- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.841
ben çalışanlar grubunda yer alaraktan teşeküür ederımmm=)
ay hadı hayırlısııı ama stres yapmamaya calıs :S umutlandırmak ıstemem bende ama arkadsımında kırpıklerı fena karısmıstı hatta nolduya kırpıklerıme demıstı ve hamile oldugunu ogrendı bıkac gun sonra,sendede duyunca sasırdım bu kırpık karısma olayı gercekmı ya
ay o nası bişi yumusakmıs sertmıs banada ögretın lazım olur ıns onumuzdekı aylarda =)
Kızlar dün hormon sonuçlarım çıktı...prolaktin düşmüş ama dostinexe devam etmem gerekiyormuş adenomun küçülmesi için.ayrıca hashimoto hastasıymışım ki bunu ilk defa duydum tiroit bezimde iltihap varmış.kadın doğum doktorum korkuttu baya acil endokrine gittim.o da önemli değil o dönem dönem çıkabilir dedi.bu hormonlardan iyice kafam karıştı yabu 3. ay denemem olucak ama iyice kafam karıştı
depresyon yok ....arada usutme giriyomu askim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm sa na yazdim ama msj hataliymis gecmis olsun cnm tedavi nasil olacak peki
canım alt kirpiklerim çapraz çapraz oldu ama daha bugun olduğunu düşünüyorum dün rimeli normal sürmüştüm. Gebelik testi negatif ama benim kimyasal gebelik yaşadığım ay değerim 50 iken gebelik testinde 2. çizgi çok silikti. Artık o kadar çok istiyoruz bu bebişi zaman geçmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun Duamızı ettik , çalıştık ve bekliyoruz. Kısmette ne varsa o..
hayırlısı canım Rabbım aratmasın güzel seyler yasatsın inş
bende burda duydum canım. Elini güzelce yıkıyorsun orta parmağını vajinaya sokuyorsun eline yumuşak doku geliyorsa hamişsin sert geliyorsa regl olacaksın dediler ama doğruluk payını bilmiyorum. Meraktan yaptım, 3 güne de belli olur doğruluk payı :)
Aynen canım armut sapı üzüm çöpü derken yaş geçiyo valla.
Günaydınnn =) Dogru diyorsun valla canım ,buarada yas demısken sen kac yasındasın oglusunda var senın ne guzel Allah ım bagıslasın nazardan gozden gorusun annesının kuzusunu :)
ılk zamanlar folık asıt ıcmeye fln baslarkende acaba dedıgım zamanlar korkularım tereddutlerım oluyordu,sımdılerde ise o mıs kokuyu ıcıme cekmek ıstıyorum:) esımle oturma odasını nsıl bebek odasına cevırırız dıye bakıyoruz planlar yapıyoruz =) Allah ım aratmasın herkese hasret ceken ısteyen bekleyen herkese nasıp olsun İNŞALLAH
Allah razi olsun cnm 30 yasindayim ben. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Anneligi herkese tattirsin. İnşallah bu ay bebisin gelir tatlim.
Gunaydin herkese. Ya rüyamda hamile Kadin gördüm. Tabire baktum..
Rüyada Hamilelik Görmek
Rüyanızda hamile bir kadını görmeniz yakın zamanda bir evladınız olacağına işaret eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada hamile bir kadın görmek, sizi sevindirecek haberler alacağınıza yorulmaktadır.
İnşallahhh
bende burda duydum canım. Elini güzelce yıkıyorsun orta parmağını vajinaya sokuyorsun eline yumuşak doku geliyorsa hamişsin sert geliyorsa regl olacaksın dediler ama doğruluk payını bilmiyorum. Meraktan yaptım, 3 güne de belli olur doğruluk payı :)
canım alt kirpiklerim çapraz çapraz oldu ama daha bugun olduğunu düşünüyorum dün rimeli normal sürmüştüm. Gebelik testi negatif ama benim kimyasal gebelik yaşadığım ay değerim 50 iken gebelik testinde 2. çizgi çok silikti. Artık o kadar çok istiyoruz bu bebişi zaman geçmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun Duamızı ettik , çalıştık ve bekliyoruz. Kısmette ne varsa o..
arkadaslar ya kafam cok karisik
ılk defa duydum =)) ay inş hayırlsı haberler bızede heyecanla beklıcem =)
Günaydın. Eskiden ebelerde bu yöntemle gebelik kontrolü yaparlarmış. Doğruluk payı çok yüksek olmalı.
Kafannn yiyimm şöle bakim ne oldu
Günaydın herkese. Kk da yeni değilim ama topiğimize yeni geldim. Sat dündü. Kasık ağrılarım var ama henüz kırmızı yok. Pazar test yaptım negatif çıktı. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. Allah her isteyene nasip etsin
Allah razi olsun cnm 30 yasindayim ben. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Anneligi herkese tattirsin. İnşallah bu ay bebisin gelir tatlim.
Gunaydin herkese. Ya rüyamda hamile Kadin gördüm. Tabire baktum..
Rüyada Hamilelik Görmek
Rüyanızda hamile bir kadını görmeniz yakın zamanda bir evladınız olacağına işaret eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada hamile bir kadın görmek, sizi sevindirecek haberler alacağınıza yorulmaktadır.
İnşallahhh
inş ruyaların gercek olur cnaım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?