Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ya benim gecikeli 3 gün oldu ama idrar testi negatif????? Hala da adet olcam gibi bi belirti yok. Karnım ağrımıyo gögüslerde de hassasiyet yok :s kafayı yiycem ya neden olur benim hiç gecikmezdi.
Nolur yardım edin böyle bir şey duyan var mı?
Antibiyotik kullanıyorum o geciktirir mi ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

owww antibiyotik tabi ki geciktirir cnm muhtemel ondandor ama sabırlı ol birkaç gün sonra kan testi yapır akalım.

istanbul bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi canım sonrada tüp için raporumu alacağım ama inşallah gerek kalmaz

inşallah gerek kalmaz canım , yoruyor insanı bu süreç. Bende tüp yapmıştım tutmadı bu ay normal yolla gebe kalamazsam temmuzda aşılama deneyeceğiz. Fiyat araştırıyorum bende. Ankara da bulabildiğim en ucuz aşılama fiyatı 1000 tl, Allah sonumuzu hayır etsin :)

Hayirli günler:3:
benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadim. belirtiler hala ayni. ama belimdeki agri biraz cogaldi. kasiklardaki agrida ara ara gelip gidiyor. gögüslerdede agri var ama genelde bahsedilen gögüs agrisi nasil? bana bununla alakali bilgi verebilirmisiniz? mesela ben elimle tuttugum zaman agrimiyor, sadece kendiliginden bazen bise batiyor gibi veya hafif bi sanci var.. insalah hamileyimdir...

inşallah gerek kalmaz canım , yoruyor insanı bu süreç. Bende tüp yapmıştım tutmadı bu ay normal yolla gebe kalamazsam temmuzda aşılama deneyeceğiz. Fiyat araştırıyorum bende. Ankara da bulabildiğim en ucuz aşılama fiyatı 1000 tl, Allah sonumuzu hayır etsin :)

doktor banada 2 ay sonra gel yapalim dedi bakalim hayoirlisi insallah gerejk kalmaz cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadim. belirtiler hala ayni. ama belimdeki agri biraz cogaldi. kasiklardaki agrida ara ara gelip gidiyor. gögüslerdede agri var ama genelde bahsedilen gögüs agrisi nasil? bana bununla alakali bilgi verebilirmisiniz? mesela ben elimle tuttugum zaman agrimiyor, sadece kendiliginden bazen bise batiyor gibi veya hafif bi sanci var.. insalah hamileyimdir...

cnm insallah hamissindoir mesela uzerine yatamazsin regly deki sislik ve hassasiyet olur

Canım böyle takilmayin umitleniyo insan sonra adet olunca cok uzuluyo ben gecen ay kesin hamileyim dedim adet oldum cok üzüldüm artk hic dinlemiyorum kendimi hiç biside hissetmiyorum :) bence psikolojik olarakta kendimizi sıkıyoruz bu şekilde

Bende psikolojik tir diyorum bu kadar erken olmaz diyordum ama adete 3 gün kala silik çizgi 1 gün kala kipkirmizi çizgi cuma günü doktora gidecem

doktor banada 2 ay sonra gel yapalim dedi bakalim hayoirlisi insallah gerejk kalmaz cnm

inşallah canım. O 1000 TL ye ben ona ne güzel kıyafetler alırım. Doğmadan masraflı bizimkiler doğunca ne olur kim bilir :52:

canım iğneyi göbekten vurduk. 8 yumurtam olgunca olmuştu :)

İnşlahh benimde olur ya yarın kontrole gidicem eğer olgunlaşmasa çatlatma iğnesi yapılacak acaba hasteneye giderken çatlatma iğnesini yanımda mı götürsem ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

internetten arastırmıstım bıraz onları aslında sanırım hamılelıkte vuruyorlar ıgneyı

Çok bilgim yok ama sanırım hamilelikte cnm

İnşallah hamişsindir canım hakkında hayırlısı olsun bize de güzel haber ver moralimiz yerine gelsin erken gebelik testi yapsana canım?

Bende psikolojik tir diyorum bu kadar erken olmaz diyordum ama adete 3 gün kala silik çizgi 1 gün kala kipkirmizi çizgi cuma günü doktora gidecem

MAsallah cnm darisi bize insallah sende saglikla kucagina alirsin....

İnşlahh benimde olur ya yarın kontrole gidicem eğer olgunlaşmasa çatlatma iğnesi yapılacak acaba hasteneye giderken çatlatma iğnesini yanımda mı götürsem ki

hadi hayirlisi cnm yaninda gotur tabi hayirlisi olur insallah

cnm insallah hamissindoir mesela uzerine yatamazsin regly deki sislik ve hassasiyet olur

Insallah canm insallah. Rabbim herkese bekletmeden versin.ben regl oldugumda elledigim zaman agirirdi. simdi öle bi agri yok kendiliginden ara ara bi sisliyor...

hadi hayirlisi cnm yaninda gotur tabi hayirlisi olur insallah

İnşallah çok korkuyorum yıne yumurtam oluştmamışsa die 150 ml vuruldum hergun siz kaç. Ml vurulmuştunuz

canım çatlama iğnesinin dolapta durması gerekmiyor mu, buz kapları ile anca taşıyabilirsin. Aşılamada 8 yumurta çok canım o kadar olmasın. Az olsun öz olsun. Tüp bebekte o yumurtaları topluyorlar. Aşılamada müdahale edilmiyor. Güzel olgunlaşmış tek yumurta yeter canım benim..
Allahım bi 20 - 25 gün sonra bebiş haberini versin inşallah sana :)

Back