Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Günaydın herkese. Kk da yeni değilim ama topiğimize yeni geldim. Sat dündü. Kasık ağrılarım var ama henüz kırmızı yok. Pazar test yaptım negatif çıktı. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. Allah her isteyene nasip etsin

hosgeldin cnm guzel haberlerini rabbim bizden esirgemesin......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar..benimde adetim geçti .idrar testi yaptım negatif.Tek umudum geç yumurtladım .Beklemedeyiz.Dua edin.

Allah razi olsun cnm 30 yasindayim ben. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Anneligi herkese tattirsin. İnşallah bu ay bebisin gelir tatlim.

Gunaydin herkese. Ya rüyamda hamile Kadin gördüm. Tabire baktum..
Rüyada Hamilelik Görmek

Rüyanızda hamile bir kadını görmeniz yakın zamanda bir evladınız olacağına işaret eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada hamile bir kadın görmek, sizi sevindirecek haberler alacağınıza yorulmaktadır.

İnşallahhh

inş ruyaların gercek olur cnaım =)

İşimiz rüyalara kaldi. Bizi bizden başka kimse anlamiyo gerçekten dun kuzen geldi azcik anlattim.mal gibi dinledi ve olur inşallah ya takma dedi ya suratina bi tane patlatasim geldi.

İşimiz rüyalara kaldi. Bizi bizden başka kimse anlamiyo gerçekten dun kuzen geldi azcik anlattim.mal gibi dinledi ve olur inşallah ya takma dedi ya suratina bi tane patlatasim geldi.

zaten boyle yaptilarmi insan kil oluyo biraz moral verseler dimi

cnm 1 hafta kaldi bicak gibi kasik batmasi gogus sisligi ve gaz sikayetlerim var ama birkac ay kendimi boyle yokladigim olmustu ayni belirtiler vardi black benim yumurtlama basladiktan sonra adet olacagim gunden bir gun once bu belirtiler kesiliyo acaba benim yumurtlama dongummu garip bu kadar uzasi normalmi

Canim hic Dr da yumurta takibi yaptirdin mi cnm?

canım şimdi ben dokundum yumuşak. Bu teste göre gebe olmam gerekmiş. 3 gün sonra belli olur :) Doğru olmasını çok isterim..

İnşallah doğrudur canım ya. Az sabır ozaman :)

cnm 1 hafta kaldi bicak gibi kasik batmasi gogus sisligi ve gaz sikayetlerim var ama birkac ay kendimi boyle yokladigim olmustu ayni belirtiler vardi black benim yumurtlama basladiktan sonra adet olacagim gunden bir gun once bu belirtiler kesiliyo acaba benim yumurtlama dongummu garip bu kadar uzasi normalmi

Kendimizi dinlediğimizden bu belirtiler. Benimde sadece adet oldugum an kasık ağrım olur. Öncesinde olmaz. Hamile kaldığımda sürekli kasık ağrım olmuştu. Şimdide sürekli kasık ağrım var ve hala adet olmuş değilim. Testimde negatif çıktı. Psikolojik galiba bu belirtiler. Çok varmı adetine.

artık gerçekten gelsin şu bebek :) 4 yıl olacak neredeyse sabır falan kalmadı bende..

Rabbım kucagını boş bırakmasın en buyuk mutlulugu tatdırsın sana yaşatsın inş, cok cok haklısın 4 yıl dıle kolay bızaman ümidini yıtırme arkasım Rabım ol desın yeter..

Bir hafta değil cnm daha çok var benim 9 senin 8 gün kaldi demi? İnşallah biz bebeğe yorumla talim. Ama su var ben de adet olmadan bi hafta önce gogusler davul. Gibi olur amma batma olmuyor bende. Hayirlisi cnm ben bebeğe yorucam inssallahhh

Gunaydin cnm ayy ben oğlana hamileyken de öyle oldu rmel sürerken saçma sapan oluyordu. Hadi inşallah hamilesindir cnm güzel haberler ver inşallah.

inşallahhhh canımmm :) Artık her belirtiyi psikolojik yaşıyoruz , kirpikler de psikolojik olarak çapraz değildir inşallah :))) Hayırlısı ile hamile olmayı çok istiyorum. Allahım yuvamızın başını eğik koymasın, rabbim bize de nasip eğlesin inşallah.

Canim hic Dr da yumurta takibi yaptirdin mi cnm?

cnm birine ovulasyonda cagirdi 16 buyumus guzel dedi sonrada ne dese begenirsin ya sen niye gebe kalamiyonki dedi benimde su kuzenine icinden geceni yapmak geldi bi tane patlatacan ne bilim sana sormaya geldim bana niye soruyonki,:)

hosgeldin cnm guzel haberlerini rabbim bizden esirgemesin......

Hoşbulduk tatlım :*

Günaydın arkadaşlar..benimde adetim geçti .idrar testi yaptım negatif.Tek umudum geç yumurtladım .Beklemedeyiz.Dua edin.

Günaydın. Bende sendenim :s

hoş geldin şekerimmm

Sağol şeker. Söylemesen ben hala takılırdım kendimle :))

Son düzenleme:
İnşallah doğrudur canım ya. Az sabır ozaman :)

Kendimizi dinlediğimizden bu belirtiler. Benimde sadece adet oldugum an kasık ağrım olur. Öncesinde olmaz. Hamile kaldığımda sürekli kasık ağrım olmuştu. Şimdide sürekli kasık ağrım var ve hala adet olmuş değilim. Testimde negatif çıktı. Psikolojik galiba bu belirtiler. Çok varmı adetine.

1hafta var cnm galiba benim yumurtlama gunum uzun suruyo cnm

Kızlar günaydın , regle çok az zaman kaldı. Gün yaklaştıkça stresim artıyor. Belirti sıfır. Test yaptım meraktan negatif.. Kirpikler acayip karışık, rimelle açamadım o halde. Birde dün artık dayanamadım forumdaki elle test (şu parmakla yapılan :26: ) yaptım ondada parmağıma yumuşaklık geldi artık ne demek bilmiyorum :S:S:S
Bende de hic belirti yok . Insaallah senin hayirli haberlerini aliriz canim

Günaydın herkese. Kk da yeni değilim ama topiğimize yeni geldim. Sat dündü. Kasık ağrılarım var ama henüz kırmızı yok. Pazar test yaptım negatif çıktı. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. Allah her isteyene nasip etsin

HoSgeldin tatlim idrarda cikmasada kanda belli olur insallah hamissinxir

Allahim bebisini sana gondersin amin:)

Back