Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Aynen canım armut sapı üzüm çöpü derken yaş geçiyo valla.

Günaydınnn =) Dogru diyorsun valla canım ,buarada yas demısken sen kac yasındasın oglusunda var senın ne guzel Allah ım bagıslasın nazardan gozden gorusun annesının kuzusunu :)

ılk zamanlar folık asıt ıcmeye fln baslarkende acaba dedıgım zamanlar korkularım tereddutlerım oluyordu,sımdılerde ise o mıs kokuyu ıcıme cekmek ıstıyorum:) esımle oturma odasını nsıl bebek odasına cevırırız dıye bakıyoruz planlar yapıyoruz =) Allah ım aratmasın herkese hasret ceken ısteyen bekleyen herkese nasıp olsun İNŞALLAH

Allah Allah cok şaşırdım şimdi çok geçmiş olsun bakalım bende etki olacakmi bide 3 ay falan kullan mak iyiymiş dimi ?Biliyormusun yada?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben kullanmadım ama tüm sorularını yusra kullanıcısına sorabilirsin. İyi biri , tüm sorularını cevaplayacağına eminim :)

Kızlar günaydın , regle çok az zaman kaldı. Gün yaklaştıkça stresim artıyor. Belirti sıfır. Test yaptım meraktan negatif.. Kirpikler acayip karışık, rimelle açamadım o halde. Birde dün artık dayanamadım forumdaki elle test (şu parmakla yapılan :26: ) yaptım ondada parmağıma yumuşaklık geldi artık ne demek bilmiyorum :S:S:S

sağol bebişimmm :) Sanada hayırlı işler :)

Kızlar günaydın , regle çok az zaman kaldı. Gün yaklaştıkça stresim artıyor. Belirti sıfır. Test yaptım meraktan negatif.. Kirpikler acayip karışık, rimelle açamadım o halde. Birde dün artık dayanamadım forumdaki elle test (şu parmakla yapılan :26: ) yaptım ondada parmağıma yumuşaklık geldi artık ne demek bilmiyorum :S:S:S

gunaydin cnm insallah hadi hayirlisi.....

Canlar gunaydin bilgisayarim bozuldu cepten giriyorum ama okumaktan yazamiyorum,ben bilgisayarimi istiyom.

bu arada yeni arkadaslar gelmis hepsi hos geldi hos gidecek insallah yeni bir topikte devam edecek arkadasligimiz

sertse bebis yoktu yumusaksa vardi......

:) sağol canım.. Yumuşaktı benimkisi bakalım doğru sonuç verecek mi... Cuma gününe belli olur sanırsam. Bu ay kendimi kötüye hazırlamadım valla kırmızıyı görürsem depresyona girecem :D

Günaydın canlar :)

Günaydın şekerim =)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlar çalışanlara hayırlı işler çalışmayanlara bol güneşler :D :D ( öle derler ya halk arasında )

ben çalışanlar grubunda yer alaraktan teşeküür ederımmm=)

ay hadı hayırlısııı ama stres yapmamaya calıs :S umutlandırmak ıstemem bende ama arkadsımında kırpıklerı fena karısmıstı hatta nolduya kırpıklerıme demıstı ve hamile oldugunu ogrendı bıkac gun sonra,sendede duyunca sasırdım bu kırpık karısma olayı gercekmı ya

Kızlar dün hormon sonuçlarım çıktı...prolaktin düşmüş ama dostinexe devam etmem gerekiyormuş adenomun küçülmesi için.ayrıca hashimoto hastasıymışım ki bunu ilk defa duydum tiroit bezimde iltihap varmış.kadın doğum doktorum korkuttu baya acil endokrine gittim.o da önemli değil o dönem dönem çıkabilir dedi.bu hormonlardan iyice kafam karıştı ya :( bu 3. ay denemem olucak ama iyice kafam karıştı :(

:) sağol canım.. Yumuşaktı benimkisi bakalım doğru sonuç verecek mi... Cuma gününe belli olur sanırsam. Bu ay kendimi kötüye hazırlamadım valla kırmızıyı görürsem depresyona girecem :D

ay o nası bişi yumusakmıs sertmıs banada ögretın lazım olur ıns onumuzdekı aylarda =)

depresyon yok ....arada usutme giriyomu askim?

Back