- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.161
Kizlaaarrr kimsecikler yok sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım bu kandilin yüzü hürmetine rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almamızı nasip eder inşBu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu topikte ve ellerini açıp hayırlı sağlıklı evlatlar isteyecek cümle kadınlarımızın duaları kabul olsun inşallah................Kandilimiz mübarek olsun....................
kandil kıs kandil.
geçen seferki gibi olacak sanırım:44:
anlatıyım şeker;
şişkinliğim var
bağırsaklar aktif
yine gazım var
batmaların şiddeti azaldı ama yinede hareket ettikçe cimcikliyolar
göğüslerim büyüdü sanki:44:
ayrıca çoooooookkkkkkk sıccccccaaaaakkkkk. avuçlarım yanıyo bıyıklarım terliyo...
geçen seferkinde çok gazım vardı. doktor okadar gazın varki rahimini göremiyorum bağırsakların yüzünden demişti
tüp gibi geziyodum
Dualarımızın kabul olduğu bir gece geçirmemiz dileğiyle Kandiliniz Mübarek Olsun...
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu topikte ve ellerini açıp hayırlı sağlıklı evlatlar isteyecek cümle kadınlarımızın duaları kabul olsun inşallah................Kandilimiz mübarek olsun....................
İnşallah hamilesindir cnm güzel haberler getir bizi mübarek gün hurmetine.çok heycanlıyım.kızlar bugün bir iki damla açık kırmızı kan gördüm.acaba tahminimden erken mi yumurtladım.çünkü ben düzensiz adet görüyorum.belli de olmaz hani.bizde ne olur olmaz diye adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendirdik günleri.bn zaten o kadar yorgundum ki yataktan yeni kalkmıştım.wc ye girdim ve bahsettiğim lekeyi farkettim.rmübarek günler hürmetine dualarımızı esirgemeyelim.4 mayıs son adet tarihimdi bu arada.inşallah bebeğim benimledir.sizlerinde fikrini almak istedim.boşuna sevinmeyeyim.sonra hüsrana uğramak istemiyorum
canlar kandiliniz mübarek olsun ; RABBİM bu günün hürmetine dualarımız kabul etsinnnnn inşallahhhhh
amin canım bu kandilin yüzü hürmetine rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almamızı nasip eder inş
Kizlaaarrr kimsecikler yok sanirim
sallandık 5.1 kızlar
bugunmu cnm dunde bursada oldu ondanmı bahsedıosun
yok canım bende az önce haberlerde gördüm korfezde olmuş tekraarbugunmu cnm dunde bursada oldu ondanmı bahsedıosun
burdayım cnm geldım bn kandılın mubarek olsun
yok canım bende az önce haberlerde gördüm korfezde olmuş tekraar
Hosgeldn tatlim seninde kandiln mubarek olsun
Amin insallah tatlim
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Şeker pembe[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Askbahcem[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayshenn[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26May[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baderdgn[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denısee06[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Badefne[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin6734[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ortmenim[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sbl_9[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
listedeki anne adaylarımız ne alemdesiniz bugünlerde beliniz ayaklarınız sıcak olsun..........................
cnm çocuk sayısı kurucum sonra düzeltir Allah bağışlasın bebiişlerimizi.............Iyiz tatlim calismalara basladk bakalm hayirlisi bu arada ismimn karsisindaki 1. Beklemede ne anlama geliyo anlamadmacaba cocuk sayisimi benim ikinci cocuk olacak allah kismet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?