- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.061
Ya benim gecikeli 3 gün oldu ama idrar testi negatif????? Hala da adet olcam gibi bi belirti yok. Karnım ağrımıyo gögüslerde de hassasiyet yok :s kafayı yiycem ya neden olur benim hiç gecikmezdi.
Nolur yardım edin böyle bir şey duyan var mı?
Antibiyotik kullanıyorum o geciktirir mi ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
cANIM İĞNEYLE KANI DÜZELTİYORLAR. ESKİDEN KANI DEĞİŞTİRİYORLARDI ŞİMDİ Bİ İĞNEYE BAKIYOR. GİTTİĞİNDE SÖYLE TABİ.
bende bebe yok canım baska arkadastı yol olayını soran
istanbul bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi canım sonrada tüp için raporumu alacağım ama inşallah gerek kalmaz
inşallah gerek kalmaz canım , yoruyor insanı bu süreç. Bende tüp yapmıştım tutmadı bu ay normal yolla gebe kalamazsam temmuzda aşılama deneyeceğiz. Fiyat araştırıyorum bende. Ankara da bulabildiğim en ucuz aşılama fiyatı 1000 tl, Allah sonumuzu hayır etsin :)
Hayirli günler
benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadim. belirtiler hala ayni. ama belimdeki agri biraz cogaldi. kasiklardaki agrida ara ara gelip gidiyor. gögüslerdede agri var ama genelde bahsedilen gögüs agrisi nasil? bana bununla alakali bilgi verebilirmisiniz? mesela ben elimle tuttugum zaman agrimiyor, sadece kendiliginden bazen bise batiyor gibi veya hafif bi sanci var.. insalah hamileyimdir...
Canım böyle takilmayin umitleniyo insan sonra adet olunca cok uzuluyo ben gecen ay kesin hamileyim dedim adet oldum cok üzüldüm artk hic dinlemiyorum kendimi hiç biside hissetmiyorum :) bence psikolojik olarakta kendimizi sıkıyoruz bu şekilde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktor banada 2 ay sonra gel yapalim dedi bakalim hayoirlisi insallah gerejk kalmaz cnm
inşallah canım. O 1000 TL ye ben ona ne güzel kıyafetler alırım. Doğmadan masraflı bizimkiler doğunca ne olur kim bilir
canım iğneyi göbekten vurduk. 8 yumurtam olgunca olmuştu :)
internetten arastırmıstım bıraz onları aslında sanırım hamılelıkte vuruyorlar ıgneyı
Hayirli günler
benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadim. belirtiler hala ayni. ama belimdeki agri biraz cogaldi. kasiklardaki agrida ara ara gelip gidiyor. gögüslerdede agri var ama genelde bahsedilen gögüs agrisi nasil? bana bununla alakali bilgi verebilirmisiniz? mesela ben elimle tuttugum zaman agrimiyor, sadece kendiliginden bazen bise batiyor gibi veya hafif bi sanci var.. insalah hamileyimdir...
Bende psikolojik tir diyorum bu kadar erken olmaz diyordum ama adete 3 gün kala silik çizgi 1 gün kala kipkirmizi çizgi cuma günü doktora gidecem
masrafsiz olur insallah annesi:)
selam kızlaaarrr napıyosunuz....
İnşlahh benimde olur ya yarın kontrole gidicem eğer olgunlaşmasa çatlatma iğnesi yapılacak acaba hasteneye giderken çatlatma iğnesini yanımda mı götürsem ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm insallah hamissindoir mesela uzerine yatamazsin regly deki sislik ve hassasiyet olur
hadi hayirlisi cnm yaninda gotur tabi hayirlisi olur insallah
inşallah teyzesi :)
İnşlahh benimde olur ya yarın kontrole gidicem eğer olgunlaşmasa çatlatma iğnesi yapılacak acaba hasteneye giderken çatlatma iğnesini yanımda mı götürsem ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?