Bütün sosyal hesaplarımi kapattım yanlış mı yaptım sizcee

Aman iyi yapmışsın benim hiç yok herkes ama etrafımdaki herkes neden yok google aradık seni hiç yok neden diye bide altında birşey arıyorlar ayol ben ailemle 7/24 görüşüyorum eee ne diye o onu yapmış bu bunu yapmış olaylarına girip beynimi yoracam kızıma açtık dedesiyle resimlerini koymuş belki abarmıyorum 20 kişi aradı o adam babanmı kpederim için amanın dedim ne kadar merak ediliyormuş hayatımda haberim yokmuş ohhhh en güzeli uzak durmak

Hadi itiraf et , bi kapatiyosun sonra arada açıp bakmak görmek istediğine bakıp geri kapatiyosun :)

madem kapatmışsınız az bir süre daha kapalı kalsın sonra açın bence. bak döndüm hayata misali.
yok olmayın bir anda.

güzel de bir fotoğraf falan koyun. ama demet akalın gibi iletiler falan yayımlamayın.

şu an kapatmanız onun için yaptığınızı gösteriyor, unutamadığınızı vs.

ama açtığınızda "bak hayatına geri döndü" deyip tutuşur.

Ardından yıkıldım, perişanım, seni pislik adam, anlamına geliyor bu yaptığınız bence

Bakış açısı işte. Bence ardından yapmacık iki mutlu fotoğraf koyup, üç "umrumda değilsin" anlamında cümle yazmaktan daha güzel bir hareket olmuş. He, kalıcı bir hareket olması iyi olur, geçici bir kapatmaysa da yakın bir zamanda açmayın. O zaman "senin yüzünden kapattım." anlamına gelir. Gelse ne olur, hiçbir şey. :)

Hayır tam tersine bence yıkılmadım ayaktayım sen umurunda bile değilsin umurumda olsaydın hesabımı kapatmaz senden 4 gözle mesaj bekliyor olurdum konu sahibi gerçekten en doğru olanı yapmış !

Mesaj atma seçeneği sadece sosyal medya mı ki ? Eminim aynen arkadasın dediği gibi düşünüyordur. Mim olsa öyle düşünür. Tam tersi oraya bol bol mutluluk fotoğrafları atacaktı. Hayir kadından çok erkek ark var gayet iyi biliyorum onları.

Yok yemin ederim hiç acmadim aramıyorum bağımlısı değilim 1.5 senedir feys girmiyorum bile
Bencede kapatmak iyi yapmışsın 3 yıldır kapalıysa. Zaten 3 haftalik acmissin.senden ayrildim takip içinde açık tutamicam aynen devam mesajı verir bence ki buda sizin istediğiniz. Kızlar bende aldatilarak ayrıldım 6 ay önce ve stalklarken yakalandim. Sizce instagram falan açarsam üstüne alinirmi kendini göstermek istiyor diye. Benim hep kapalıydi açmak istiyorum ama tam yakalanmisken 1 ay önce çekiniyorum. Sizce hangisi daha mantikli merak edip pişman etmek icin

Herkes farklı şeyler söylüyor kafam karisti

Valla ben olsam kapatmazdim onun icinmi yasiyorum sadece hayatta.. Hatta inanida gezer tozar resim atardim senin yerunde olsam

Valla ben olsam kapatmazdim onun icinmi yasiyorum sadece hayatta.. Hatta inanida gezer tozar resim atardim senin yerunde olsam
1.5 senedir kapalı olan bir hesap ve 3 haftadır açık .. Sizce üstüne alınır mı ben feysten engellemistim onu 4 gun sonra kapattim neden üstüne alınsın

Peki st
Peki genelde kapalı olan bir hesabı stalklarken yakalandiktan bir ay sonra açsam üstüne alinirmi sizce kendisini göstermek istiyor diye

Allah aşkına stalklamak nedir? Gizli gizli takip etmek desen parmakların mı inciniyor? Türkçe'nin içine ettiniz el birliğiyle. Ne idüğü belli olmayan yarı türkçe yarı ingilizce ucube bir dil türedi. Dilimizle beraber geçmişimiz, geleceğimiz de kayıp gidiyor ellerimizden farkında değil kimse.

oradaki ironiyi fark etmeyip TDK başkanlığına soyunmanız cidden takdire şayan ... ayrıca velev ki İngilizce yazdım,nereden biliyorsunuz ana dilimin İngilizce olmadığını veya kendimi o şekilde daha rahat ifade etmediğimi ? saldırmak için saldırmışsınız belli ama menopoz belirtilerinizi başka yerde yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…