Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

inşallah canım. O 1000 TL ye ben ona ne güzel kıyafetler alırım. Doğmadan masraflı bizimkiler doğunca ne olur kim bilir :52:

canım kafadan doğduğunda 3-4 günde bi paket bez 25 tl yani haftada 50 tl sadece bez özel aşısı var 150 tl 3.ayda. her ay kontroller tesetler ıvız zıvır o 1000 tl anca kıyafete gider zaten. daha fazlası gidiyor. Tek ki sağlıklı olsunlar da gerisi boşş

İnşallah çok korkuyorum yıne yumurtam oluştmamışsa die 150 ml vuruldum hergun siz kaç. Ml vurulmuştunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm ben vurdurmadim hic kur denedinmi bu ay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn inşallah yatın gidicem bakalım haber veririm burdan eczaneden su kabı vermişlerdi onla giderim artık

kiz yeyzesi yer onu yer cennet kokulular hemencecik gelsinler insallah

inşallah canım, çok hasretiz ya. Boğazımda sürekli bi düğümle geziyorum. Allahım yuvamızı boş bırakmasın hiç birimizin inşallah..

Kızlarrr benımde bı sorum olacakkk sizlere ,

Eşinizle kan uyuşmazlığınız varmı?bılmeyenlerde hemen kan gruplarına gore arastırsın varsa önlem alınsın ne yapılması gerekıyor ise.

sımdı benım hazıran reglımden sonra kontrolum var (polıpten suphelenmıstı doktor ama cıkmadı bıse 2 kontrolumdede 2 ay sonra tekrar gel demıstı ) bende hazıran reglım bıttıkten sonra bebe calısması yapıcam inş.zaten bıse cıkmadı dr gıtmesemmı hıc yoksa gıdeyım hem bu ay bebek calısması yapacagımı ve kan uyusmazlıgımı solesemmı bebek olayını solemıstım folık asıt verdı hemen ama kan uyusmazlıgını soylemeyı unuttum.
Benim var tatlim birincide sorun olmaz ama ikincide mutlaka igne olacaksin demisti dr.
Ya benim gecikeli 3 gün oldu ama idrar testi negatif????? Hala da adet olcam gibi bi belirti yok. Karnım ağrımıyo gögüslerde de hassasiyet yok :s kafayı yiycem ya neden olur benim hiç gecikmezdi.
Nolur yardım edin böyle bir şey duyan var mı?
Antibiyotik kullanıyorum o geciktirir mi ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bu sekilde ornekler cok aslinda insaallah hamissindir....

Hayirli günler:3:
benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadim. belirtiler hala ayni. ama belimdeki agri biraz cogaldi. kasiklardaki agrida ara ara gelip gidiyor. gögüslerdede agri var ama genelde bahsedilen gögüs agrisi nasil? bana bununla alakali bilgi verebilirmisiniz? mesela ben elimle tuttugum zaman agrimiyor, sadece kendiliginden bazen bise batiyor gibi veya hafif bi sanci var.. insalah hamileyimdir...
Insaallah hamissindir canim
Bende psikolojik tir diyorum bu kadar erken olmaz diyordum ama adete 3 gün kala silik çizgi 1 gün kala kipkirmizi çizgi cuma günü doktora gidecem

Tatlim yumurtlamadan ne kadar sonra cikti cift cizgi

Herkeşler burda kimse konuşmuyor sadece okumayın ya gelseniz sohbete sizde aaaa.....kızıcam hepinize ceza vercem ama :)

Akşama ne yemek yapıyonuz hadi söyleyin bakalım? Kafa dağıtalım biraz :)

soylemesi ayip dun icli kofte yapmistim bugun yanina patates salatasi yapacam

Herkeşler burda kimse konuşmuyor sadece okumayın ya gelseniz sohbete sizde aaaa.....kızıcam hepinize ceza vercem ama :)

Akşama ne yemek yapıyonuz hadi söyleyin bakalım? Kafa dağıtalım biraz :)
ben 10 a kadar nöbetteyim evde yemekte yok koca artık dışarıdan yesin bişiler :)

Yok hiç kür denemedim ;( sadece ilaç tedavisi bi ay sonra iğneye gectık hemen

insallah denemene gerek kalmaz cnm bu asilama gunu bir arkadas beline yaki yapistirmisti o ay hamile kalinca asilamadanmi yakidanmi bilemedim demisti

insallah denemene gerek kalmaz cnm bu asilama gunu bir arkadas beline yaki yapistirmisti o ay hamile kalinca asilamadanmi yakidanmi bilemedim demisti

Benimki aşılamada olmıcak ama kendiniz denicekmişiz doktor çatlatma iğnesinden sonra gün verecek ilişki için sanırım

Benimki aşılamada olmıcak ama kendiniz denicekmişiz doktor çatlatma iğnesinden sonra gün verecek ilişki için sanırım

anladim cnm hadi hayirlisi o gune kadar tarcin bal corek otu ye bence

hoşbuldukk tatlımm napıyosun

napıyım kuzum çalışıyorum valla

herkeşler burda kimse konuşmuyor sadece okumayın ya gelseniz sohbete sizde aaaa.....kızıcam hepinize ceza vercem ama :)

akşama ne yemek yapıyonuz hadi söyleyin bakalım? Kafa dağıtalım biraz :)

ama black ber burdayım da bi sor acaba burdamıyım :52::52::52: çalışıyorum o yüzden sayfa aşağıda siz kaynatıyosunuz sonra okuması zor oluyo.

Bu arada ben dün aksam enginar pişirdim ben yemem ama kocam çok sever,,, yanına da semizotu yaptım bi salata tamam

canım kafadan doğduğunda 3-4 günde bi paket bez 25 tl yani haftada 50 tl sadece bez özel aşısı var 150 tl 3.ayda. her ay kontroller tesetler ıvız zıvır o 1000 tl anca kıyafete gider zaten. daha fazlası gidiyor. Tek ki sağlıklı olsunlar da gerisi boşş

valla çocuk olanca ailelerde bi zahmet destek verir inşallah :)

inşallah gerek kalmaz canım , yoruyor insanı bu süreç. Bende tüp yapmıştım tutmadı bu ay normal yolla gebe kalamazsam temmuzda aşılama deneyeceğiz. Fiyat araştırıyorum bende. Ankara da bulabildiğim en ucuz aşılama fiyatı 1000 tl, allah sonumuzu hayır etsin :)

amin canım eğitim ve araştırma hastanelerine git canım yada üniversite hastanesine hem ücretsiz yaptırırsın şans çok düşük çünkü %15

Back