• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Mrb canim oğlum olduğu için temiz duzenli. Ben balik yemiyorum haftada iki kapsül balik yagi kapsülü takviye aliyorum. Folik asit. Bu ay yumurta geliştirici çörek otu kuru yaptim. Belimi sicak tutmaya gayret ediyorum. Bu KDr :)

bacım benim bat ı 5 haziran yapar mısın:35:

iş işini naptın kıs:1:

anladım canım ınsallah hamıleyımdır :) degılsem de adetım hemen gelır de gecıkmez umarım =)
Insaallah hamilesindir bekliyoruz haberlerini cnm.
selam arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş ne kadar güzel burda pozitif insanların topiğindesiniz meyraaaaa da topiğin gülü hoşgeldiniz tekrar...........sayın kurucum çok ilginçtir ovulasyıon 20 siydi akıntım bugün kasık ağrımda bugün yoğun? bu arada yakı kullanamayan canlar ben ayın10 undan bu yana yakı kullanıyorum değiştirirken sadece yakıyo 1 gün sürekli kullandım bu ay kafaya koydum acı yok:)))))
Benim de oyle 20 si ovu. Gunumdu. Akinti simdi basladi catladimi catlayacak mi neden 2 gun once cift cizgi vardi. Acaba yumurtalar ayri ayri catlayinca boyle iki gunde bir akinti mi oluyo anlamadim

herkese slmlarrr.. Kızlar bu bebıs bekledıgınız gunlerde nasıl beslenıyorsunuz ,sıgara ıcenınız var mı? neler yapıyorsunuz kısacası bebişe hazırlık paylaşalımmı birbirimizle =)
Kahveyi birakamiyorum . Gunluk 40 dk yuruyusle bir ayda on kg verdim bu kadar herseyi yerim:)

Canim.mantar da koku olur balik gibi iygg ben de vardi gecen ay bitti anca. İnşallah güzel haberler verirsin cnm önce bize ama ;)

aynen canım tum gerekli şeyleri sevmiyormussun:)
zorlada olsa yememiz lazım ama, bende de hiç kahvaltı alışkanlıgı yok işyerınde sürekli poğaca cay simt cay ama cıktım artık işten .
Evde belki düzenli kahvaltı yaparım:) Folik asite basla demişti aslında doktor bebıs planlıyosan diye ama ihmal etim sanki biraz ,bian önce baslamam lazım.
kullandıgım bütün ilaçları bıraktım zaten direkt antıdepresan,mide ilcları vs. inş bu ay ugurlu gelir hepimize:)şimdiden heyecan bastı beni:)

Antidepresan bende kullaniyom ama birakmadim birakmalimiyim ki

Insaallah hamilesindir bekliyoruz haberlerini cnm.

Benim de oyle 20 si ovu. Gunumdu. Akinti simdi basladi catladimi catlayacak mi neden 2 gun once cift cizgi vardi. Acaba yumurtalar ayri ayri catlayinca boyle iki gunde bir akinti mi oluyo anlamadim

Kahveyi birakamiyorum . Gunluk 40 dk yuruyusle bir ayda on kg verdim bu kadar herseyi yerim:)

Canim.mantar da koku olur balik gibi iygg ben de vardi gecen ay bitti anca. İnşallah güzel haberler verirsin cnm önce bize ama ;)

Antidepresan bende kullaniyom ama birakmadim birakmalimiyim ki

Ah kizlar ah kızlar. ..
Kullanmayin şu antidepresanlari ...
Ben de bi süre kullandım keşke hiç kullanmasaydim insanı uyusturmaktan başka bi işe yaramıyor. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım haftadabir balık yemeyı öneriyor doktor hamılkte ve öncesi için ben önceki hamileliğimde ve öncesinde hiç yememiştim
Doktor kızıyordu hep öncesinde yersen vucut depo yapıo zaten dıodu hamılelıkte oldugu kdr önceside önmli yani.

Hmm ben o kadar yemiyorum balık :( aftada bir çok yaa, evde kim yapcak her hafta. Burada dışarıda da öyle balık yenecek yer fazla yok. Konserve yiyeyim bari, o da olur heralde :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

oluruz tatlım...moral yüksek yüksek...napalım kısmeti bekliyoz.ben aşılama yaptım sonuç dün negatiiiffff :) dün üzüldüm ama bugün iyiyim ya amaaaannnn :1:

Senin aşılama mayıs ayındaydı o zaman dimi canım? Dün test yaptıgına göre bat yakın?

Senin aşılama mayıs ayındaydı o zaman dimi canım? Dün test yaptıgına göre bat yakın?

30 nisan adetimdi...4.gün klomen günde 5 tane adetin 11.günü 1 yumurta ile aşılama yapıldı 12 mayıs...dün tahlil yaptım evde idrar pozitif heveslendim hemen kan yaptım negatif.crinone jel kullanıyorum o pozitif yapmış.şimdi adet bekliycem ve birkaç ay ara vericem bakalım...sen aşılama yaptınmı?

Ayy kızlar bana bi ateş basması geldi ki...Terliyorum bildiğin yani...
Adete 13 gün var daha. ..
Var mi böyle ateş basmalari yaşayan?

Ben ayda yarim cupta gibi yerim ceviz çok yerim. Hamileyken agzima balik surmedim bi kutu balik yagi içtim 1000 lik

buyrun size antidepresan gülümsemesi:27::27::27::27::27::27::27::27:
:60::60::60::60::60::60::60::60:

amma güldüm yaaww

Allah beni netmesin emi:16:

Kuzum depresan ne ya ben ruhsal uyum bozukluguju ilacsiz atlattim Dr bile saati valla hala ilaç tepmeye calisti almadim. Çok sikisirsam pasiflora icerdim bitkisel. Onu da icmiyorum artik kontrol mekanizması benim elimde silinti yok ;)

Canlar ben bu ay klonmen kullanmıştım sabah regl oldum çok afedersıniz kırmızı akıntım olmuştu fakat gün içinde kahverengi akıntım olmuş normal regliye göre çok az miktarda acaba klomen kist falan mı yaptı bunu yaşayan varmı regl olduğuma mi yanayım buna mi :'(

Canlar ben bu ay klonmen kullanmıştım sabah regl oldum çok afedersıniz kırmızı akıntım olmuştu fakat gün içinde kahverengi akıntım olmuş normal regliye göre çok az miktarda acaba klomen kist falan mı yaptı bunu yaşayan varmı regl olduğuma mi yanayım buna mi :'(

Canım klomen kullanmadım ama forumlarda okuduğum adette az gelebiliyormuş. Muhtemel klomen etkisiyle bu şekildedir canım. Kötü düşünme ki olmasın inşallah.:29:

Canım klomen kullanmadım ama forumlarda okuduğum adette az gelebiliyormuş. Muhtemel klomen etkisiyle bu şekildedir canım. Kötü düşünme ki olmasın inşallah.:29:
Canim sen bir melek misin ya yine yetiştin inş kötü bişey yoktur çünkü bulunduğum yerde imkanlar çok kısıtlı

huuuu huuuu burdayıııımmmm:35:

Bi de ben varım galiba :)

Ya benim sanırım yine ortakulak iltihabım nüksetti yine deli olcam ya akşam akşam. Sol kulağımın içinde nasıl motor çalışıyor yaa. Dr a gitsem antibiyotik vericek gitmesem başım dönüyo bu sesten napıcam ben cancaazlar yaa..:14::14::14::14::14::14::14::14:

Back