Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar yumurta takibi nasıl yapılıyor? Yaptıran var mı aranızda ?
Adetin 3 günü doktora gidiyorsun canım. Doktor senı belli perodlarda çağırıyor ve takibini yapıyor.
1hafta var cnm galiba benim yumurtlama gunum uzun suruyo cnm
.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha var canım ya. Zaten adetten 14 gün önce yumurta çatlıyor. Senın çatlayalı bir hafta olmuş. Kanda bile çıkmaz. Az sabır güzel haberi alırsın inşallah
Bmn de 9 gün var yapsam cikarmi bi de nazil yumuşak olacak ki

Seninde leylap gibi. Henüz çok erken.

İşimiz rüyalara kaldi. Bizi bizden başka kimse anlamiyo gerçekten dun kuzen geldi azcik anlattim.mal gibi dinledi ve olur inşallah ya takma dedi ya suratina bi tane patlatasim geldi.

Bazi ınsanlar aynı seyı yasamadan karsısındakı ınsanı anlayamıyor canım ,kımı ınsanda yasamasa dahı karsısındakını hısedıyor ve anlıyor yasadıgı uzuntuyu stresı vs..o senı dınlemıs olmak ıcın dınlemıs canım , yada 1 cocugun var nasılsa gozuyle bakmısda olabılır yanlıs bı bakıs acısı tabı ama bazı ınsanalr bole napıcan..kuzenın evlımı varmı onda coluk cocuk

1hafta var cnm galiba benim yumurtlama gunum uzun suruyo cnm

Selam tatlım bende geçen ay okadar cok belirti yasadimki kesin hamileyim dedim göğüslerime dokunamiyodum kasiklarima kramp giriyodu uyuyodum dedim kesin hamileyim ama adetim 2 gün geçince adet oldum okadar üzüldüm ki artk kendimi dinlememeye karar verdim sonrası hüsran oluyo çünkü:( buay ovulasyon testi kullandım çift çizginin koyu olduğu günleri ve ertesi günü degerlendirdim bakalım buay nolcak

merhaba bayanlar aranızda gonal f yumurtlama iğnesi kulanan var mı bana yardımcı olabılır mısınız bu konuda lütfennnn :(

Selam tatlım bende geçen ay okadar cok belirti yasadimki kesin hamileyim dedim göğüslerime dokunamiyodum kasiklarima kramp giriyodu uyuyodum dedim kesin hamileyim ama adetim 2 gün geçince adet oldum okadar üzüldüm ki artk kendimi dinlememeye karar verdim sonrası hüsran oluyo çünkü:( buay ovulasyon testi kullandım çift çizginin koyu olduğu günleri ve ertesi günü degerlendirdim bakalım buay nolcak

su kendimi dinlemeyi bir biraksam kafa rahat olur ama nerdeeeeee

İşimiz rüyalara kaldi. Bizi bizden başka kimse anlamiyo gerçekten dun kuzen geldi azcik anlattim.mal gibi dinledi ve olur inşallah ya takma dedi ya suratina bi tane patlatasim geldi.

Bazi ınsanlar aynı seyı yasamadan karsısındakı ınsanı anlayamıyor canım ,kımı ınsanda yasamasa dahı karsısındakını hısedıyor ve anlıyor yasadıgı uzuntuyu stresı vs..o senı dınlemıs olmak ıcın dınlemıs canım , yada 1 cocugun var nasılsa gozuyle bakmısda olabılır yanlıs bı bakıs acısı tabı ama bazı ınsanalr bole napıcan..kuzenın evlımı varmı onda coluk cocuk

Evli iki yasinda krizi o da bi senede hamile kaldi ama beni hissetmesi. Yada kendi çok umursamamisti bilmiyorum. Ogluma hmn hamile kalmistim. Bu sefer hic olmayacak gibi saçma düşünceler geliyor bazen bi stres okuyorum TSH yuksek bende sinir hat safhada bazen.

Hadi inşallah cnm akintini takip ettin mi bi de belirgin var mi?

ovülasyon testi 21.gün gösterdi canım ordan anladım.bide şu an ağrım var.belimde sırtımda..zaman zaman karnımda..inşallah olmuştur.

cnm birine ovulasyonda cagirdi 16 buyumus guzel dedi sonrada ne dese begenirsin ya sen niye gebe kalamiyonki dedi benimde su kuzenine icinden geceni yapmak geldi bi tane patlatacan ne bilim sana sormaya geldim bana niye soruyonki,:)

Arkadaslar kafamizi bosaltsak belki hemem hamile kalcaz ben buay gene kendimi tam dinlicek oluyorum hemen kafami dağıtıyorum dusunmemeye çalışıyorum :) inşallah hepimizin iyi haberlerini en kisa surede alırız :))

Sağol şeker. Söylemesen ben hala takılırdım kendimle :))[/QUOTE]

dıger topıkte guzeldı canım neselı ve aktıftı herkes ama zamanlar ınsanlar yoruldu beklemekten sabretmekten üzülmekten,cogu kısı artık buralara takılmayıp kafaya takmamayı tercıh ettıler hep aklımdalar ama hep duacıyım onlar ıcınde özellıkle afyonlu haber almayı ısterdım cok Allah ım guzel gunler yasatsın evlat nasıp etsın onlara bızlere ısteyen herkesede

kıslar hepinize aydınlık günler diliyorum:1:

dün akşamdan beri aklımda bi soru var nettende araştırdım ama bana bi cvp verin hele:27:

gebeliğim henüz belli değil otobüsle 16 saat kadar yolculuk yapabilirmiyim?

tabi dönüşte eğer gebeysem 1 aylık olucak bide bunun dönüş yolu var yani?

ben ilk bebeğimi 4 saatlik bi yolculuğun ertesi günü kaybettim. doktoruma sordum onun yüzünden düşmez dedi. düşeceği varmış sağlıksızmış dedi o da 1 aylıktı. doktorada sorcam ama merak ediyorum. bilgisi tecrübesi olan var mı?

Back