- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
Yok yemin ederim hiç acmadim aramıyorum bağımlısı değilim 1.5 senedir feys girmiyorum bileHadi itiraf et , bi kapatiyosun sonra arada açıp bakmak görmek istediğine bakıp geri kapatiyosun :)
Ardından yıkıldım, perişanım, seni pislik adam, anlamına geliyor bu yaptığınız bence
Hayır tam tersine bence yıkılmadım ayaktayım sen umurunda bile değilsin umurumda olsaydın hesabımı kapatmaz senden 4 gözle mesaj bekliyor olurdum konu sahibi gerçekten en doğru olanı yapmış !
Bencede kapatmak iyi yapmışsın 3 yıldır kapalıysa. Zaten 3 haftalik acmissin.senden ayrildim takip içinde açık tutamicam aynen devam mesajı verir bence ki buda sizin istediğiniz. Kızlar bende aldatilarak ayrıldım 6 ay önce ve stalklarken yakalandim. Sizce instagram falan açarsam üstüne alinirmi kendini göstermek istiyor diye. Benim hep kapalıydi açmak istiyorum ama tam yakalanmisken 1 ay önce çekiniyorum. Sizce hangisi daha mantikli merak edip pişman etmek icinYok yemin ederim hiç acmadim aramıyorum bağımlısı değilim 1.5 senedir feys girmiyorum bile
Herkes farklı şeyler söylüyor kafam karistiMesaj atma seçeneği sadece sosyal medya mı ki ? Eminim aynen arkadasın dediği gibi düşünüyordur. Mim olsa öyle düşünür. Tam tersi oraya bol bol mutluluk fotoğrafları atacaktı. Hayir kadından çok erkek ark var gayet iyi biliyorum onları.
Geri açacaksanız hesapları, onu çok önemsediğinizi düşünebilirAa gerçekten mii 1. 5 senedir kapalıydı hesabım 3 haftadır açık yanii saçma olur mu sizin dediğiniz gibi
1.5 senedir kapalı olan bir hesap ve 3 haftadır açık .. Sizce üstüne alınır mı ben feysten engellemistim onu 4 gun sonra kapattim neden üstüne alınsınValla ben olsam kapatmazdim onun icinmi yasiyorum sadece hayatta.. Hatta inanida gezer tozar resim atardim senin yerunde olsam
Peki genelde kapalı olan bir hesabı stalklarken yakalandiktan bir ay sonra açsam üstüne alinirmi sizce kendisini göstermek istiyor diyeValla ben olsam kapatmazdim onun icinmi yasiyorum sadece hayatta.. Hatta inanida gezer tozar resim atardim senin yerunde olsam
1 ay geçmiş aç bence stalklamak ne demek kzuumPeki st
Peki genelde kapalı olan bir hesabı stalklarken yakalandiktan bir ay sonra açsam üstüne alinirmi sizce kendisini göstermek istiyor diye
Allah aşkına stalklamak nedir? Gizli gizli takip etmek desen parmakların mı inciniyor? Türkçe'nin içine ettiniz el birliğiyle. Ne idüğü belli olmayan yarı türkçe yarı ingilizce ucube bir dil türedi. Dilimizle beraber geçmişimiz, geleceğimiz de kayıp gidiyor ellerimizden farkında değil kimse.aynı şeyi ben de yaptım ,bu ara hayatım çok b.ktan ,sürekli sosyal hesaplardan birileri soru sorup iyice yaramı deşiyor ,ben de herşeyi kapattım .. senin derdin ne yazmış ne etmiş stalklamak değilse en güzelini yapmışsın
Takip ederken yakalanmak canim1 ay geçmiş aç bence stalklamak ne demek kzuum
Takip ettiğimi anladığı icinde onun için açtığımı düşüncek direk. 1 ay çok da üzün değil galiba dimi1 ay geçmiş aç bence stalklamak ne demek kzuum
oradaki ironiyi fark etmeyip TDK başkanlığına soyunmanız cidden takdire şayan ... ayrıca velev ki İngilizce yazdım,nereden biliyorsunuz ana dilimin İngilizce olmadığını veya kendimi o şekilde daha rahat ifade etmediğimi ? saldırmak için saldırmışsınız belli ama menopoz belirtilerinizi başka yerde yaşayınAllah aşkına stalklamak nedir? Gizli gizli takip etmek desen parmakların mı inciniyor? Türkçe'nin içine ettiniz el birliğiyle. Ne idüğü belli olmayan yarı türkçe yarı ingilizce ucube bir dil türedi. Dilimizle beraber geçmişimiz, geleceğimiz de kayıp gidiyor ellerimizden farkında değil kimse.