Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kız listede var ya skry silik çizgi kaç testte hemde. Darısı başımıza.

hadi bakalım inşallah

bende aranıza katılmak istedim bizimde bu ay 9. denememizdi sanırım bugün veya yarın hastalanıcam anlıyacağınız bizimde umutlar hazirana kaldı inşallah hepimiz göbüşleri doldururuz bu ay :)

sağol canım bu duanı 54 değilde söle 34 e kısaltsak olmazmı şu mübarek cuma gününde

Bende katılıyorum size.2 aydır denedik olumsuz oldu. İnşallah bu ay Rabbim nasip etsin.

huuu huuu kkiissllaaarrr hoşgeldinnnnnnniiiiiiiiizzzzzzzz

cnm kür denedinmi hiç desstekleyici birşey kaç zamandır bebiş istiyon:)
valla lokman hekim olacağız yakında:))))

yok hiç o tarz şeyler yapmadım 9 aydır istiyoruz doktora gittik hormon sperm tahlili hepsini yaptırdık allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı onlarda hatta bu ay ovulasyon testi kullandım 12. gün hem koyu çizgi çıktı hemde doktorda teyit etti yumurtayı 2 gün çalıştık :) yine nasip olmadı sanırım doktor stres yapma olumlu düşün dedi ama tabi ben 31 eşim 33 yaşında olunca insan ister istemez biraz acele edio :))

İnşallah insan çok heves yapıyor yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebişim 37 yaşındayım bak bende bu hırs:) yaşa takılmıyoruz adet olduğumuz sürece potansiyel anne adayıyız:)

canım benimde 9 yaşında bir oğlum var. 2 senedir ikinci için uğraşıyoruz allahtan hayırlısı bakalım. bu ay doktora gittim klomen verdi kullandım artık önümüzdeki günlere bakıcaz ne olacak ne bitecek... benim bat 9 Haziran canım

valla ben tam 13 gündür kullanıyom bir sıkıntı yok arada yeni taktığım zaman yakıyo ama o kadar da olsun:)

Canım sen nasıl kullanıyorsun yakıyi? ben iliski olmadan 5dk once takıyorum sonra bekleyip abdest icin çıkarıyorum yumurtlama ve iliski oldugu zamanlat tekrarliyorum bu sekilde

Canim kasiklarim da bicak kesigi gibi agri var ya ikimizin yumurtlamasi ayni heralde

cnm bana uygulayanlar hiç çıkartmamamı söyledi düşse bile yara olsa bile yeniden tak dediler ben o yüzden abdestte çıkarıyor sonra hemen takıyorum yani banyolardan hemen sonra sürekli.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…