- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.881
Adetin 3 günü doktora gidiyorsun canım. Doktor senı belli perodlarda çağırıyor ve takibini yapıyor.Kızlar yumurta takibi nasıl yapılıyor? Yaptıran var mı aranızda ?
Daha var canım ya. Zaten adetten 14 gün önce yumurta çatlıyor. Senın çatlayalı bir hafta olmuş. Kanda bile çıkmaz. Az sabır güzel haberi alırsın inşallah1hafta var cnm galiba benim yumurtlama gunum uzun suruyo cnm
.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bmn de 9 gün var yapsam cikarmi bi de nazil yumuşak olacak ki
cnm adetin ilk gununu sayiyorsun 12 13 yada 14. gun doktora gidiyon yumurtan buyumusmu bakiyo ne kadar buyumus diye
İşimiz rüyalara kaldi. Bizi bizden başka kimse anlamiyo gerçekten dun kuzen geldi azcik anlattim.mal gibi dinledi ve olur inşallah ya takma dedi ya suratina bi tane patlatasim geldi.
Bazi ınsanlar aynı seyı yasamadan karsısındakı ınsanı anlayamıyor canım ,kımı ınsanda yasamasa dahı karsısındakını hısedıyor ve anlıyor yasadıgı uzuntuyu stresı vs..o senı dınlemıs olmak ıcın dınlemıs canım , yada 1 cocugun var nasılsa gozuyle bakmısda olabılır yanlıs bı bakıs acısı tabı ama bazı ınsanalr bole napıcan..kuzenın evlımı varmı onda coluk cocuk
1hafta var cnm galiba benim yumurtlama gunum uzun suruyo cnm
Karından mı bakıyo canım
Hoşbulduk canım. Ocakta kürtaj oldum onda da böyle olmuştu. İnşallah bekletmez :)HoSgeldin tatlim idrarda cikmasada kanda belli olur
kiz o kadar cok ellettikki hatirlamiyom ama usttendi galiba:)
Selam tatlım bende geçen ay okadar cok belirti yasadimki kesin hamileyim dedim göğüslerime dokunamiyodum kasiklarima kramp giriyodu uyuyodum dedim kesin hamileyim ama adetim 2 gün geçince adet oldum okadar üzüldüm ki artk kendimi dinlememeye karar verdim sonrası hüsran oluyo çünkübuay ovulasyon testi kullandım çift çizginin koyu olduğu günleri ve ertesi günü degerlendirdim bakalım buay nolcak
İşimiz rüyalara kaldi. Bizi bizden başka kimse anlamiyo gerçekten dun kuzen geldi azcik anlattim.mal gibi dinledi ve olur inşallah ya takma dedi ya suratina bi tane patlatasim geldi.
Bazi ınsanlar aynı seyı yasamadan karsısındakı ınsanı anlayamıyor canım ,kımı ınsanda yasamasa dahı karsısındakını hısedıyor ve anlıyor yasadıgı uzuntuyu stresı vs..o senı dınlemıs olmak ıcın dınlemıs canım , yada 1 cocugun var nasılsa gozuyle bakmısda olabılır yanlıs bı bakıs acısı tabı ama bazı ınsanalr bole napıcan..kuzenın evlımı varmı onda coluk cocuk
Evli iki yasinda krizi o da bi senede hamile kaldi ama beni hissetmesi. Yada kendi çok umursamamisti bilmiyorum. Ogluma hmn hamile kalmistim. Bu sefer hic olmayacak gibi saçma düşünceler geliyor bazen bi stres okuyorum TSH yuksek bende sinir hat safhada bazen.
İlahi ya güldüm valla :) ben hiç elletmedim de ondan :)
Hadi inşallah cnm akintini takip ettin mi bi de belirgin var mi?
umarim cok elletmen bundamn sonraki ilk el ebeninki olsun bebisi cilkarsin insallah
cnm birine ovulasyonda cagirdi 16 buyumus guzel dedi sonrada ne dese begenirsin ya sen niye gebe kalamiyonki dedi benimde su kuzenine icinden geceni yapmak geldi bi tane patlatacan ne bilim sana sormaya geldim bana niye soruyonki,:)
Rabbım kucagını boş bırakmasın en buyuk mutlulugu tatdırsın sana yaşatsın inş, cok cok haklısın 4 yıl dıle kolay bızaman ümidini yıtırme arkasım Rabım ol desın yeter..
İnş canım ya şu ilk bebiş bir gelsin poposunu yicem valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?