Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Gene gözlerim doldu,1 hafta önce fln doktora gitmiştik bebeğiniz olabilir %90 dedi yumurtalar kendi kendine şişiyor çatlıyor eşinde sıkıntı yok,doğru gün beraberlik oldu deyince eşimin gözleri doldu sevinçten,mahvoldum o an yemin ederim,dün de şehir dışından arkadaşları geldi hadi cafeye gidelim dedi,tamam dedim ama ben içicem sarhoş olmak istiyorum dedim(1 an unutarak hamile olabileceğimi) o bana hayır hayatım hamile olabilirsin dedi,oturdum çocuk gibi ağladım...o benden çok istiyor ve çaktırmamaya çalışıyor üzülmemeyim die:(

Ama bu kadar takılmayın ya. Kendınızı yıpratmaktan başka bırseye yaramıyor emın ol. Allah ne zaman vercegını bılıyor. O ol demedıkce zaten olmaz. Şükür inançlı insanlarız. Böyle kendınızı yıpratmayın lütfen..

Gene gözlerim doldu,1 hafta önce fln doktora gitmiştik bebeğiniz olabilir %90 dedi yumurtalar kendi kendine şişiyor çatlıyor eşinde sıkıntı yok,doğru gün beraberlik oldu deyince eşimin gözleri doldu sevinçten,mahvoldum o an yemin ederim,dün de şehir dışından arkadaşları geldi hadi cafeye gidelim dedi,tamam dedim ama ben içicem sarhoş olmak istiyorum dedim(1 an unutarak hamile olabileceğimi) o bana hayır hayatım hamile olabilirsin dedi,oturdum çocuk gibi ağladım...o benden çok istiyor ve çaktırmamaya çalışıyor üzülmemeyim die:(

onların işi daha zor be tatlım.. biz burda herşeyi anlatıp sorup soruşturarak içimizi dökerek rahatlıyoruz ama onların kimseye bu konuyu açabileceğini sanmıyorum.. onlar daha çok istiyor, daha çok üzülüyor ama belli etmiyorlar

cnm ya bu benim yumurtlama vcok ilginc ya wc ye gittim bembeyaz akinti adete kaldi 7 8 gun bu ne simdiiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acaba hamile arkadaslarda da varmı böyle bir durum belki gebelik belirtisidir cnm? geç umurtlamış olacağını sanmıyorum çünkü kür yaptın yavrum yaa erken bile yumurtlamış olman mümkün bence. Gebelik belirtisidir inşallah.

merhabalr kızlar benide ekleyin bat 16 haziran bugün yumurta takibinden geldim 1sağ 1 sol 10.5 mm yumurtalarım cuma tekrar gideceğim 3. aşılama olacak hayırlısı artık:16::16::16::16::16: bu arada yaşım 24 1. bebeğim olacak inş

Son düzenleme:

cnm umudu kesmek yok uzulmekte yok bak doktor cok iyi demis olacak elbet benide aglatma rabbim dermansiz dert vermesin benim oglum 7 yasinda testis kanserine yakalandi 2 sene kemoterapi gordu Allahim onu bana yine bagisladi sizede saglikli bebeler verecek herseyin hatyirli bir zamani var hem hamile kalip kalmadigin belli degil yapma boyle......

onların işi daha zor be tatlım.. biz burda herşeyi anlatıp sorup soruşturarak içimizi dökerek rahatlıyoruz ama onların kimseye bu konuyu açabileceğini sanmıyorum.. onlar daha çok istiyor, daha çok üzülüyor ama belli etmiyorlar

Aynen öyle valla allah hepimizin yardımcısı olsun:)

cnm umudu kesmek yok uzulmekte yok bak doktor cok iyi demis olacak elbet benide aglatma rabbim dermansiz dert vermesin benim oglum 7 yasinda testis kanserine yakalandi 2 sene kemoterapi gordu Allahim onu bana yine bagisladi sizede saglikli bebeler verecek herseyin hatyirli bir zamani var hem hamile kalip kalmadigin belli degil yapma boyle......

ejAFKVv4

Valla oh be rahatladım,anlattımda iyi oluyormuş kız valla anlatmak:) içim şişmiş içime ata ata:) bu arada çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin

acaba hamile arkadaslarda da varmı böyle bir durum belki gebelik belirtisidir cnm? geç umurtlamış olacağını sanmıyorum çünkü kür yaptın yavrum yaa erken bile yumurtlamış olman mümkün bence. Gebelik belirtisidir inşallah.

insallah cnm hayirlisiyla

Canım Rabbim acısını göstermesin evlatlarımızın. Allahım dermansız dert vermesin inşallah. Oğlun seninle mi cnm babasındamı?

ejAFKVv4

Valla oh be rahatladım,anlattımda iyi oluyormuş kız valla anlatmak:) içim şişmiş içime ata ata:) bu arada çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin

cok sukur gecti cnm Allah kimseye yasatmasin rahatlafdiysan tmm umutsuzliuk yok ama

cnm oglum annemi tercih etti benimle beraberdi ben evlenince duzenini bozmak istemedi ve annemle kaldi cok olgundur cok istedik yanimiza ama boyle oldu baba ölü desek yeridir yani film gibi bosver simdi kardes diyo cok hevesli rabbim evlat acisi gostermesin....

bende hep oyle dusunuyorum bılıyomusun ya eskıden boleymıs soleymıs dıye ama sonra dusununce buluyyorum hersey neden eskıyle cok farklı, eskıden ınsanlar cok hastada olmazdı sımdı Allah kımseye gostermesın Rabbım vermesın kımseye kanser grıp gıbı yaygın mesela,cunku bızım yedıgımız herseyde zararlı bırsey var koyde yenılenlerle zerre alakası yok canım bız dogururuz 2 kılo bebek tarlada calısanlar koy hayatı yasayan analarda dogruru 4-5 kılo yalan mı :):)

doğru kuzum ama bu kadar kasma kendini. Varsa bebek rabbim korur merak etme..

Korkunun ecele faydası yok tatlım...:)

Ekledim cnm uğur getirsin göbüşün bebiş dolsun inşallah cnm..

Ya daha çıkmazki canım ya test ovulasyondan 10 gün sonra yapın diyor ben 21 inde felan yumurtladım. 6 gün oldu ama yarın sabahtan yapim bi tane bakalım ne olcek. sabah idrarı en garantisi. İnşallah vardır ama aslında bir o kadar da umutsuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun tabi ki. Sanki bu ayda çok hüzran yaşayacağım gibi hissediyorum. Garip bel ağrılarım var arada kasık ağrılarım. sanki ben mi uyduruyorum ağrıları bilemiyorum. Olmadı diyorum bu ay olmazsa rahmimi çevirtiyim. tam garanti olsun.

Ben yumurtlamadan sonra 9 gün 11 gün yaptim negatiftir 12 gün sabah ilk idrarla silik cikti 14.gün aksam saatleriydi net kirmizi cizgi cikti hamilelik testleriyle ayni anda ovulusyon testinde yaptim 12.günde silik ciktiginda ovu testi ayni yumurtlama daki gibi kipkirmizi cikti ondan oncekilerde tek cizgiydi deneyimlerin bunlar cuma günü doktara gidecem hayirlisi

Back