• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım geç döllenme olduysa kanda da çıkmaması normal bende oğluma hamileyken silik 10 gun sonra çıkmıştı. Hemen bi test daha yap onda da silik çıkarsa kan tahlili yaptır canım. Kaç gündür seni bekliyorduk bizde hadi hakkında hayırlısı bakalım. Guzel haberler ver bize.bi test daha yap yaz sonucuda bize cnm

şu anda evde başka yok öğleden sonra merkeze inip alacağım canım acaba test bozuk olabilir mi bak fotosunu da koyuyorum

Bebeğim bal gibi çift çizgi bence bhcg 200 lerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben var ya mesir macunu bile aldım :)) bu ay deneyeceğim

Kizlar hakkinizi helal edin ibrahim hocanin programi haber a da imiş. . Bende sabahtan beri bekliodm kusura bakmayın suan yayinda.. anlatiyor
Ay helal olsun canim ne demek zaten çok erken saatteydi.

Tüm anne adaylarının kandili mübarek olsun inşallah Allahım hepinize sağlıklı evlatlar versin tabi banada ;) benide eklersen sevinirim bat 3 haziran ;)
Tabi ki ekleri canim hoşgeldin. Liste uğur getirsin inşallah. Eklenecek ark var birkaç tane daha burdan ekleyemiyorum bilgi dan değişiklik yapabiliyorum acinca eklerin cnm. Biraz bahseder misin kendinden.

Kızlar ben var ya mesir macunu bile aldım :)) bu ay deneyeceğim

Şifa olsun bebek olsun sana inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ya bana yardim edin bugün kasiklarim çok agriyor lavaboda bildiğin yumurta yi kirmissinda aki akiyomus gibi beyaz renkli uzayan bol sivi geldi bu sperm mi bilemedim ovulasyon testi yaptim çizgi çok belirgin değil yumurtlamis olabilir miyim misafirin gidince hemen ilişki deniyim değil mi

Aa bugun kandil unutmustum Seninde mandolin mübarek olsun cnm. Bugün ilişkiye girmek günah dimi? Bos gecicez.

canımmm nacizane ben bu konuya açıklık getirmk istedim ilişkiye girmek için adet günleri ve doğum sonrası loğusalık kanaması yaşayanlar hariç hiçbir zaman sınırlaması yoktur yani bu günler dışında günah değildir YALNIZ islam alimleri günah olmamasına rağmen bazı günler ilişkiye girmeyi tavsiye etmemişlerdir kandil geceleri de bu günlerden...yılda topu topu kaç kez kandilimiz var ki dimi...o yüzden bu günler eşle değil Rabbimzle yakınlaşarak geçrlmesi daha doğrudur ahiretimiz açısından :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Kizlar ya bana yardim edin bugün kasiklarim çok agriyor lavaboda bildiğin yumurta yi kirmissinda aki akiyomus gibi beyaz renkli uzayan bol sivi geldi bu sperm mi bilemedim ovulasyon testi yaptim çizgi çok belirgin değil yumurtlamis olabilir miyim misafirin gidince hemen ilişki deniyim değil mi

Canim yumurtluyorsun bence de kavurma bu günü önce eşine kahve incir spermler hareket lensin sonraki Gazan mübarek olsun. İnşallah tutunur minnak.
canımmm nacizane ben bu konuya açıklık getirmk istedim ilişkiye girmek için adet günleri ve doğum sonrası loğusalık kanaması yaşayanlar hariç hiçbir zaman sınırlaması yoktur yani bu günler dışında günah değildir YALNIZ islam alimleri günah olmamasına rağmen bazı günler ilişkiye girmeyi tavsiye etmemişlerdir kandil geceleri de bu günlerden...yılda topu topu kaç kez kandilimiz var ki dimi...o yüzden bu günler eşle değil Rabbimzle yakınlaşarak geçrlmesi daha doğrudur ahiretimiz açısından :16::16::16::16:

Saol canim bende boyle düşünüyordum aslinda. Dediğin gibi kaç kandilimiz var ki.

Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun..rabbim hepimize kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..

Seninde kandilin mübarek olsun cnm. Aminn.

Tüm anne adaylarının kandili mübarek olsun inşallah Allahım hepinize sağlıklı evlatlar versin tabi banada ;) benide eklersen sevinirim bat 3 haziran ;)

canımmm hoş geldin :16::16::16: Allah razı olsun güzel dileklerle geldin :16: Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasp eylesin herkese :49::49:

Son düzenleme:
Canim yumurtluyorsun bence de kavurma bu günü önce eşine kahve incir spermler hareket lensin sonraki Gazan mübarek olsun. İnşallah tutunur minnak.

Saol canim bende boyle düşünüyordum aslinda. Dediğin gibi kaç kandilimiz var ki.

Seninde kandilin mübarek olsun cnm. Aminn.

Kaç gündür yumurtluyorum ya 3gundur bu akinti geliyor birde daha adetinin 12. Günü bugün erkenden ogrenicem herhalde bebisi bir de doktor çift yumurtluyosun demişti gecen ay akintim olmadi demek gecen ay hic yumurtam olmadi bu ay iki tane birden mi acaba:)

Olabilir cnm kur kullandin mi? Benimde az az iki uç gün vardi belki de spermlerdir içerde kalan bilmiyorum ki her günü değerlendirdik bende yumurtlama gününden beri bel ve kasik agrisi var. Kasiklarim batiyo belimde arada bu ay çörekotu demedim erken de yumurtladim. Hakkimizda hayirlisi devam et cnm calismalara yine de. Bende hala devam ediyorum.

Hoşbulduk ;) 3yıllık evliyım canım yaş 29 bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısı inşallah tutar :) kasıklarımda ara ara agrılar oluyo bu aralar mide sorunları yaşıyorum fakat gebelık belırtısıne yormuyorum sonra hayal kırıklığı olmasın;)

Back