- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.141
Kizlar ya bana yardim edin bugün kasiklarim çok agriyor lavaboda bildiğin yumurta yi kirmissinda aki akiyomus gibi beyaz renkli uzayan bol sivi geldi bu sperm mi bilemedim ovulasyon testi yaptim çizgi çok belirgin değil yumurtlamis olabilir miyim misafirin gidince hemen ilişki deniyim değil mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
s.aleyküm canlarKANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN kızlar hayırlara vesile olur inşallah birbirimize dua edelim
elimdeki gliforlar bitince bende ondan alayım canım.insallah fayda eder hepimize...
Hoşbulduk3yıllık evliyım canım yaş 29 bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısı inşallah tutar :) kasıklarımda ara ara agrılar oluyo bu aralar mide sorunları yaşıyorum fakat gebelık belırtısıne yormuyorum sonra hayal kırıklığı olmasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabilir cnm kur kullandin mi? Benimde az az iki uç gün vardi belki de spermlerdir içerde kalan bilmiyorum ki her günü değerlendirdik bende yumurtlama gününden beri bel ve kasik agrisi var. Kasiklarim batiyo belimde arada bu ay çörekotu demedim erken de yumurtladim. Hakkimizda hayirlisi devam et cnm calismalara yine de. Bende hala devam ediyorum.
Hic bisey yapmadim cnm canim yandikca korkuyorum hamileliktn çok hastalaniyorum cunku
kiiisssllllaaaarrrr hhhuuuu hhhuuuuu
Kandilimiz mübarek olsuuunnnn
bence doktora danışmadan ilacını değiştirme. belki seninki daha düşük seviyededir
Ve aleykumselam canim. seninde kandilin mübarek olsun. Rabbim herkese bu ay müjdeli haber versin inşallah.
Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim maddi manevi tum sıkıntılarımızı bugünün hürmetine kaldırsın gonlumuzdeki muradlara hayırlısıyla icabet etsin :)
Amin cnm seninde kandilin mübarek olsun.Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim maddi manevi tum sıkıntılarımızı bugünün hürmetine kaldırsın gonlumuzdeki muradlara hayırlısıyla icabet etsin :)
Yok cnm nazliyim biraz halsizim inş hamileliğimin ilk zamanlar ini kotu gecirmem olursam tabi bu ay ilk denemem :)
Huuu yavrum seninde mandolin mübarek olsun nedir durumlar?
kiiisssllllaaaarrrr hhhuuuu hhhuuuuu
Kandilimiz mübarek olsuuunnnn
bence doktora danışmadan ilacını değiştirme. belki seninki daha düşük seviyededir
Hoşbulduk3yıllık evliyım canım yaş 29 bu ay ilk denememiz bakalım hayırlısı inşallah tutar :) kasıklarımda ara ara agrılar oluyo bu aralar mide sorunları yaşıyorum fakat gebelık belırtısıne yormuyorum sonra hayal kırıklığı olmasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim maddi manevi tum sıkıntılarımızı bugünün hürmetine kaldırsın gonlumuzdeki muradlara hayırlısıyla icabet etsin :)
Merhaba kizlar.. Hepinizn kandili mubarek olsun..rabbim tum dularinizi kabul eylesin...
ALLAH RAZI OLSUN amiiiin canım hayırlısıyl İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?