- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.001
Canım çok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun rabbim kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
elimde değil inan ki çok üzgünüm
Hadi inşallah güzel haberler alirsin inşallah cnm. Ben oğluna hamileyken afete bir hafta kala uyumaya baslamistim calisiyordum hep uykum gelirdi bi de kocaman bi sivilcem cikmisti. Adet zamanki da kasiklarim batmaya baslamisti.
gelirsem oralara hepinizi çimdiklerim haaa
niye kendinizi bu kadar üzüyosunuz çıldırtıyosunuz anlamıyorum ki
kün fe yekün ü duymadınız mı siz?
Kizz bebekten değil ki havadan yahu ben basak burcuyum yagmurlu beşik havada uyurum hep :)
:) benimde 2 sivilcem çıktı yüzümde. Normalde sivilcem pek olmaz.
Umutlandırmak istemiyorum kendimi. Yumurtlama gününden 7 gün geçti , belirti hemen yaşanmaz sanırım. Vucudum oyun oynuyor olabilir benimle..
anam sade sen değilsinki herkeşler öyle gidin yatın uyuyun ullleeeyyynnn
karıyı hasta etmeyin
Skyrs hamismis :)
Sanirim topigimizin ilk hamisi belli oldu inşallah. Skyrs silik çizgi cikmis kizlar. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.
HARİKAAAAAA :))))))))) Hayırlı olsun çok sevindimmmm
Yumurtlama gununde n 7 gün geçtiyse belirtiler başlayabilir cnm her bünye farkli oluyor kimi hamileliği daha kolay kabulleniyor kimi biraz zorlaniyor. Zorlanan beden daha erken fiziksel farkliliklar gösteriyor. Umarim seninde öyledir ve bebegin geldiğinin müjdesini veriyor dur cnm
hahhahhayyttttt :92::92::92::92::92::92::92::92::92:
vatana millete hayırlı uğurlu olssuuunnn
Kizlar 12 ve 13. Gun sikiklesiyor mu koyulasiyor mu kizlar BAT 6 haziran gibi duzensizlik yasadimdan ovulasyon testi yapiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Kizlar 12 ve 13. Gun sikiklesiyor mu koyulasiyor mu kizlar BAT 6 haziran gibi duzensizlik yasadimdan ovulasyon testi yapiyorum yorumlarinizi bekliyorum
ben yeni üyeyim...benimde 7 yasında hergün kardeş isteyen bi oğlum var.2 düşük yaptım olmadı öldüm ilaç çatlama iğnesi bu ay aşılama yaptırdım ama hüsraaannnnn dün test yaptık ve negatif...kısmet değilmiş ama moral sıfır...dua edin lütfen...
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Normalde reglime 2 gün var ama ben mayıs ayından umudu kestim. Artık haziran ayında deneyeceğim. Haziran 4. Deneme olacak. Bir de haziranda soğan kürü denemek istiyorum.
Sanirim topigimizin ilk hamisi belli oldu inşallah. Skyrs silik çizgi cikmis kizlar. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?