Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Selam kızlar bugün vajinal muayeneye gittim. Foktor bakti bir sorun gormedi hormon testi yapacak adet olunca gidicem. Iltihap var biraz dedi fitil verdi o anda sormayo akil edemedim fitil kullanirken hamilelik çalışmasına devam ediyim mi yoksa sakincali mıdır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bu kafa nasil bosalir ah keske dusunmesek ama olmuyor

Tatlim stres hava kosullari erken yumurtlamana sebep olabilir neye gore cumartesi diyorsun . Hesaplama yaptiysan cumartesi gununden oncwde yumurtlaman mumkun...

Canim bazi kisiler uzun otobus yol uluvunda strese girerler stres ocugu dusurebilir tek bazina faktor degildir diye dusunuyorum

Ama annesi acir totosuuuuuu ):)

Kendi hesabıma göre canım hep günümde olurum çünkü 28 günde bir o yüzden

Cnm TSH bin gebeliğe etkisi yok bende mantar vardi TSH de baya düştü çok şükür. Mantar spermi oldururmus. O da bitti bu ay umutluyum bakalim.

hımm ben engel dıye bılıyordum yanı zorlastırıyor dıye bılıyordum , ıbu ay senın ayın olsun ınc canım bu aydan umutlu olan herkesın inşş

cnm calismalar baslasin demek erken gelebilir akintin bu arada iltihap yok dimi

Hayır yok iltihap

cnm benim yumurtla zamanim 12. gun basliyo adet olmadan 1 gun once bitiyo yani degisebiliyo kisiden kisiye yastik bel alti ayaklar yukarda dene insallah bu ay mujdeli sonucu aliriz bu arada beli ve ayaklarida sicak tutuyoz topigin ablasiyim yas 37 guven bana:)

Aynen tatlim en iyisi buay bile yumurtlama testi yapmicaktim arkadaslar israr etti heralde hayal kırıklığı yasamaktan yoruldum artk kendimizi dinliyip kendimize kötülük yapiyoruz canım daha genciz elbet olcak buay olmadı öbür ay olcak :)

aminnnnnnnnnnnnnnn inş canımmm :) sen kac yasındasın ,genc anne olmak nasıp olsun bızlere inş

cnm benim yumurtla zamanim 12. gun basliyo adet olmadan 1 gun once bitiyo yani degisebiliyo kisiden kisiye yastik bel alti ayaklar yukarda dene insallah bu ay mujdeli sonucu aliriz bu arada beli ve ayaklarida sicak tutuyoz topigin ablasiyim yas 37 guven bana:)

Leylacımmm bende mi abla oluyorum şimdi benimde yaş 36 işte 37ye doğru gidiyo :24::24:

Sağol şeker. Söylemesen ben hala takılırdım kendimle :))

dıger topıkte guzeldı canım neselı ve aktıftı herkes ama zamanlar ınsanlar yoruldu beklemekten sabretmekten üzülmekten,cogu kısı artık buralara takılmayıp kafaya takmamayı tercıh ettıler hep aklımdalar ama hep duacıyım onlar ıcınde özellıkle afyonlu haber almayı ısterdım cok Allah ım guzel gunler yasatsın evlat nasıp etsın onlara bızlere ısteyen herkesede[/QUOTE]amin canım

kıslar hepinize aydınlık günler diliyorum:1:

dün akşamdan beri aklımda bi soru var nettende araştırdım ama bana bi cvp verin hele:27:

gebeliğim henüz belli değil otobüsle 16 saat kadar yolculuk yapabilirmiyim?

tabi dönüşte eğer gebeysem 1 aylık olucak bide bunun dönüş yolu var yani?

ben ilk bebeğimi 4 saatlik bi yolculuğun ertesi günü kaybettim. doktoruma sordum onun yüzünden düşmez dedi. düşeceği varmış sağlıksızmış dedi o da 1 aylıktı. doktorada sorcam ama merak ediyorum. bilgisi tecrübesi olan var mı?

Hiç birşey olmaz. Zaten düşeceği varsa düşüyor. Bak ben hiçbirşey yapmadım, hiçbirsorun yoktu neşeli girdiğim doktorun yanından ağlayarak çıktım. Kalbi durmuş meleğimin. Yıldız gibi kayıp gitti. Hayırlısı neyse o.

dün akşamdan beri aklımda bi soru var nettende araştırdım ama bana bi cvp verin hele:27:

ben ilk bebeğimi 4 saatlik bi yolculuğun ertesi günü kaybettim. doktoruma sordum onun yüzünden düşmez dedi. düşeceği varmış sağlıksızmış dedi o da 1 aylıktı. doktorada sorcam ama merak ediyorum. bilgisi tecrübesi olan var mı?

http://www.milliyet.com.tr/hamilelikte-seyahat-ederken-dikkat-hamilelikhakkinda-1750309/

canım bu haberı bı oku derım, ve cok uzun yolculuk zamanın :S

Teşekkür ederim :) ben 25 e girmeye 4ay kaldı 9 aylık evliyim çikolata kisti falan vardı bir ay korundum geçen ay o da hastalanınca kist gitti şimdi bu ay çalışmalara başladık dün belimin altına yastık koydum bu aralar belim çok ağrıyor ama

Teşekkür ederim :) ben 25 e girmeye 4ay kaldı 9 aylık evliyim çikolata kisti falan vardı bir ay korundum geçen ay o da hastalanınca kist gitti şimdi bu ay çalışmalara başladık dün belimin altına yastık koydum bu aralar belim çok ağrıyor ama

rica ederim askim cabucak gelsinler annelerinee insallah.....

İnşallah cnm BN de de yumurtlamadan beri bel ve klasik agrisi var bucak kesiyo gibi yatinca çok iyi ayakta olunca belin ikiye kesikiyo sanki seninde ayni mi

Leylacim demek ki sorun sende değil esinde. Ona bu ay kur yapsaydin keşke.

Cnm yumurta yy kesindir erken olabilir. Değerlendirme cnm.

Ya 16 saat uzun bi sure cnm ya riske atmasan daha iyi ama sen bilirsin.
Askim ne onerirsin ne yapim ben bu uyuz adama herseyi yedirememki

Keciboynuzu yesin incir tatlisi yap cevizli mesela keciboynuzunu kaynatmeyve susuyla karistir ver keciboynuzu pekmezli tatlilaryap ve akyardan ham kuruyemiş lislenmemis yas ceviz baden findik kuru dut incir kayisi bunları yap bakalim tavan yapar yanından ayrilmaZ adam bi de bu ay biraktim de söyleme strese görmesin yumurtlama zamani sen sokul yanina

iyiki varsin meyvesuyunun icine dokeyim sabahlari icer heop iyi fikir askim benim

tecrübem yok ama ben yolculuğun zarar vereceğini sanmıyorum, millet tarlada çalışıp hamile kalıyordu eskiden :)

rica ederim askim cabucak gelsinler annelerinee insallah.....

Aminnn inşallah artık bekletmesin dün eşimde stres oldu bu ikidir oluyor adam tam boşalcakken olmuyo mecbur iki saat sonra tekrar başlıyoruz o işe... sizin sayenizde biraz daha rahatladım ama...

Back