Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ben yumurtlamadan sonra 9 gün 11 gün yaptim negatiftir 12 gün sabah ilk idrarla silik cikti 14.gün aksam saatleriydi net kirmizi cizgi cikti hamilelik testleriyle ayni anda ovulusyon testinde yaptim 12.günde silik ciktiginda ovu testi ayni yumurtlama daki gibi kipkirmizi cikti ondan oncekilerde tek cizgiydi deneyimlerin bunlar cuma günü doktara gidecem hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla dayanamadım yaptım meraktan çıkmadı bişeycik ama umudu kaybetmek yok daha erken çıkmaz zaten. ama sende bel ağrısı var mıydı burçakcım ya ben çok ayakta kaldığımda hemen uzanmak istiyorum belim ikiye ayrılıyor gibi oluyor bugün kasık ağrım daha az yere eğilirken belimle kasığıma bi ağrı giriyo sadece. acaba gebelik belirtisi olabilir mi hiç hatırlamıyorum ya oğlumda bel ağrım varmıydı?

merhabalr kızlar benide ekleyin bat 16 haziran bugün yumurta takibinden geldim 1sağ 1 sol 10.5 mm yumurtalarım cuma tekrar gideceğim 3. aşılama olacak hayırlısı artık:16::16::16::16::16: bu arada yaşım 24 1. bebeğim olacak inş

inşallah olur canım :) Nerde yaptırıyorsun aşılamayı?

aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun artık tez zamanda bebişlerimize kavuşalım benimde tahmini yumurtlama günüm yarın dün ilişki olmuştu yarında olur inşallah öle yani:18:

Hadi bakalım ay ilişki zamanı heyecan sonra hepsi bitiyor ya adet bekleme heyecan. Valla erkek kardeimin yemin törenine gidicem mersine perşembe akşam yola çıkıcam ama onun heyecanını geçti bu bebiş olayı ne yapcaz ya hep düşünüyorum bu ayda olmazsa ne yapim onu mu yapsam böyle mi yapsam şunu mu yapsam pofff :2::2::2:

Hadi bakalım ay ilişki zamanı heyecan sonra hepsi bitiyor ya adet bekleme heyecan. Valla erkek kardeimin yemin törenine gidicem mersine perşembe akşam yola çıkıcam ama onun heyecanını geçti bu bebiş olayı ne yapcaz ya hep düşünüyorum bu ayda olmazsa ne yapim onu mu yapsam böyle mi yapsam şunu mu yapsam pofff :2::2::2:

aynen canım bende öle ya ne kadar düşünmeyim desem de beynimden gitmiyor ama geçen aya göre daha iyiyim geçen ay acayip kafaya takmıştım ve beklemediğim bir anda adet olup büyük hüsrana uğramıştım

Valla dayanamadım yaptım meraktan çıkmadı bişeycik ama umudu kaybetmek yok daha erken çıkmaz zaten. ama sende bel ağrısı var mıydı burçakcım ya ben çok ayakta kaldığımda hemen uzanmak istiyorum belim ikiye ayrılıyor gibi oluyor bugün kasık ağrım daha az yere eğilirken belimle kasığıma bi ağrı giriyo sadece. acaba gebelik belirtisi olabilir mi hiç hatırlamıyorum ya oğlumda bel ağrım varmıydı?
Bende gecikmenin 2. Günü negatif çıktı idrar testi
12. Günü kan testi pozitif çıktı dün.
Aynı şekilde kasık bel ağrım vardı hala var.

Inşallah hamilesindir

Bel agrisi kasik batmasi kramp
giriyor kasiklarima kalcama ne ararsan var agzimin tadi yok istahsizim yemek istiyom içim sizliyo ama canim hicbir şey istemiyo

giriyor kasiklarima kalcama ne ararsan var agzimin tadi yok istahsizim yemek istiyom içim sizliyo ama canim hicbir şey istemiyo

Canım böyle takilmayin umitleniyo insan sonra adet olunca cok uzuluyo ben gecen ay kesin hamileyim dedim adet oldum cok üzüldüm artk hic dinlemiyorum kendimi hiç biside hissetmiyorum :) bence psikolojik olarakta kendimizi sıkıyoruz bu şekilde

aynen canım bende öle ya ne kadar düşünmeyim desem de beynimden gitmiyor ama geçen aya göre daha iyiyim geçen ay acayip kafaya takmıştım ve beklemediğim bir anda adet olup büyük hüsrana uğramıştım
sORMA CANIM YAA...

Bende gecikmenin 2. Günü negatif çıktı idrar testi
12. Günü kan testi pozitif çıktı dün.
Aynı şekilde kasık bel ağrım vardı hala var.

Inşallah hamilesindir

iNŞALLAH BİTANEM BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNAŞLLAH. SEN CUMA MI GİDECEKTİN DOKTORA?

İNŞALLAH BENİMDE BEBEĞİM GELMİŞTİR BEKLEYECEZ BAKALIM. SAOL TATLIM.

Kızlarrr benımde bı sorum olacakkk sizlere ,

Eşinizle kan uyuşmazlığınız varmı?bılmeyenlerde hemen kan gruplarına gore arastırsın varsa önlem alınsın ne yapılması gerekıyor ise.

sımdı benım hazıran reglımden sonra kontrolum var (polıpten suphelenmıstı doktor ama cıkmadı bıse 2 kontrolumdede 2 ay sonra tekrar gel demıstı ) bende hazıran reglım bıttıkten sonra bebe calısması yapıcam inş.zaten bıse cıkmadı dr gıtmesemmı hıc yoksa gıdeyım hem bu ay bebek calısması yapacagımı ve kan uyusmazlıgımı solesemmı bebek olayını solemıstım folık asıt verdı hemen ama kan uyusmazlıgını soylemeyı unuttum.

Canım böyle takilmayin umitleniyo insan sonra adet olunca cok uzuluyo ben gecen ay kesin hamileyim dedim adet oldum cok üzüldüm artk hic dinlemiyorum kendimi hiç biside hissetmiyorum :) bence psikolojik olarakta kendimizi sıkıyoruz bu şekilde

cANIM BURCAK HAMİLE ZATEN :)

Ya benim gecikeli 3 gün oldu ama idrar testi negatif????? Hala da adet olcam gibi bi belirti yok. Karnım ağrımıyo gögüslerde de hassasiyet yok :s kafayı yiycem ya neden olur benim hiç gecikmezdi.
Nolur yardım edin böyle bir şey duyan var mı?
Antibiyotik kullanıyorum o geciktirir mi ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlarrr benımde bı sorum olacakkk sizlere ,

Eşinizle kan uyuşmazlığınız varmı?bılmeyenlerde hemen kan gruplarına gore arastırsın varsa önlem alınsın ne yapılması gerekıyor ise.

sımdı benım hazıran reglımden sonra kontrolum var (polıpten suphelenmıstı doktor ama cıkmadı bıse 2 kontrolumdede 2 ay sonra tekrar gel demıstı ) bende hazıran reglım bıttıkten sonra bebe calısması yapıcam inş.zaten bıse cıkmadı dr gıtmesemmı hıc yoksa gıdeyım hem bu ay bebek calısması yapacagımı ve kan uyusmazlıgımı solesemmı bebek olayını solemıstım folık asıt verdı hemen ama kan uyusmazlıgını soylemeyı unuttum.

cANIM İĞNEYLE KANI DÜZELTİYORLAR. ESKİDEN KANI DEĞİŞTİRİYORLARDI ŞİMDİ Bİ İĞNEYE BAKIYOR. GİTTİĞİNDE SÖYLE TABİ.

Back