Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Benim böyle bir durumdan 2 3 gün sonra yumurtlamam gerçekleşiyor bu dönemleri değerlendir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

s.aleyküm canlar KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN kızlar hayırlara vesile olur inşallah birbirimize dua edelim

Ve aleykumselam canim. seninde kandilin mübarek olsun. Rabbim herkese bu ay müjdeli haber versin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bu ay gelir bebis canim hadi bakalim hayirlisi. Güzel haberler getir bize

Hic bisey yapmadim cnm canim yandikca korkuyorum hamileliktn çok hastalaniyorum cunku

kiiisssllllaaaarrrr hhhuuuu hhhuuuuu

Kandilimiz mübarek olsuuunnnn

bence doktora danışmadan ilacını değiştirme. belki seninki daha düşük seviyededir

Huuu yavrum seninde mandolin mübarek olsun nedir durumlar?

Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim maddi manevi tum sıkıntılarımızı bugünün hürmetine kaldırsın gonlumuzdeki muradlara hayırlısıyla icabet etsin :)

Yok cnm nazliyim biraz halsizim inş hamileliğimin ilk zamanlar ini kotu gecirmem olursam tabi bu ay ilk denemem :)

Amin insallah tatlim

Amin cnm seninde kandilin mübarek olsun.
Yok cnm nazliyim biraz halsizim inş hamileliğimin ilk zamanlar ini kotu gecirmem olursam tabi bu ay ilk denemem :)

Ben oğluna hamileyken çok agri sizi mide bulantisi Pof çok kötüydü. Sonra 16. Haftada düzeldi ve 30. Haftada gene başladı. İnan düzgün beslenemedim ama 4 kg doğdu. Herşeye değer onlar için. Agri sizi mide bulantisi kan suruplari vitamin serum hepsine değer.tek ki gelsin melekler..

Huuu yavrum seninde mandolin mübarek olsun nedir durumlar?

kandil kıs kandil.

geçen seferki gibi olacak sanırım:44:

anlatıyım şeker;
şişkinliğim var
bağırsaklar aktif
yine gazım var
batmaların şiddeti azaldı ama yinede hareket ettikçe cimcikliyolar
göğüslerim büyüdü sanki:44:
ayrıca çoooooookkkkkkk sıccccccaaaaakkkkk. avuçlarım yanıyo bıyıklarım terliyo...
geçen seferkinde çok gazım vardı. doktor okadar gazın varki rahimini göremiyorum bağırsakların yüzünden demişti
tüp gibi geziyodum

Son düzenleme:

ben de 19 aylık evliyim 26 yaşındayım ...inşallah hayırlı haberler veririz bu ay

Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu topikte ve ellerini açıp hayırlı sağlıklı evlatlar isteyecek cümle kadınlarımızın duaları kabul olsun inşallah................Kandilimiz mübarek olsun....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…