- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.981
yumurtanın çatlaması için kaç mm olması gerekiyor acaba. Geç yumurtluyorsan gelişebilir canım
kızlar ya gecen dra gittiğimde yumurtam ii gelişmişti bu ay 14.günde 8mm çıktıdr bu ay pek sansımız yok dedi ((((
gelişmez miki artık u ay bu yumurta
Canim bu ay deyilde bi sonraki ayi bkle ama umudunu hic yitirme bnmkide hic gelismiyordu esim de bnde keciboynuzu pekmezi aldik yedik surekli gunde 1 er kase yedik ikimizde ( ha bu arada gunluk zorunda oldugumuz icin yemedik eglenerek gulerek yedik o bana veiyodu bn ona heyecanla yedik kendimizi ona mecbur kilarak deyil ) neyse iste suan yumurtam 2.15 cm. Oldu doktor hemen citlatma ignesi vurdu bklliyorum bnde cnm ama hic karamsar deyilim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya benim onceki ay ikinci çizgi çok alakasız bi yerde ve saatler sonra çıkmısti yani test bozuktu ...
O aklımda kalmıştır belki :)
nisan ayında baska dr gitmiştim 13.günü 14 mm olmuştu o ay 18.gün filan çatlamıştı yine mi öyle olacak bilmiyorm ki
Herkese gunaydın guzel bır gun bızlerle olsun inş.
Teolog cnm adet olmamana sevındım ınsallah guzel haberler verırsın bıze tatlım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ya çok üzgünüm hem de çok bana yeni bat yazabilirsin 18 haziran bu ayda olmadı malesef :'(
24.Eyl30 gün
24.Eki
24.Eki41 günkimyasal gebelik
03.Ara
03.Ara26 gün
28.Ara
28.Ara33 gün
29.Oca
aralıklarım böyleydi canım.. Kimyasal gebelik yaşadığımda ilk reglden 41 gün sonra regl oldum.Sonraki reglim erken geldi. sonraki normal.
elimde değil inan ki çok üzgünümüzülme canım, Allahtan hayırlısı.herşey nasip kısmet bitanem. Demekki doğru zaman değilmiş
kızlar ya gecen dra gittiğimde yumurtam ii gelişmişti bu ay 14.günde 8mm çıktıdr bu ay pek sansımız yok dedi ((((
gelişmez miki artık u ay bu yumurta
Canim ya çok üzgünüm hem de çok bana yeni bat yazabilirsin 18 haziran bu ayda olmadı malesef :'(
elimde değil inan ki çok üzgünüm
üzülme canım, Allahtan hayırlısı.herşey nasip kısmet bitanem. Demekki doğru zaman değilmiş
canım vücut ani bir üzüntüde bile değişkenlik gösteriyor. Benimde 14. gün 16mm di bi ay, sonraki ay 14. gün 9 mm di. Değişebiliyor.
Son gönlünü ferah tut, zamanında olacak bebeklerimiz :) Çalışmalara devam :)
Bir doktor arkadasima yılın 12 ayıda yumurtlama olmaz demiş
Moralinizi bozmayın inşallah önümüzdeki ay normale döner
Bir doktor arkadasima yılın 12 ayıda yumurtlama olmaz demiş
Moralinizi bozmayın inşallah önümüzdeki ay normale döner
kkiiissslllaaarrr beeennn geeellddiiimmmm
moralleri düşük gördüm
yapmayın bunu kendinize yahuu
Hoşgeldin cnm hic keyif yok ya kimsede. Herkes yikiliyo valla. Sanirim havadan bugün İst yagmurlu gibi hava uyku havasi valla bnm de keyfin yok uyuyasim var.
Hoşgeldin cnm hic keyif yok ya kimsede. Herkes yikiliyo valla. Sanirim havadan bugün İst yagmurlu gibi hava uyku havasi valla bnm de keyfin yok uyuyasim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?