• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün sorun bende mi?

Dengiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
75
0
86
Ankara
Yaklaşık ikibuçuk sene önce eşimi kaybettim . sonrada evimi değiştirdim. Üst komşum tadilat yaptırıyor saat altıdan sonra matkap çalıştırmayın dedim diye bana kötü komşu dedi. abime kırgındım artık eşiylede konuşmuyorum abimlede, diğer gelinlede konuşmuyorum. alt komşum tuvaleti tıkandı diye beni akrabalarıma şikayet etmiş onunlada konuşmuyorum. bu insanlarlada zaten çok sıkı değilim ama apartmana girip çıkınca göreceğim diye ödüm patlıyor .bide bana kötü kötü bakıyorlar. buda beni manevi yönden yıkıyor .Çok mu önemli tuvalet tıkandıysa işçi gelsin bi baksın ondan sonra beni suçla. Altıdan sonra işçi çalıştırmasan sanki evin daha geç mi bitecek. Sizede sizden on yaş küçük gelinleriniz gelse onlara hizmet etmek hoşunuza gider mi Kalkıp çay bardaklarını bile mutfağa götürmüyorlar. Babamda miras kalan parayla bana ev alan abim herkese evi kendisinin aldığını söyledi buna karısı ve ailesi dahil. Yoruldum bundan sonra insanlarla nasıl iletişim kuracağım bilemiyorum.

genelde hep alttan alıp sonra yorgun anlarımzda çkkün zor anlarımzda bunu yapamadığımızda bizden kötüsü olmaz. herkes kendiniz gibi sanıosunuz ve suanda kötü bi duygu durumd aolduğunuz için insanların yaabileceği kötülükleri önceden kestiremiosnuz sanırım ki bu geneld eböledir. sıkıntılar çalkantılar özellikle eş kaybı bunlar bizim ruh halimizi kötü etkileyen şeyler. sizin elinizde olmayan nedenlerle çevrenizdekilere bir takım bişeyle roluo ve sizi suçluo.nden çnk siz su sıralar içinize kapanmıssınz ve bole bi insanın üzerine gtek suclamak kolaydır eger siz güçlü bir tavır takınnırsanız etrafa ve akrabalarınıza onler size ole davranıcaktr. yane davranmak zorunda kalacaklar. kendinizi suclamayın yeter insanların çoğu öle zor dönemlerde üstüne gelirler ve egolarını tatmin ederleer. umarım sorunlarınızı aşarsınız. ama ben bu yaşıma kdr sunu ogrendim bi insana hakettipinden fazla deger veririsen sana haketiin değeri vermez. merkezde siz varsınz untmayın.

genelde hep alttan alıp sonra yorgun anlarımzda çkkün zor anlarımzda bunu yapamadığımızda bizden kötüsü olmaz. herkes kendiniz gibi sanıosunuz ve suanda kötü bi duygu durumd aolduğunuz için insanların yaabileceği kötülükleri önceden kestiremiosnuz sanırım ki bu geneld eböledir. sıkıntılar çalkantılar özellikle eş kaybı bunlar bizim ruh halimizi kötü etkileyen şeyler. sizin elinizde olmayan nedenlerle çevrenizdekilere bir takım bişeyle roluo ve sizi suçluo.nden çnk siz su sıralar içinize kapanmıssınz ve bole bi insanın üzerine gtek suclamak kolaydır eger siz güçlü bir tavır takınnırsanız etrafa ve akrabalarınıza onler size ole davranıcaktr. yane davranmak zorunda kalacaklar. kendinizi suclamayın yeter insanların çoğu öle zor dönemlerde üstüne gelirler ve egolarını tatmin ederleer. umarım sorunlarınızı aşarsınız. ama ben bu yaşıma kdr sunu ogrendim bi insana hakettipinden fazla deger veririsen sana haketiin değeri vermez. merkezde siz varsınz untmayın.

Bu kadar güzel moral verilirdi ancak teşekkürler. Arkadaşımın biride öyle dedi sen dul olduğun için ne yapsan göze batar. Bu nedenlede insanlar seni her seferinde ezmeğe çalışırlar Yaradana sığın Allaha havale et diye hakikaten öyle olduğunu görüyorum.Kimse yarın babalar günü ve Onun çocuğu yetim demiyo.......................

Back