- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.181
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız ben kalpten gidecem yakında maaşşaallllaaaahhhh..........................kizlarrr bugun kan testi cuma 4 cikmisti bugun 29.9 hamileyimmmmmmmmmmmm yasasiiiinnnnnnn
htc chacha a810e cihazımdan gönderildi
Kizlarrr bugun kan testi cuma 4 cikmisti bugun 29.9 hamileyimmmmmmmmmmmm yasasiiiinnnnnnn
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kizlarrr bugun kan testi cuma 4 cikmisti bugun 29.9 hamileyimmmmmmmmmmmm yasasiiiinnnnnnn
ne uçak ne otobüs , jettttle gidesim var
Amin canım hepimizi rabbim sevindirsin. Çok zor be evlatsızlık.. her işte bir hayır var derken bile keşke olsaydı diyor insan. Özelde aşılama ve sperm yıkama 750 TL , Muayene 110 TL miş. İlaçlar ne kadar tutuyor?
Birde canım tüp bebek , aşılama ve kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha kolay diyorlar, inşallah haziran ayında bebeğinin haberini alırsın.
Benim eşimin spermleri problemli , hiç bi çaba sarf etmiyor o yüzden aşılama da ne kadar işe yarar bilmiyorum. Tüp bebek yaptırdık o tutmadı.
veeee
hiç bişi son umut değildir....
Öpüyorum yol arkadaşım :) Daha güçlü olalım..
Hayirli olsun tatlim allah devamini getirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne uçak ne otobüs , jettttle gidesim var
Amin canım hepimizi rabbim sevindirsin. Çok zor be evlatsızlık.. her işte bir hayır var derken bile keşke olsaydı diyor insan. Özelde aşılama ve sperm yıkama 750 TL , Muayene 110 TL miş. İlaçlar ne kadar tutuyor?
Birde canım tüp bebek , aşılama ve kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha kolay diyorlar, inşallah haziran ayında bebeğinin haberini alırsın.
Benim eşimin spermleri problemli , hiç bi çaba sarf etmiyor o yüzden aşılama da ne kadar işe yarar bilmiyorum. Tüp bebek yaptırdık o tutmadı.
veeee
hiç bişi son umut değildir....
Öpüyorum yol arkadaşım :) Daha güçlü olalım..
Aminnn insallahh canimmm insallah Allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallaahhh
Aminnn insallahh canimmm insallah Allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallaahhh
Caniiiim tebrik ederim biraz bahsedermisin belirtilerinden neler yasadin
Canim bu ay incir kurumu yapmistn nasil oluyodu o kur
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız ben kalpten gidecem yakında maaşşaallllaaaahhhh..........................
dualarımız seninle şu mubarek günde rabbim sana bağişlasın evladını...............ayyy rabbim en kisa zamanda sanada versin insallahh leylacimmm az once ne yaptiysam yazdim ama bakin yumurtlamadan bir gun once veya 2 gunde oncede calisinkii canli sperm olsun hangi saat yumurtladiginiz belli olmaz insallah bi yararim olur sizede ben mucize diyorum bebegime cok heycanlandirdi beni cumadan beri 9 dogurdummm ama sukurler olsun simdi pozitifff ama dua edin bana degerlerim yukselsinde hayirlisiyla doguruyummm nolurr kizlarrr
Wwoooww superr hayolirli olsun tatlim
yusuf suresi meryem suresi bu gece bol bol oku tatlım aklına güzel şeyler getir ağır kaldırma belini ayağını sıcak tut bebişim haydi bakalım gerisi rabbime kalmış sana bağışlasın..................saol tatlim allah insallah en kisa zamanda sizlerede nasip eder simdi bol bol yiyip dinlenicem bebegim tutunsun diye hangi dualari okumam gerekiyo bana yardim edin degerim yukselsin yavrum tutunsun bana
cnm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...senin gördüğün tedavi neydi.bide adetin geçtimi önce dört çıkmış ya merak ettim hadi hayırlı olsun :)
dualarımız seninle şu mubarek günde rabbim sana bağişlasın evladını...............
yusuf suresi meryem suresi bu gece bol bol oku tatlım aklına güzel şeyler getir ağır kaldırma belini ayağını sıcak tut bebişim haydi bakalım gerisi rabbime kalmış sana bağışlasın..................
ya çok yüksek sizin maliyet ben 300 aşılama 50 çatlama iğnesine verdim.muayene özel hastane sigorta farkı 20.ben iğne kullanmadım o biraz pahalı kutusu 130 falan hapla denedik günde 5 klomen büyüttü valla cnm senin tüp bebek tutmadı aşılamamı yapacaksın.inşllh olur cnm ya bu gün kandil dua edelim tüm evlat isteyenlere hadi güzel haberler verelim:) cnm benimde eşimin sperm sorunlu keçi boynuzu kaynatıyorum sabah akşam.ve keçiboynuzu pekmezi sürekli kullanım arttırıyo ama yılma git gel daya ok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?