- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.761
Leylacımm ben seni aşağıda online olanların içinde neden göremiyorum hayaletmisin kızım sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger hormon ilacı yada catlatma yapmadı isen hamilelik var hayırlı olsun canımyaa bendebişey srucamsana.adaetime 7ğün kalakan testi yaptırdım beta 19.2 çıktı.negatifi gectii.5 ile 25 arası şüphelii 25 üstü pozitif acaba hamilemiyim
tatlım evdeki testlere bakrsan bende 100kere hamileydim öyle pes etmek yok evrene negati enerji yayma pozitif olki pozitifliklerBen evde test yaptım ama malesef negatif sinirlerim bozuldu bu ayda poZİtif göremem kırmızıları bekliyorum .....
pesinden gesin
gunaydin cnm Allah kabiul etsin.kesinlikle katiliyorum artik bisey yapmicam.....
Bi arkaasım var 3 yıldır ugrasıyor kurler mı dersın takıplermı dersın devlet doktorları ozel hastanemı doktorları dersın herseyı yaptı 3 yılda ıstende cıktı tamamen bu olaya odaklandı yok bıse cıkmıyor su sebepte demıyor kız artık barı sebep soyleseler caresıne bakayım dıyordu esıde oyle hatta,sonra kız artık yeter dedı attı evdekı testlerı kur tarıflerını fln herseyı ıstemıyorum dedı hıc bıse yapmıcam gelen gelırdı dedı ve gezdı tozdu sureklı oh be rahatladım dıyordu hatta 3 yıldır kapatmısım kendımı dunyaya 3 ay surdu yada surmedı kız hamıle kaldı, aynı sekılde arkadasımın arkadası doktolar senın cocugun olmaz demısler asılar tup fln hıc bısede tutmadı o kızda kabullendı bunu olmayacak dıye evlatlık almaya karar verdıler ıslemlerı yapmak ıcın gıderlerden kız yolda rahatsızlanıyor hastaneye gıdıyorlar hamıle..stres cok onemlı bence beyınlerımızı bedenlerımızı rahat bırakmalı dıye dusunuyorum bu benım dusunce kımse benı yanlıs anlamasın lutfen bu orneklere canlı sahıt oldum cunku.
CNM ÇOK GÜZEL ANLATMIŞŞIN KENDİM YAŞAMIŞ GİBİYİM SANKİ AMA OLMUYO İSTE NE KADAR TAMAM DÜŞÜNMİCEM DESEMDE OLMUYO HER AY KIRMIZILAR TEKRARDA BİR KASET GİBİ BAŞA SARIYO BEN O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ HİÇ BİRŞEYİ TAKMIYAYIM AMA TAKIYORUM ELİMDE DEĞİL CNM
yaa bendebişey srucamsana.adaetime 7ğün kalakan testi yaptırdım beta 19.2 çıktı.negatifi gectii.5 ile 25 arası şüphelii 25 üstü pozitif acaba hamilemiyim
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
ınternetten bu lısteyı buldum canım ,ben cok detaylı bılmıyorum yanlıs bıse solemek ıstemem ama 19.2 banada hamıle gıbı geldı ve lısteye bakarsak 10-50 arası 3 haftalık gozukuyor
Bir hafta kala 19 çıkmış arkadaşım daha ne olacak hamilesin işte. ..
Hayırlı olsun :)inansam biii..inanamıorumkiiii. adetim geçmeden hepp baktırırım.sag kolım sol kolum morrr. kafayıı yediimmm. rüyalarıma girioo.acaba makinemii bozuk.
Ben evde test yaptım ama malesef negatif sinirlerim bozuldu bu ayda poZİtif göremem kırmızıları bekliyorum .....
Şifa olsun bitanemm inşallah ise yarar..
Leylacımm ben seni aşağıda online olanların içinde neden göremiyorum hayaletmisin kızım sen
teşekkür ederimcanımm.. hadi işallah yaaa
petegim cepten giriyom diye daha cozemedim niasil online olunuyoki....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederimcanımm.. hadi işallah yaaa
cnm gunun gectimi dur bakalim erken degilmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO2
İKİ GÜN VAR CANIMMMMM.
bu ornekler cok cnm ya gercekten kosullaniyoz ama vakti zamani var iste en iyisi zaten kafayi bosaltmak bu sefer olmazsa bende kararliyim aynen ole yapacam.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyle gercektende ben hepınıze yurekten hak verıyorum farklımıyımkı sizden sankı :) ben hazıranda baslıcam calısmalara sımdıden ya olmazsa dıye aklımdan gecıp durupo atıcam kafamdan dıyorum olmuo buradanda ayrılmak ıstemıyorum
herkese günaydın..kızlar adetime 3 gün var ama sol kasığımda batma oluyo bir haftadır ve ateşim yükseliyor.eczaneden test alıp yapsamçıkarmı sizce???
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
Hkbinici, MegaBitli, hasretim11, ece1026, niliferrr, nur48, senben60, mutlugelin8181, patriyn
bak senin adın yok burda