Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar beni listeden çıkarır mısınız ? ben sizin kadar katılım sağlayamıyorum,kimsenin hakkına girmeyeyim.
hakkınızı helal edin![]()
tabiki :) ama düzenli okuma yapıp bildirim yapabilir misiniz :) Burdaki arkadaşlarımızında hakkına girmeyelim herkes elinden geldiğince okuma yapıyo çünkü :))Mrblar beni de eklermisiniz.![]()
Yazilanlarin bir çoğunu okudum söylediğiniz herseyde haklisiniz. Benim okuma yapmicam tek gün cuma olabilir. Ama az uz da olsa o günde okuyup haber veririm ben. Onun haricinde diğer günler evdeyim. Ve öğleden sonra boşum. Birde bu duayı abdestli mi okumak zorundayız aceba. Yaptıktan sonra herşeyimi tam yapayım dimitabiki :) ama düzenli okuma yapıp bildirim yapabilir misiniz :) Burdaki arkadaşlarımızında hakkına girmeyelim herkes elinden geldiğince okuma yapıyo çünkü :))
tamam ozaman hoşgeldin :) abdest alma zorunluluğun yok zikir olarak okunabiliyo ama madem evdesin tabiki abdestini almak istersen daha iyi olur :) okumaya katılabilirsin sıradaki arkadaşımızın duasına gecerken listeye eklicez :)Yazilanlarin bir çoğunu okudum söylediğiniz herseyde haklisiniz. Benim okuma yapmicam tek gün cuma olabilir. Ama az uz da olsa o günde okuyup haber veririm ben. Onun haricinde diğer günler evdeyim. Ve öğleden sonra boşum. Birde bu duayı abdestli mi okumak zorundayız aceba. Yaptıktan sonra herşeyimi tam yapayım dimi![]()
Tşklertamam ozaman hoşgeldin :) abdest alma zorunluluğun yok zikir olarak okunabiliyo ama madem evdesin tabiki abdestini almak istersen daha iyi olur :) okumaya katılabilirsin sıradaki arkadaşımızın duasına gecerken listeye eklicez :)