- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.861
Günaydın herkese. Kk da yeni değilim ama topiğimize yeni geldim. Sat dündü. Kasık ağrılarım var ama henüz kırmızı yok. Pazar test yaptım negatif çıktı. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. Allah her isteyene nasip etsin
Allah razi olsun cnm 30 yasindayim ben. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Anneligi herkese tattirsin. İnşallah bu ay bebisin gelir tatlim.
Gunaydin herkese. Ya rüyamda hamile Kadin gördüm. Tabire baktum..
Rüyada Hamilelik Görmek
Rüyanızda hamile bir kadını görmeniz yakın zamanda bir evladınız olacağına işaret eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada hamile bir kadın görmek, sizi sevindirecek haberler alacağınıza yorulmaktadır.
İnşallahhh
inş ruyaların gercek olur cnaım =)
İşimiz rüyalara kaldi. Bizi bizden başka kimse anlamiyo gerçekten dun kuzen geldi azcik anlattim.mal gibi dinledi ve olur inşallah ya takma dedi ya suratina bi tane patlatasim geldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın arkadaşlar..benimde adetim geçti .idrar testi yaptım negatif.Tek umudum geç yumurtladım .Beklemedeyiz.Dua edin.
hosgeldin cnm guzel haberlerini rabbim bizden esirgemesin......
İşimiz rüyalara kaldi. Bizi bizden başka kimse anlamiyo gerçekten dun kuzen geldi azcik anlattim.mal gibi dinledi ve olur inşallah ya takma dedi ya suratina bi tane patlatasim geldi.
zaten boyle yaptilarmi insan kil oluyo biraz moral verseler dimi
cnm 1 hafta kaldi bicak gibi kasik batmasi gogus sisligi ve gaz sikayetlerim var ama birkac ay kendimi boyle yokladigim olmustu ayni belirtiler vardi black benim yumurtlama basladiktan sonra adet olacagim gunden bir gun once bu belirtiler kesiliyo acaba benim yumurtlama dongummu garip bu kadar uzasi normalmi
canım şimdi ben dokundum yumuşak. Bu teste göre gebe olmam gerekmiş. 3 gün sonra belli olur :) Doğru olmasını çok isterim..
cnm 1 hafta kaldi bicak gibi kasik batmasi gogus sisligi ve gaz sikayetlerim var ama birkac ay kendimi boyle yokladigim olmustu ayni belirtiler vardi black benim yumurtlama basladiktan sonra adet olacagim gunden bir gun once bu belirtiler kesiliyo acaba benim yumurtlama dongummu garip bu kadar uzasi normalmi
artık gerçekten gelsin şu bebek :) 4 yıl olacak neredeyse sabır falan kalmadı bende..
Gunaydin cnm ayy ben oğlana hamileyken de öyle oldu rmel sürerken saçma sapan oluyordu. Hadi inşallah hamilesindir cnm güzel haberler ver inşallah.
Günaydın arkadaşlar..benimde adetim geçti .idrar testi yaptım negatif.Tek umudum geç yumurtladım .Beklemedeyiz.Dua edin.
Canim hic Dr da yumurta takibi yaptirdin mi cnm?
Hoşbulduk tatlım :*hosgeldin cnm guzel haberlerini rabbim bizden esirgemesin......
hoş geldin şekerimmm
zaten boyle yaptilarmi insan kil oluyo biraz moral verseler dimi
Aynen cnm ya
İnşallah doğrudur canım ya. Az sabır ozaman :)
Kendimizi dinlediğimizden bu belirtiler. Benimde sadece adet oldugum an kasık ağrım olur. Öncesinde olmaz. Hamile kaldığımda sürekli kasık ağrım olmuştu. Şimdide sürekli kasık ağrım var ve hala adet olmuş değilim. Testimde negatif çıktı. Psikolojik galiba bu belirtiler. Çok varmı adetine.
Günaydın. Eskiden ebelerde bu yöntemle gebelik kontrolü yaparlarmış. Doğruluk payı çok yüksek olmalı.
Kızlar yumurta takibi nasıl yapılıyor? Yaptıran var mı aranızda ?
Bende de hic belirti yok . Insaallah senin hayirli haberlerini aliriz canimKızlar günaydın , regle çok az zaman kaldı. Gün yaklaştıkça stresim artıyor. Belirti sıfır. Test yaptım meraktan negatif.. Kirpikler acayip karışık, rimelle açamadım o halde. Birde dün artık dayanamadım forumdaki elle test (şu parmakla yapılan :26: ) yaptım ondada parmağıma yumuşaklık geldi artık ne demek bilmiyorum :S:S:S
Günaydın herkese. Kk da yeni değilim ama topiğimize yeni geldim. Sat dündü. Kasık ağrılarım var ama henüz kırmızı yok. Pazar test yaptım negatif çıktı. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. Allah her isteyene nasip etsin
Allahim bebisini sana gondersin amin:)Günaydın arkadaşlar..benimde adetim geçti .idrar testi yaptım negatif.Tek umudum geç yumurtladım .Beklemedeyiz.Dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?