• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

herkese slmlarrr.. Kızlar bu bebıs bekledıgınız gunlerde nasıl beslenıyorsunuz ,sıgara ıcenınız var mı? neler yapıyorsunuz kısacası bebişe hazırlık paylaşalımmı birbirimizle =)

herkese slmlarrr.. Kızlar bu bebıs bekledıgınız gunlerde nasıl beslenıyorsunuz ,sıgara ıcenınız var mı? neler yapıyorsunuz kısacası bebişe hazırlık paylaşalımmı birbirimizle =)

Mrb canim oğlum olduğu için temiz duzenli. Ben balik yemiyorum haftada iki kapsül balik yagi kapsülü takviye aliyorum. Folik asit. Bu ay yumurta geliştirici çörek otu kuru yaptim. Belimi sicak tutmaya gayret ediyorum. Bu KDr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim.mantar da koku olur balik gibi iygg ben de vardi gecen ay bitti anca. İnşallah güzel haberler verirsin cnm önce bize ama ;)

canım guzel haber wermek ısterım nasıpse ınsallah yazarım burdan. ama hayırlısı dıyorum. Allahım ınsallah nasıp eder de esıme suprız yapabılırım :/ ama hep bosuna heweslenıyorum gıbıme gelıyo

Saol cnm valla yapamiyorum ben anlamadim. Bakalim ben zaten iki günde bazen hergun ilişki silinti yok da günü bilse insan her ilişkide ayaklar fira valla bi saat bekliyorum. İnşallah gelecek kuzular..

hayırlısı ile nasıp olsun bebiş canım ,ama hergün ilişki bebek ısteyen cıftler ıcın ıyı degılmıs doktorlar 1 gun yada 2 gun ara onerıyorlar mutlaka 3 gunu gecmeyecek ama ara cunku spermler 3 gün yasayabılıyor.Hergün ılıskıye girildigi takdırde spermlerde azalma ve yavaslama oluyormuş buda gebelık sansını azaltıyor.

vala sigara kullanıyordum cnm fakat suan cocuk dusundugum ıcın hemen bırakamasamda oldukca azalttım.
Aynı zamanda suan kansızlık oldugu ıcın gunluk pekmez yiyorum folık asıt falan başlayamadım .
cok ta saglıklı beslenemıyorum aslında mesela balık sevmıyorum hıc yemıyorum:S

Kizlar bugün yürürken kasiklarim AĞRIDI eve varamadan bi cafeye girdim.oturuyorum çaydan bile midem bulaniyo ama bunlar hamilelik belirtisi değildir muhtelen çünkü daha yeni bitti adetim bugün 10. Günü ve islaklik hissediyorum degerlenditiyoruz bu günleri ama içimi korku sardi birden hamileysem napicm değilsem napicm duygularim tavan yapti aglayasimm varrr kurtarin benii

vala sigara kullanıyordum cnm fakat suan cocuk dusundugum ıcın hemen bırakamasamda oldukca azalttım.
Aynı zamanda suan kansızlık oldugu ıcın gunluk pekmez yiyorum folık asıt falan başlayamadım .
cok ta saglıklı beslenemıyorum aslında mesela balık sevmıyorum hıc yemıyorum:S

Bende saglıklı beslendıgımı soyleyemem =( balık tavuk et özellıkle et sevmem hadı dıgerlerını zorlayınca kendımı yıyorum kı su sıralar yenı yenı zorlamaya basladım :S yumurta hele hıc bı turlusunu agzıma sürmem hamılelıkte ne gereklı ise ben sevmıyormusum meger :) yumurta harıc dıgerlerı ıcın zorluyorum kendımı.kahvaltı alıskanlıgım yoktu bayadır kahvaltı alıskanlıgı edındım mutlak ayapıyorum artık kahvaltımı.sıgara ya gelınce aahhh ahhh dıyorum kac ay oncesınden bırakmıstım 20 gun agzıma surmedım sonrasında 2-3 gunde bir tane fln ıctım sonra gunde 3 taneye cıktı eskıye ragmen baya az benım ıcın 3 tane gunde ama bugun onuda ıcmemeye karar verdım cunku en az 3 ay oncesınden bırakmak gerekıyormus.bugun henuz agzıma surmedım sigara ve hıccc ıcmem bıdaha inş.folık asite mutlaka başla ama o cok onemlıymıs

Kizlar bugün yürürken kasiklarim AĞRIDI eve varamadan bi cafeye girdim.oturuyorum çaydan bile midem bulaniyo ama bunlar hamilelik belirtisi değildir muhtelen çünkü daha yeni bitti adetim bugün 10. Günü ve islaklik hissediyorum degerlenditiyoruz bu günleri ama içimi korku sardi birden hamileysem napicm değilsem napicm duygularim tavan yapti aglayasimm varrr kurtarin benii

yumurtlama günlerin olabılır =) ve bunları hısedebılırsın 10. gunde hisedılır mı acaba hamılelık olsa ?

selam arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş ne kadar güzel burda pozitif insanların topiğindesiniz meyraaaaa da topiğin gülü hoşgeldiniz tekrar...........sayın kurucum çok ilginçtir ovulasyıon 20 siydi akıntım bugün kasık ağrımda bugün yoğun? bu arada yakı kullanamayan canlar ben ayın10 undan bu yana yakı kullanıyorum değiştirirken sadece yakıyo 1 gün sürekli kullandım bu ay kafaya koydum acı yok:)))))

Merhaba :) sen yine de bugünü de değerlendir, belki ovulasyon bugün olmuştur? Denemekten zarar gelmez ;)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben sosyal icici gibi biseydim
Arada eşimle icerdik haftada 2-3 tane falan onu biraktik ikimiz de...
Beslenme açısından bi değişiklik yok ama günlük folik asit alıyorum doktor söylemişti...
Bu kadar benimki... :)

Slm kızlar reglim biteli 4gün oldu fakat kasıklarım cok agrıyo belim falan sanki adet olmamısım yeni olacak gibi
neden olr acaba daha 4gün oldu biteli çok ağrı yaptı:44:

Yumurtlama belirtisi olabilir canim...
Ama çok rahatsız oluyosan bi doktora görün

Bende saglıklı beslendıgımı soyleyemem =( balık tavuk et özellıkle et sevmem hadı dıgerlerını zorlayınca kendımı yıyorum kı su sıralar yenı yenı zorlamaya basladım :S yumurta hele hıc bı turlusunu agzıma sürmem hamılelıkte ne gereklı ise ben sevmıyormusum meger :) yumurta harıc dıgerlerı ıcın zorluyorum kendımı.kahvaltı alıskanlıgım yoktu bayadır kahvaltı alıskanlıgı edındım mutlak ayapıyorum artık kahvaltımı.sıgara ya gelınce aahhh ahhh dıyorum kac ay oncesınden bırakmıstım 20 gun agzıma surmedım sonrasında 2-3 gunde bir tane fln ıctım sonra gunde 3 taneye cıktı eskıye ragmen baya az benım ıcın 3 tane gunde ama bugun onuda ıcmemeye karar verdım cunku en az 3 ay oncesınden bırakmak gerekıyormus.bugun henuz agzıma surmedım sigara ve hıccc ıcmem bıdaha inş.folık asite mutlaka başla ama o cok onemlıymıs

aynen canım tum gerekli şeyleri sevmiyormussun:)
zorlada olsa yememiz lazım ama, bende de hiç kahvaltı alışkanlıgı yok işyerınde sürekli poğaca cay simt cay ama cıktım artık işten .
Evde belki düzenli kahvaltı yaparım:) Folik asite basla demişti aslında doktor bebıs planlıyosan diye ama ihmal etim sanki biraz ,bian önce baslamam lazım.
kullandıgım bütün ilaçları bıraktım zaten direkt antıdepresan,mide ilcları vs. inş bu ay ugurlu gelir hepimize:)şimdiden heyecan bastı beni:)

Ben sigara zaten içmiyorum. İlk aylarda kahve falan içmiyordum ama baktım olmuyor ben de kendimi boşu boşuna kasıyorum şimdi kahve arada içiyorum. Onun dışında folik asit kullanıyorum 3 aydır. 3 ay öncesinden başlamak iyiymiş aslında bu ay olsa tam denk gelcek :) bunun dışında ekstra bir şey yapmıyorum. her zamanki yemek düzenim. et falan sevdiğim için tüketiyorum. Yumurta normalde hiiiç sevmezdim sonra alıştım. Haftasonu kahvaltıda yiyebiliyorum ama. Haftaiçi kahvaltı yapamıyorum.
Balık yazmış herkes, özellikle yenmesi mi lazım?

Yumurtlama belirtisi olabilir canim...
Ama çok rahatsız oluyosan bi doktora görün

bende öyle düşümdüm aa çok erken geldi daha var yaptıgım hesaplamalara göre canım.
yarına randevu aldım zaten içim rahat etsin kara kara düşünmekten iyidir.:)

Beslenme açısından bi değişiklik yok ama günlük folik asit alıyorum doktor söylemişti...

ıkınızın ıcmemesı ne kadar güzel ,benım esım benım ıcmemı kesınlıkle ıstemıyor hıc ıcmeyeyım dıye neler yapıyor ama kendı bırakamıyor :S

Ben sigara zaten içmiyorum. İlk aylarda kahve falan içmiyordum ama baktım olmuyor ben de kendimi boşu boşuna kasıyorum şimdi kahve arada içiyorum. Onun dışında folik asit kullanıyorum 3 aydır. 3 ay öncesinden başlamak iyiymiş aslında bu ay olsa tam denk gelcek :) bunun dışında ekstra bir şey yapmıyorum. her zamanki yemek düzenim. et falan sevdiğim için tüketiyorum. Yumurta normalde hiiiç sevmezdim sonra alıştım. Haftasonu kahvaltıda yiyebiliyorum ama. Haftaiçi kahvaltı yapamıyorum.

canım haftadabir balık yemeyı öneriyor doktor hamılkte ve öncesi için ben önceki hamileliğimde ve öncesinde hiç yememiştim
Doktor kızıyordu hep öncesinde yersen vucut depo yapıo zaten dıodu hamılelıkte oldugu kdr önceside önmli yani.

ıkınızın ıcmemesı ne kadar güzel ,benım esım benım ıcmemı kesınlıkle ıstemıyor hıc ıcmeyeyım dıye neler yapıyor ama kendı bırakamıyor :S

Ilk etapta esinin bırakması lazım ama sperm düşmanı sigara biliyosun...
Azaltmasini saglayabilirsin yada sperm kalitesini artiran seyler yedirmelisin...

ne guzel sıgara ıcmıyor olmanız dılerım bende artık ıcmeyecegım.. kafein cok sık tuketılmedıgınde sorun yokmus.inş bu ay hamıle kalırsınız 3 aydırda kullanıyormussunuz folık zaten :) bende nisan ayında basladım folık asıte,ben 1 ay sonra calısmalara baslayacagım ozaman da 3 ay olmus olur kullanalı=) bende yapmıyordum kahvaltı artık ıs yerıme getırıyorum peynır zeytın domates fln dıyet yapma hevesıne basladım kahvaltı alıskanlıgım oldu:)

aynen canım tum gerekli şeyleri sevmiyormussun:)
zorlada olsa yememiz lazım ama, bende de hiç kahvaltı alışkanlıgı yok işyerınde sürekli poğaca cay simt cay ama cıktım artık işten .
Evde belki düzenli kahvaltı yaparım:) Folik asite basla demişti aslında doktor bebıs planlıyosan diye ama ihmal etim sanki biraz ,bian önce baslamam lazım.
kullandıgım bütün ilaçları bıraktım zaten direkt antıdepresan,mide ilcları vs. inş bu ay ugurlu gelir hepimize:)şimdiden heyecan bastı beni:)

Evde hem dınlenırsın hem duzenlı bı yemek yemen olur oh mis gibi :) bende 2 aydır regl agrım oldugunda bıle ılac ıcmeyıp cekıyorum o agrıyı ve muthıs agrılı gecıyor..

huu hu herkeşler burda kimse bişeyler paylaşmıyor?

Neyse ben paylaşayım lütfen yorumlayın olur mu?

28 günde adet oluyorum ben ve 14. günü yumurtlama görünüyor. Bu ay kürler kullandık biliyorsunuz çoğunuz çörektou kürü kullandım ve 11. günü göğüslerim şişti kasıklarımda ağrı başladı ve yumurta akı akıntı geldi. İlişki oldu tabi ki sağlam değerlendirdik ayaklar foraa şeklinde. Şimdi bel ağrım var sabahtan beri Sırtımı yarıyo sanki belimin ağrısı bir de dün sabah ve bu sabah bir damla beyaz yumurta akı kıvamında akıntı oldu. Ben şimdi erken mi yumurtlamış oldum. Açıkçası diğer aylarda bu kadar detaylı dikkat etmemiştim. Akıntım gelince ilişki oluyordu sadece. Anlamadım bana bir yorum yaparmısınız cancağızlar :8:

Bence erken yumurtlamışsın :) ama ben olsam 14. Günde de yumurtlamış gibi 14 ve 16 da da çalışırdım.
Benim aslında adetime 2 gün var ama 1 saat önce sağ kasıgımda 2-3 kez batma hiiiç belirti yok. Gögüslerde sıfır hassasiyet. Normalde adetten 5-6 gün önce ağrımaya başlardı. Şimdi hiç ağrımıyor çok tuhaf. Evde test var ama yapmıycam çünkü hazirana saklıyorum. Bu sefer regl olucam bence çünkü. Nasılsa 2 güne öğrenirim. Bi de ben regl döneminde afedersiniz ishal olurum. Bugün de oldum.
Bu ara baya hastayım doktora gittiğimde hamile olma ihtimalimi söyledim. O da ona uygun şekilde ilaç yazdı. Şu an antibiyotik kullanıyorum. O yüzden olmazsa da üzülmeyeceğim. Çünkü bebiş varsa ilaç kullandım diye çok endişelenirim.

Back