Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben çalışanlar grubunda yer alaraktan teşeküür ederımmm=)

ay hadı hayırlısııı ama stres yapmamaya calıs :S umutlandırmak ıstemem bende ama arkadsımında kırpıklerı fena karısmıstı hatta nolduya kırpıklerıme demıstı ve hamile oldugunu ogrendı bıkac gun sonra,sendede duyunca sasırdım bu kırpık karısma olayı gercekmı ya

canım alt kirpiklerim çapraz çapraz oldu ama daha bugun olduğunu düşünüyorum dün rimeli normal sürmüştüm. Gebelik testi negatif ama benim kimyasal gebelik yaşadığım ay değerim 50 iken gebelik testinde 2. çizgi çok silikti. Artık o kadar çok istiyoruz bu bebişi zaman geçmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun Duamızı ettik , çalıştık ve bekliyoruz. Kısmette ne varsa o..

cnm peki tedavi yontemi yipratici ve uzun degilse sorun yapma tedaviye ne zaman basliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay o nası bişi yumusakmıs sertmıs banada ögretın lazım olur ıns onumuzdekı aylarda =)

bende burda duydum canım. Elini güzelce yıkıyorsun orta parmağını vajinaya sokuyorsun eline yumuşak doku geliyorsa hamişsin sert geliyorsa regl olacaksın dediler ama doğruluk payını bilmiyorum. Meraktan yaptım, 3 güne de belli olur doğruluk payı :)

Kızlar dün hormon sonuçlarım çıktı...prolaktin düşmüş ama dostinexe devam etmem gerekiyormuş adenomun küçülmesi için.ayrıca hashimoto hastasıymışım ki bunu ilk defa duydum tiroit bezimde iltihap varmış.kadın doğum doktorum korkuttu baya acil endokrine gittim.o da önemli değil o dönem dönem çıkabilir dedi.bu hormonlardan iyice kafam karıştı ya :( bu 3. ay denemem olucak ama iyice kafam karıştı :(

cnm sa na yazdim ama msj hataliymis gecmis olsun cnm tedavi nasil olacak peki

cnm sa na yazdim ama msj hataliymis gecmis olsun cnm tedavi nasil olacak peki

Balla hashimoto için tedavi görmücem çünkü tiroitim normalmış sadece dostinex içmeye devam edicem.ama daha 2 ay olduğu için doktorlar pek ciddiye almıyo...bakalım bekleyip görücez

canım alt kirpiklerim çapraz çapraz oldu ama daha bugun olduğunu düşünüyorum dün rimeli normal sürmüştüm. Gebelik testi negatif ama benim kimyasal gebelik yaşadığım ay değerim 50 iken gebelik testinde 2. çizgi çok silikti. Artık o kadar çok istiyoruz bu bebişi zaman geçmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun Duamızı ettik , çalıştık ve bekliyoruz. Kısmette ne varsa o..

hayırlısı canım Rabbım aratmasın güzel seyler yasatsın inş

bende burda duydum canım. Elini güzelce yıkıyorsun orta parmağını vajinaya sokuyorsun eline yumuşak doku geliyorsa hamişsin sert geliyorsa regl olacaksın dediler ama doğruluk payını bilmiyorum. Meraktan yaptım, 3 güne de belli olur doğruluk payı :)

ılk defa duydum =)) ay inş hayırlsı haberler bızede heyecanla beklıcem =)

Aynen canım armut sapı üzüm çöpü derken yaş geçiyo valla.

Günaydınnn =) Dogru diyorsun valla canım ,buarada yas demısken sen kac yasındasın oglusunda var senın ne guzel Allah ım bagıslasın nazardan gozden gorusun annesının kuzusunu :)

ılk zamanlar folık asıt ıcmeye fln baslarkende acaba dedıgım zamanlar korkularım tereddutlerım oluyordu,sımdılerde ise o mıs kokuyu ıcıme cekmek ıstıyorum:) esımle oturma odasını nsıl bebek odasına cevırırız dıye bakıyoruz planlar yapıyoruz =) Allah ım aratmasın herkese hasret ceken ısteyen bekleyen herkese nasıp olsun İNŞALLAH

Allah razi olsun cnm 30 yasindayim ben. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Anneligi herkese tattirsin. İnşallah bu ay bebisin gelir tatlim.

Gunaydin herkese. Ya rüyamda hamile Kadin gördüm. Tabire baktum..
Rüyada Hamilelik Görmek

Rüyanızda hamile bir kadını görmeniz yakın zamanda bir evladınız olacağına işaret eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada hamile bir kadın görmek, sizi sevindirecek haberler alacağınıza yorulmaktadır.

İnşallahhh

Günaydın. Eskiden ebelerde bu yöntemle gebelik kontrolü yaparlarmış. Doğruluk payı çok yüksek olmalı.

Son düzenleme:

Gunaydin cnm ayy ben oğlana hamileyken de öyle oldu rmel sürerken saçma sapan oluyordu. Hadi inşallah hamilesindir cnm güzel haberler ver inşallah.

Günaydın herkese. Kk da yeni değilim ama topiğimize yeni geldim. Sat dündü. Kasık ağrılarım var ama henüz kırmızı yok. Pazar test yaptım negatif çıktı. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. Allah her isteyene nasip etsin

Kafannn yiyimm şöle bakim ne oldu

cnm 1 hafta kaldi bicak gibi kasik batmasi gogus sisligi ve gaz sikayetlerim var ama birkac ay kendimi boyle yokladigim olmustu ayni belirtiler vardi black benim yumurtlama basladiktan sonra adet olacagim gunden bir gun once bu belirtiler kesiliyo acaba benim yumurtlama dongummu garip bu kadar uzasi normalmi

Günaydın herkese. Kk da yeni değilim ama topiğimize yeni geldim. Sat dündü. Kasık ağrılarım var ama henüz kırmızı yok. Pazar test yaptım negatif çıktı. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. Allah her isteyene nasip etsin

Mrb cnm hoşgeldin inşallah hamilesindir cnm. Bir ark da iki GN geçti cikmadi birkaç gün sonra kanda cikti. Bekle bakalim cnm. Bel klasik agrin varmi?

Allah razi olsun cnm 30 yasindayim ben. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Anneligi herkese tattirsin. İnşallah bu ay bebisin gelir tatlim.

Gunaydin herkese. Ya rüyamda hamile Kadin gördüm. Tabire baktum..
Rüyada Hamilelik Görmek

Rüyanızda hamile bir kadını görmeniz yakın zamanda bir evladınız olacağına işaret eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada hamile bir kadın görmek, sizi sevindirecek haberler alacağınıza yorulmaktadır.

İnşallahhh

inş ruyaların gercek olur cnaım =)

Back