• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye bu halimize sukurler olsun inşallah bu ay gelir bebislerimiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnn inş Bu güzel kandil gecesinin hürmetine dualarımız kabul olsun bebeklerimiz bizimle olsun.Herkes birbirine dua etsin inş birimizinki kabul olur Herkesin Kandili Mübarek Olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminnnn inş Bu güzel kandil gecesinin hürmetine dualarımız kabul olsun bebeklerimiz bizimle olsun.Herkes birbirine dua etsin inş birimizinki kabul olur Herkesin Kandili Mübarek Olsun...

Aa bugun kandil unutmustum Seninde mandolin mübarek olsun cnm. Bugün ilişkiye girmek günah dimi? Bos gecicez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aa bugun kandil unutmustum Seninde mandolin mübarek olsun cnm. Bugün ilişkiye girmek günah dimi? Bos gecicez.

Sağol cnm.Evt kandillerde ilişki günah.Ben Amerikadayım Türkiyeye göre bugün kandil ama bizde şu an cumartesi gecesi daha.Ben iki gün yaklaştırmıyom eşimi içim rahat etmiyo.

MİRAÇ GECESİNDE YAPILACAK İBADET

Receb-i Şerif’in 27. gecesi Miraç Gecesi’dir. Yatsı namazından sonra 12 Rekat Hacet namazı kılınır. Her rekatta Fatiha’dan sonra 10 İhlas-ı Şerif (Kulhü) okunur. Namaza niyet şu şekildedir: “Ya rabbi , rızayı şerifin için niyet eyledim namaza. Bu gece yedi kat gökleri ve bütün esrarını göstererek muhabbetin ile müşerref kıldığın sevgili habibin Resûl-ı Zîşan Efendimiz hürmetine ben aciz kulunu aff-ı ilahine, feyz-i ilahine ve rızayı ilahine mazhar eyle.”

Namazdan sonra;
4 Fatiha-i Şerife
100 defa “ Sübhânallâhi ve’l-hamdü lillâhi velâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l- azîm.
100 İstiğfar-ı Şerif (Estağfirullâhi’l-azîm ve etûbü ileyk)
100 Salavat-ı Şerife (Allâhümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed)
okunup dua edilir.
Bu namazda ihlaslar 100 adet okunur veya bu namaz 100 rekat olarak kılınırsa ;- bu namazın feyz ve bereketiyle- huzûr-ı ilâhiye namaz borçlusu olarak çıkılmaz.

Miraç gecesinden sonraki gün mutlaka oruçlu olunmalıdır. O gün öğle ile ikindi arasında 4 rekat namaz kılınır. Her rekatte Fatiha’dan sonra 5 Âyetel kürsî, 5 Kulyâ eyyühel kâfirûn, 5 ihlâs-ı şerif, 5 Kul eûzü birabbi’l-felak, 5 Kul eûzü birabbi’n-nâs sureleri okunur. Dua edilir.

Kaynak: Dua ve İbadetler, Fazilet Neşriyat , İstanbul

Eklentiler

• $1400999782886.jpg
    $1400999782886.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 30
Sağol cnm.Evt kandillerde ilişki günah.Ben Amerikadayım Türkiyeye göre bugün kandil ama bizde şu an cumartesi gecesi daha.Ben iki gün yaklaştırmıyom eşimi içim rahat etmiyo.

Ben normalde mubarekbgeceler ilişkiye girmem. Ama günah olduğunu bilmiyordum. Bana ayip gelirdi mübarek gün ne de olsa. Çok şükür o gunahi almamisiz. Bilmeden de yaptiysak Rabbim bagislasin.

Ben normalde mubarekbgeceler ilişkiye girmem. Ama günah olduğunu bilmiyordum. Bana ayip gelirdi mübarek gün ne de olsa. Çok şükür o gunahi almamisiz. Bilmeden de yaptiysak Rabbim bagislasin.

Ben günah diye biliyorum Annem hep tembihlerdi.Günah sayılmasa bile dediğin gibi uygun olmaz mübarek gün.Biz dikkat edelimde gerisi Allaha kalmış

Ben günah diye biliyorum Annem hep tembihlerdi.Günah sayılmasa bile dediğin gibi uygun olmaz mübarek gün.Biz dikkat edelimde gerisi Allaha kalmış

Aynen cnm aynen. Benim klasik agrilarim devam ediyor ve bel agrim. Valla bu kur dengemi bozdu önümüzdeki ay ovu test alicam olmazsa. Hic anlamadim yahuu :)

Maşallah :)Rabbim tek avazda dogurmayi nasip etsin inşallah canım :)ne zamandır bekliyordun yada bekledinmi hiç nasıl hamile kaldın cok soru sordum ama dinlemek isterim

Cnm dokuz aydr beklydm bn bıan once olsn ıstedm kım ne dedıyse yaptm olmdı en sn merym suresnı duydm kırkbır gun suya okuyup ıcıcen dyee bnde dortgun yaptm bnu ve bu ay hamıleyım işte .d

Aynen cnm aynen. Benim klasik agrilarim devam ediyor ve bel agrim. Valla bu kur dengemi bozdu önümüzdeki ay ovu test alicam olmazsa. Hic anlamadim yahuu :)

Ayy sorma ya benimde kaç gündür kasıklarımda sancı gibi kramp gibi bişeyler oluyo bi sağ tarafta bi sol tarafta bugünde belim ağrıyo nedense.Kür beni erkenden yumurtlattı😃😃

Son düzenleme:
Ayy sorma ya benimde kaç gündür kasıklarımda sancı gibi kramp gibi bişeyler oluyo bi sağ tarafta bi sol tarafta bugünde belim ağrıyo nedense.Kür beni erkende yumurtlattı😃😃

Aynen cnm ya çarşamba yumurtladim yani 13. Günde bir gün sonrada başladı agrilar usutyum galib dedim ama sicak koydum geçmedi. Dr umu aradim yumurtlama olduysa rahime yerleşmeye calisiyordur dedi. On gün sonra gel test yapalim dedi. Tabi ben dayanamayıp netten erken gebelik testi aldim. Şali elimde olur bakalim. Arastirmalarima gore yumurtlamadan sonra kasik agrisi birleşmenin olduğuna isaretmis. Önemli olan tutunmasi beli sicak tutmak lazim.

Aynen cnm ya çarşamba yumurtladim yani 13. Günde bir gün sonrada başladı agrilar usutyum galib dedim ama sicak koydum geçmedi. Dr umu aradim yumurtlama olduysa rahime yerleşmeye calisiyordur dedi. On gün sonra gel test yapalim dedi. Tabi ben dayanamayıp netten erken gebelik testi aldim. Şali elimde olur bakalim. Arastirmalarima gore yumurtlamadan sonra kasik agrisi birleşmenin olduğuna isaretmis. Önemli olan tutunmasi beli sicak tutmak lazim.

Ayyy hadi inş tutar hayırlı haberlerini alırız.Yeterki sağlıkla gelsin bebek o kadar agrılara katlanırız 😊😊

Ayyy hadi inş tutar hayırlı haberlerini alırız.Yeterki sağlıkla gelsin bebek o kadar agrılara katlanırız 😊😊

İnşallah canim. Amerika nin neresindesin cnm is için mi ordasin?

Kizlar hakkinizi helal edin ibrahim hocanin programi haber a da imiş. . Bende sabahtan beri bekliodm kusura bakmayın suan yayinda.. anlatiyor

California da yaşıyorum evlenip geldim eşim burdaydı 8yıldır aynı memleketliyiz.

Ne guzel. Amerika hep hayallerinin şehriydi. İnşallah bir gün gitmek nasip olur. Paris misir Sirbistan ve piraga gittik. Amerika hic kismet olmadi. Çok merak ediyorum arada bize manzara resmini atarsun artik ;)

Ne guzel. Amerika hep hayallerinin şehriydi. İnşallah bir gün gitmek nasip olur. Paris misir Sirbistan ve piraga gittik. Amerika hic kismet olmadi. Çok merak ediyorum arada bize manzara resmini atarsun artik ;)

Ben avrupayı bile istemeyen biriydim ama nasip olunca oluyo kendimi burda buldum.Şafak sayıyorum 45 gün sonra Türkiyeye temelli dönecez inş😊Ben alışamadım .burası gelip gezip gidilecek bi yer uzun kalmıycan.

Son düzenleme:
Burda geç oldu ben yatmaya gidiyorum sizde yarın görüşürüz inş.Hayırlı Kandiller

Ben avrupayı bile istemeyen biriydim ama nasip olunca oluyo kendimi burda buldum.Şafak sayıyorum 45 gün sonra Türkiyeye temelli dönecez inş😊Ben alışamadım .burası gelip gezip gidilecek bi yer uzun kalmıycan.

Cennet gibi derler ya öyle bi yer aslında inş gelip görmek nasip olur.

Back