• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün Sıkıntılarımız için 12.000 H.Z. YUNUS'un duasını okuyalım

D Durunado listedemisin ?
en son çarşambadan beri sanırım bidirim yapmamışsın şuanda senin duanı okuyoruz sen de katılmak ister misin ?

Okuma sirasi bitince cikan ve duzenli bildirim yapamayacak arkadaslar lutfen katilmasin. Kimse kimsenin hakkina girmesin.

D Durunado . Kalan 6.000 i siz okursunuz olur mu cunku daha once arkadaslara haksizlik olmasin diye bir kisinin kalan sayisini ben almistim ama bu sefer alamiyorum cunku rahatsizim. Mazeretinizi bildirseydiniz anlardim ama bildirmediginiz icin kimse kimsenin hakkina girsin istemem. Allah duanizi kabul etsin.

stanki stanki sizi listeye ekledik ama listenin bitmesine 1 kişi var onun için liste başa döndüğünde birdahaki listede okunacak size bilginiz olsun.

Okuma sirasi bitince cikan ve duzenli bildirim yapamayacak arkadaslar lutfen katilmasin. Kimse kimsenin hakkina girmesin.
Hayırlı akşamlar ,nacizene fikrim liste bittikten sonra kişi sayısına mı bölsek ? Kimse kimsenin hakkına girmese... zaman zaman bende çok katılım sağlayamıyorum ama sayıya bölünür belirli süre verilirse herkes sayısını okumak zorunda kalır.

Back