Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım alt kirpiklerim çapraz çapraz oldu ama daha bugun olduğunu düşünüyorum dün rimeli normal sürmüştüm. Gebelik testi negatif ama benim kimyasal gebelik yaşadığım ay değerim 50 iken gebelik testinde 2. çizgi çok silikti. Artık o kadar çok istiyoruz bu bebişi zaman geçmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun Duamızı ettik , çalıştık ve bekliyoruz. Kısmette ne varsa o..

cnm peki tedavi yontemi yipratici ve uzun degilse sorun yapma tedaviye ne zaman basliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay o nası bişi yumusakmıs sertmıs banada ögretın lazım olur ıns onumuzdekı aylarda =)

bende burda duydum canım. Elini güzelce yıkıyorsun orta parmağını vajinaya sokuyorsun eline yumuşak doku geliyorsa hamişsin sert geliyorsa regl olacaksın dediler ama doğruluk payını bilmiyorum. Meraktan yaptım, 3 güne de belli olur doğruluk payı :)

cnm sa na yazdim ama msj hataliymis gecmis olsun cnm tedavi nasil olacak peki

cnm sa na yazdim ama msj hataliymis gecmis olsun cnm tedavi nasil olacak peki

Balla hashimoto için tedavi görmücem çünkü tiroitim normalmış sadece dostinex içmeye devam edicem.ama daha 2 ay olduğu için doktorlar pek ciddiye almıyo...bakalım bekleyip görücez

hayırlısı canım Rabbım aratmasın güzel seyler yasatsın inş

ılk defa duydum =)) ay inş hayırlsı haberler bızede heyecanla beklıcem =)

Günaydın. Eskiden ebelerde bu yöntemle gebelik kontrolü yaparlarmış. Doğruluk payı çok yüksek olmalı.

Son düzenleme:

Gunaydin cnm ayy ben oğlana hamileyken de öyle oldu rmel sürerken saçma sapan oluyordu. Hadi inşallah hamilesindir cnm güzel haberler ver inşallah.

Günaydın herkese. Kk da yeni değilim ama topiğimize yeni geldim. Sat dündü. Kasık ağrılarım var ama henüz kırmızı yok. Pazar test yaptım negatif çıktı. Bekliyoruz hayırlısı olur inşallah. Allah her isteyene nasip etsin

Kafannn yiyimm şöle bakim ne oldu

cnm 1 hafta kaldi bicak gibi kasik batmasi gogus sisligi ve gaz sikayetlerim var ama birkac ay kendimi boyle yokladigim olmustu ayni belirtiler vardi black benim yumurtlama basladiktan sonra adet olacagim gunden bir gun once bu belirtiler kesiliyo acaba benim yumurtlama dongummu garip bu kadar uzasi normalmi

Mrb cnm hoşgeldin inşallah hamilesindir cnm. Bir ark da iki GN geçti cikmadi birkaç gün sonra kanda cikti. Bekle bakalim cnm. Bel klasik agrin varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…