler yasadnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iste vücut tanımaya çalışıyo bu ay olmazsa eğer hic üzülme peki dr.a gittinizmi hic?

Evt cnm nisanda gittim hormonlara vakti lh. FSH tan yuksek olunca 6 ay deneyin olmazsa tedaviye baslariz dedi ama bu ay olmazsa başka doktora gidicem

canımm sana tavsiyem adetinin 3 günü gidip hormon testlerini yaptır folik asitini al ve içmeye başla erkenden...inş bebiştendir canımm inş...adetine kac gün var bu arada?

Yaptim cnm onlari nisanda folik asitte içiyo rum

Adetime 8gun kaldı hiçbir belirti yok insanin umudu kiriliyo sadece göğüs agrim var oda normal adet yaklasiyo diye yeni gebeligini öğrenen arkadaşlar hangi belirtiler yasadnz

Canım bozma moralini stres yapma. Ben hamile kaldığımda doğru düzgün belirti yaşamadım şişkinlik sık idrara çıkma o kadar. Herkeste farklı olabiliyor bekle bakalım biraz daha erken zaten. Hem geç döllenme falan da olabiliyor daha geç çıkıyor belirtiler

bu sabah oldu güya doktora gitcem :44:dişlerimi fırçalarken neye uğradığımı şaşırdım:KK25:
öğür öğür bi hal oldum. :KK25:
cnm hiç belli olmaz kiminin bebişi çok erken ben geldim der bende oğlumda 6 haftalıkken başlamıştı ,2. düşüğümde adetten 5 gün sonrasına kadar sık idrar hariç hiç belirti yoktu ama duymadım desem yalan olur çok kişide erken başladığını duymuşumdur hayırlı haberler alırız senden inşallah....

Canım bozma moralini stres yapma. Ben hamile kaldığımda doğru düzgün belirti yaşamadım şişkinlik sık idrara çıkma o kadar. Herkeste farklı olabiliyor bekle bakalım biraz daha erken zaten. Hem geç döllenme falan da olabiliyor daha geç çıkıyor belirtiler

Ama ovulasyon testi kullandim 24 mayısta oldu yumurtlamam nezaman rahme gomuluyo acaba bilgin varmi tatlm

cnm hiç belli olmaz kiminin bebişi çok erken ben geldim der bende oğlumda 6 haftalıkken başlamıştı ,2. düşüğümde adetten 5 gün sonrasına kadar sık idrar hariç hiç belirti yoktu ama duymadım desem yalan olur çok kişide erken başladığını duymuşumdur hayırlı haberler alırız senden inşallah....

inşallah... kasık ağrıları için gitcem inşallah bu gün doktora. akşam memlekete gitcem inşallah...
ayyy doktor ilgilenir inşallah yaaa:26:
ne çok inşallah dedim hay maşallah:44:

merhaba bende aranıza katılmak istedim. 2 yıllık evliyim sol overim 9 yıl önce alındı 28 yaşındayım. evliliğim boyunca hiç korunmadık 3 ay klomen kullandım polikistik overim. doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum ilk etapta rahim filmi çektirdi çarşamba günü. önümüzdeki 3 ay herhangi bir tedavi vermiyorum rahim filmi sonrası 3 ay içinde gebelik oluşabiliyo dedi. şuanda şeker ilacı kullanıorum yumurta kalitem artsın diye ve folbio.doktorum herşeye hazırlıklı ol dedi iğneli tedavi ile devam edecek aşılama ve tüp bebekle devam.allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. batım 20 haziran.
cnm hoşgeldin benimde sağ yok 2 yıldır bende istiyorum bir kez düşük oldu eşimdede morfoloji sorunu var aktif olunca sohber ederiz...

Kizlar adetine 12 gün kaldi 2gundur kasiklarim aciyo agriyi arada inceden hissediyorum bunu yasayan var mi aranizda bu kez nolur biri yazdiklarima cevap versin hep bos geciyosunuz beni
Canim benim batim da 11 haziran dün acayip kaşık ağrıları oldu.hatta gece zor uyudum. Bide doktorum progestan hapı verdi çok baş dönmesi yapıyor.

X