• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

merhaba kızlar nasılsınız:)

az once wc ye gıttım acık sarı renkte akıntım gelmıs. hıc bu kadar koyu kıwamlı gelmemıstı.tabırı caızse krem peynır gıbıydı. dun moralım cok bozuktu kendımı cok uzdum cok sıktım sanırım bu yuzden geldı :( hıc boyle akıntısı olan war mı aramızda ?

Benim adete yakin boyle olur akintim ama sanirim seninki daha yogun.

yaralanma kuzummmmm :)
moralini bozdukça düşündükçe kendinden veriyorsun. Geçtiğimiz aylarda HGS çektirdim ben, doktor bu ay denemeyin ilaçlardan dolayı zaten olmaz dedi. O ay neyi fark ettim biliyor musun? Çocuk düşüncesinden dolayı o kadar kasılmışım ki aman zarar görmeyim diye hiç koşmamışım bile. Doktor denemeyin deyince eşime dedim ki beni parka götür top falan oynayalım delice koşmak istiyorum :))))
O günden sonra da hareketlerimi kısıtlamayı bıraktım canım
hep aynı durumdayız yani oy oy dua etmekten başka çare yok bu ay ne yapayım klomen kullansam mi yoksa incir kürü de aynı etkiyi veriyormuş onu mu yapsam bilmiyorum ki kafam allak bullak

Benim adete yakin boyle olur akintim ama sanirim seninki daha yogun.

Ewet canım normalde benım de olurdu ama bu cok yogundu.ılk kez boyle yogun kıwamda gordum akıntıyı. kımsenın bılgısı yoksa sanırım psıkolojık bu akıntı.ılk gordugumde beyaz gıbıydı. ama peceteyle sılınce acık sarı rengınde oldugunu gordum.usutmedıgım halde gelmesını ben atık psıkolojık olmasından baskabıseye yoramıyorum

bende takvim yöntemini denemiştim ama adetim 2 gün öne attı yani takvim tutmadı :1: bu ay deneyim o zaman sanada bilgi veririm ama sen niye eylülü bekleyeceksin onu anlamadım tatlım

canım ben biraz oluruna bıraktım geçen ay çok stres yaptım adet olunca 2 gün kendime gelemedim eylüle kadar rahat takılıcam(tabi ne kadar becerebilirim bilmiyorum) geçen ay yumurtlama günlerinde olsun diye baya stres yaptım ama olmadı

Benimde belim ağrıyor bi kac gündür ama ne yapalım umud dünyası belki bu vesile olur dedim sen nasıl yaptın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben akşam yakıyı yapıştırdım sabah da çıkardım. O gece birliktelik olmadı çünkü yakıyı yakınca yatıp kaldım :52::52::52:
Belim çok ağrıdı ama halada ağrıyor.. Birde yakının üzerinde 2 günden fazla kullamayın falan diyor. Bir sonraki yakı 14 gün sonra olmalı diyor.
İşte bende ne yapayım son bir hafta kaldı regle.. Bekliyorum regl gelmesin diye :)

canım ben biraz oluruna bıraktım geçen ay çok stres yaptım adet olunca 2 gün kendime gelemedim eylüle kadar rahat takılıcam(tabi ne kadar becerebilirim bilmiyorum) geçen ay yumurtlama günlerinde olsun diye baya stres yaptım ama olmadı

aslında yumurtlama günlerine takılmamak lazım haklısın.. o günlerde ilişki olacak diye üzerinde durdukça eşimde strese girdi bu ay.. oğlumda aklımızda hiç böyle düşünceler yoktu bilmiyodukta yani yumurlama günleriymiş vs. miş ve çok kolay hamile kaldım.. ama şimdi bakıyorum kafaya taktıkça olmuyor bu ay bende geçen aya göre daha rahatım hayırlısı artık

MEYRAAAAA.............5 Haziran
Nur48........................5 Haziran
BenimAşkPastam.........5 Haziran
Zeynep_xx..................5 Haziran
ACDEFCD...................5 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Korkusuzkorkak..........6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran

Kızlar bugün yumurtlama günümüz 6 haziran yarın ve 5 Haziran bugün görünüyor akıntılar ne durumda hanımlar? :23::23::23::23::23:

sende kasıntı war mı pekı ? mantarda kasıntı da war dıye bılıyodum.mantar olduysam da hıc sasmam yanı puuffff

canım önce peynir kesiğine dönüşüyor akıntım sonra pıtışım kızarıyor sonra kaşınıyor ve geçmiş olsun mantarım :S
Eşimle gün aşırı birlikte olursam mutlaka mantar da oluyorum. İnşallah sen olmazsın guzum

aslında yumurtlama günlerine takılmamak lazım haklısın.. o günlerde ilişki olacak diye üzerinde durdukça eşimde strese girdi bu ay.. oğlumda aklımızda hiç böyle düşünceler yoktu bilmiyodukta yani yumurlama günleriymiş vs. miş ve çok kolay hamile kaldım.. ama şimdi bakıyorum kafaya taktıkça olmuyor bu ay bende geçen aya göre daha rahatım hayırlısı artık

evet aynen benimde öyle ilk hamileliğimde hiç anlamamıştım hatta öğrendiğimde bebek 7 haftalık olmuştu :1::1: ama şimdi stres stres bence buda etkiliyo :37::37: söylediğin gibi eşimde benle aynı stresi yaşıyo garibim benle birlikte takvimi takip etmeye başladı ben yeter artık olmuyosa olmuyodur deyince çok üzüldü o haliyle bana moral vermeye çalışıyo

canım önce peynir kesiğine dönüşüyor akıntım sonra pıtışım kızarıyor sonra kaşınıyor ve geçmiş olsun mantarım :S
Eşimle gün aşırı birlikte olursam mutlaka mantar da oluyorum. İnşallah sen olmazsın guzum

bende mantar olduğunda aynı durumu yaşıyorum özellikle de arka arkaya ilişki olduğunda oluyor bu durum

canım ben akşam yakıyı yapıştırdım sabah da çıkardım. O gece birliktelik olmadı çünkü yakıyı yakınca yatıp kaldım :52::52::52:
Belim çok ağrıdı ama halada ağrıyor.. Birde yakının üzerinde 2 günden fazla kullamayın falan diyor. Bir sonraki yakı 14 gün sonra olmalı diyor.
İşte bende ne yapayım son bir hafta kaldı regle.. Bekliyorum regl gelmesin diye :)

İnşallah gelmez reglin bende iliski olacağı gunler takiyorum sabahına kalmadan abdest almak icin çıkarıyorum sonra tekrar gene iliski olacagi vakit takiyorum bakalim benimde haziran 4 gibi bat bakalım ne olcak inşallah olmayiz regliiiii:)

merhaba kızlar nasılsınız:)

az once wc ye gıttım acık sarı renkte akıntım gelmıs. hıc bu kadar koyu kıwamlı gelmemıstı.tabırı caızse krem peynır gıbıydı. dun moralım cok bozuktu kendımı cok uzdum cok sıktım sanırım bu yuzden geldı :( hıc boyle akıntısı olan war mı aramızda ?

Ewet canım normalde benım de olurdu ama bu cok yogundu.ılk kez boyle yogun kıwamda gordum akıntıyı. kımsenın bılgısı yoksa sanırım psıkolojık bu akıntı.ılk gordugumde beyaz gıbıydı. ama peceteyle sılınce acık sarı rengınde oldugunu gordum.usutmedıgım halde gelmesını ben atık psıkolojık olmasından baskabıseye yoramıyorum

canım bende gelende o tarz akıntı olunca arkasından mantar oluyorum :(

sende kasıntı war mı pekı ? mantarda kasıntı da war dıye bılıyodum.mantar olduysam da hıc sasmam yanı puuffff

Insaallah man tar degildir canim kasinti ve koku takibi yap

İnşallah gelmez reglin bende iliski olacağı gunler takiyorum sabahına kalmadan abdest almak icin çıkarıyorum sonra tekrar gene iliski olacagi vakit takiyorum bakalim benimde haziran 4 gibi bat bakalım ne olcak inşallah olmayiz regliiiii:)

yakıyı bende duydum ama ya çok can yakıcı diyolar.bayıltacak kadar acıtıyomuş doğru mu?

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım malesef ki ayni dertten muzdaribim :(

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Biraz kendinden bahseder misin bir bat tarihi verirsen uğurlu listemize ekleyelim seni de uğur getirsin inşallah...

bende mantar olduğunda aynı durumu yaşıyorum özellikle de arka arkaya ilişki olduğunda oluyor bu durum

Kızlarrrrr....

ilişki sonrası mantar olmanın nedeni eşlerinizde mantar olmasıdır dikkatli olun. Eşinizin bir ürolojiye gitmesi gerekiyor bence.Bu arada bende de mantar vardı ama aşırı kaşıntım yoktu. dr ilaç verdi ama ben bir vajinal krem kullandım bir de 1 lt suya 6 çorba kşığı elma sirkesi ile her wc ye gittiğimde pamukla temizledim. şimdi tertemiz :):24::24::24::24::24:

Back