- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.101
anladım canım ınsallah gecer. doktor krem ılac fln bısey werdı mı sana ? ay mantar da yazın kotu olur yaa
Evet canım krem vermişti. Şimdi geçti :)
Sık sık kullanıyorum ama..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım ınsallah gecer. doktor krem ılac fln bısey werdı mı sana ? ay mantar da yazın kotu olur yaa
Ya belki çamaşırın ıslaklığı emdiği için yoğunlaşmış olabilir mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evet canım krem vermişti. Şimdi geçti :)
Sık sık kullanıyorum ama..
bende ılk kez bu kadar yogun gelınce panık oldum bırden. psıkolojık olabılecegını dusundum.dun moralım cok bozuktu. o zaman sende de gelıyosa bu akıntı demek kı adet olcam. gercı adet olcagmı bılıyodum sasırmadım.
ama ılk belırtı olabılır mı kı dıye dusundum ama pek heweslenemedım ne bılım ıste..
Kuzum o akinti adete yakin geliyo diye adetle iliskilendirmemek lazim. Belki yumurtlama bitti belirtisidir belki yumurta catladi artik temiz belirtisidir bilemeyiz sadece adete yakin gelir ama adet belirtisi olmayabilir yani.
yok canım dırek kukuşumdaydı akıntı
huu hu herkeşler burda kimse bişeyler paylaşmıyor?
Neyse ben paylaşayım lütfen yorumlayın olur mu?
28 günde adet oluyorum ben ve 14. günü yumurtlama görünüyor. Bu ay kürler kullandık biliyorsunuz çoğunuz çörektou kürü kullandım ve 11. günü göğüslerim şişti kasıklarımda ağrı başladı ve yumurta akı akıntı geldi. İlişki oldu tabi ki sağlam değerlendirdik ayaklar foraa şeklinde. Şimdi bel ağrım var sabahtan beri Sırtımı yarıyo sanki belimin ağrısı bir de dün sabah ve bu sabah bir damla beyaz yumurta akı kıvamında akıntı oldu. Ben şimdi erken mi yumurtlamış oldum. Açıkçası diğer aylarda bu kadar detaylı dikkat etmemiştim. Akıntım gelince ilişki oluyordu sadece. Anlamadım bana bir yorum yaparmısınız cancağızlar
selam arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş ne kadar güzel burda pozitif insanların topiğindesiniz meyraaaaa da topiğin gülü hoşgeldiniz tekrar...........sayın kurucum çok ilginçtir ovulasyıon 20 siydi akıntım bugün kasık ağrımda bugün yoğun? bu arada yakı kullanamayan canlar ben ayın10 undan bu yana yakı kullanıyorum değiştirirken sadece yakıyo 1 gün sürekli kullandım bu ay kafaya koydum acı yok:)))))
Cnm bnm ben oğluna hamisken çok akintim vardi baslarda sariydi koyu kivamli sonrada peynir kesiği oldu. Umarim hamisindir cnm. Mantar da koku olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Nur48........................5 Haziran
BenimAşkPastam.........5 Haziran
Zeynep_xx..................5 Haziran
ACDEFCD...................5 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Korkusuzkorkak..........6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran
Kızlar bugün yumurtlama günümüz 6 haziran yarın ve 5 Haziran bugün görünüyor akıntılar ne durumda hanımlar?
Canim sen kaç günde adet oluyorsun ya bu yumurtlama isini cozemedim ben amann saldim cayira valla bu ay olmazsa yumurta takibi yaptirim doktoruna bi de film cektirim.
Canim sen kaç günde adet oluyorsun ya bu yumurtlama isini cozemedim ben amann saldim cayira valla bu ay olmazsa yumurta takibi yaptirim doktoruna bi de film cektirim.
yumurtlama takıbını yapamıyor ısenız yada 28 gunde bır adet gormuyor duzensız iseniz 1 gun ılıskı 1 gun ara veya 1 gun ılıskı 2 gun ara seklınde ay boyunca ılıskıye gırersenız nezaman yumurtlarsanız yumurtlayın tutma sansı cok daha yüksek
Oyu canimsin ya saol arkadasim. Simdi rahatladim. Valla bugün icmedim ben çörekotu aksama devam edim o zaman yada yarin catlatma kuru yapim saol bitanemmcanım benim bçt kürünü kullandığım ay 12. gün akıntım başlamıştı ve kasıklarım çok ağrımıştı. Çünkü 12. günde yumoşum 16 mm oluştu. Hızlı büyüdüğü için bu tepkiyi vücudun vereceğini düşündüm. Ama çatlamam ozaman olmamıştı. Sen ovi günün ve sonraki 5 gün (gün aşırı) mutlaka çalış.
Kürden dolayı böyle oluyor bence
ınsallah canım. benden ılk kez boyle bı akıntı geldı. acaba belırtı mı dedım panıkledım ama arkadaslar mantar olabılır dedıler adetten once gelır dedıler ama adet gelır dıye de sartlama kendını dedıler.
benımkı beyaz gorunuyodu ama peceteye sılınmıs acık sarı renklı oldugunu gordum.usutmedıgımı ıyı bılıyorum emınım hatta. kasıntı ya da koku da yok.. ben artık psıkolojıye baglıyorum.
ınsallah canım benım ınsallah hamıleyımdır. esımı bu ay sewındırmeyı herseyden cok ıstıyodum bu yuzden bu kadar stres yaptım Allahım hakkımızda hayırlısını versın o herseyın ıyısını hayırlı zamanda verır bıze.
Bende farklı bir akıntı yok
birde bu ay eşimde bir isteksizlik var nedense ve çok iyi değerlendiremedik evde de misafir var hergün birşey çıkıyor
benim umutlar diğer aya kaldı gibi
cnm işte 11 nisanda olmuştum sonraki ay 8 mayıs ,28 mi oluyo?
bomba gibi olup topiği patlatmaya çalışıyorum sen nasılsın
ya şekerim banada çok temizsin diyolardı sonradan çıktı bu meret. o yüzden çok dikkat et. glukofen kullanıyorum 8 aydır sabah akşam 850 mg.
en güzel düşürme yolu kilo vermekmiş benim 6 kilo gitti açlık kan şekerim 75e düştü Allah a şükür
söyliyim tatlım pasta baklava çikolata v.s. yemem yani yerimde çok nadir bazı sabahlar mısır gevreğinin üzerine tarçın koyuyorum öyle kahvaltı ediyorum çok acayip iştah kesiyo tavsiye ederim. tatlı yersem reçel gibi yanına mutlaka bi süt ürünü yoğurt süt peynir labne artık nolursa onu yiyorum yoksa beni çk fena çarpıyo bazı akşamlar sadece meyve yiyorum ama 3-4 çeşit çok tatlı olanlardan değil tabi karpuz muz gibi 3 ilaç kullandığım için bitkisel olaya hiç girmiyorum. ama doktorum sağolsun sanki önceki ben ben değilmişim yaw yaşamıyomuşum sanki
o yüzden doktorum da doktorum ha bide glukofeni ömür boyu kullancakmışım olsun kilo veriyim yeterki
yumurtlama takıbını yapamıyor ısenız yada 28 gunde bır adet gormuyor duzensız iseniz 1 gun ılıskı 1 gun ara veya 1 gun ılıskı 2 gun ara seklınde ay boyunca ılıskıye gırersenız nezaman yumurtlarsanız yumurtlayın tutma sansı cok daha yüksek
Saol cnm valla yapamiyorum ben anlamadim. Bakalim ben zaten iki günde bazen hergun ilişki silinti yok da günü bilse insan her ilişkide ayaklar fira valla bi saat bekliyorum. İnşallah gelecek kuzular..
Arkadaslar merhaba is dolayisiyla surekli giremiyorum ama yazdiklarinizi okuyorum surekli. Ben internetten 40 tane ovulasyon testi aldm ama hic 2. Cizgiyi yakalayamadim doktorum o testlere biz guvenmiyoruz dedi. Hatta bazen burda bizim yaptgmz testlerde bile buay yumurtlamadin dedigim hasta gebe kalabiliyor dedi. Bu is tamamiyle Allah a kalmis sanirim. O yuzden artik ovulasyon testini uygulamiyorum. Ama benim sorunumun yine de yumurtanin catlamamasi oldugunu dusunuyorum... herkes icin hayirlisini dileyerek satirlarima son veriyorum:)
Çok doğru cnm Rabbim neye ol demiş de olmamis şükürler olsun.ki.