• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bütün takımlar 5 tl İNDİRDİM

bende keçiören taraflarında kuzenlerime bi soruyum kızılaya gidecek varsa bi kaç bişey beğendim alıyım benim gelmem imkansız malesef dönerim sana
Canım toplu alımda bu fiyat canım yoksa 7,50 tl cogu sıfır kac parça alicaksiniz bari ikiye bölünmüş olsun 5 tl olur o zaman canim

Son düzenleme:
taytlı takım, zıbınlı takım, pembe şortlu takım, oyuncaklı olan sanırım 20 tl oluyor birde kızım 3 aylık ama biraz iri bi bebek sanırım olacaktır kuzenimle konuştum size onun nosunu yazıyım mail adresin neydi cnm

Olur 9 aylık hepsi bak sarı taytli o kadar guzelki simli olan kızım o biraz küçük kızıma olmadı hiç giydiremedim adımın arkasına hotmail ekle canim

Olur 9 aylık hepsi bak sarı taytli o kadar guzelki simli olan kızım o biraz küçük kızıma olmadı hiç giydiremedim adımın arkasına hotmail ekle canim

ya işte yazın giymesi gerekiyor ya o 12 aylık büyük olur gibi noyu yolluyorum sende yazarsan kendi numaranı o seni arar 5 tlden dimi?? :)

taytlı takım, zıbınlı takım, pembe şortlu takım, oyuncaklı olan sanırım 20 tl oluyor birde kızım 3 aylık ama biraz iri bi bebek sanırım olacaktır kuzenimle konuştum size onun nosunu yazıyım mail adresin neydi cnm

Mail adresimi özelden attım canim

Lacivert takım zibinli takım mavi oyuncakli takım ve sortlu takım satıldı digerleri duruyor 9-12 ay anneleri KACİRMAYİN

Back