Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Ay çok alemsin yaaa. İyi bakalım güldür içini

aman diyim sakın ha bu yanlışa siz de düşmeyin.
Christmas (Noel) 31 Aralık tarihinde kutlanmaz.
Hristiyanlar da kendi aralarında mezheplere bölünmüşlerdir.
Noel, her yıl dünyadaki Hristiyanların çoğunluğu tarafından 25 Aralık'ta kutlanır. Kutlamalar 24 Aralık'ta Noel arifesiyle başlar ve bazı ülkelerde 26 Aralık akşamına kadar devam eder. Ermeni Kilisesi gibi bazı Doğu Ortodoks Kiliseleri, Jülyen takviminde 25 Aralık'a denk gelen 7 Ocak'ı Noel olarak kutlarlar. Hristiyanların çoğunlukta olduğu ülkelerde pratik olarak Noel tatili yılbaşı tatiliyle birleştirilir.

yani 31 aralıkta noel kutlanmaz, yeni yıl kutlanır.
bir bilgi olsn size diye ...

Yılbası filan bahane..eğlenmeye yer arıyoruz zaten:))

Ama sinir oldum trendyola yetişmedi elbisem baska bişecikler giycem artık((konuyla alakasız ama:)

Ala doğru söylüyor ben de araştırmıştım bu tarihleri. Ancak bizim ailecek ve nişanlımla öyle yeni yıl kutlama alışkanlığımız yok. Hediyeleşme işini de bayramlarda ve kandillerde mutlaka yapıyoruz. Sonuçta herkesin kendi tercihi, canı isteyen canı istediğine canının istediği tarihte hediye alır verir. Bence bu biraz alışkanlık meselesi. Sonuçta herkesin alıştığı bir tarz var. O öyle alışır öyle alır ben böyle alışırım böyle alırım başkası başka türlü. Yeter ki zaman zaman sevdiklerimize sevildiklerini hissettirebilelim

Hmm yok canım seni unutmam mümkün değil:)Aklımda cok mütavazi ve güzel bir profilin kalmıs, bu böyle de devam eder[/QUOTE]

İzninle utanabiler miyim?

Ala...
Cidden çok yönlüsün, farkındasın demi

aşkk olsn ınsan benıde cagrır yaww :SStopık acmıssınız haberımız yok...

evet kesinlikle aynı fikirdeyim.
isteyen kutlar, istemeyen kutlamaz.
isteyen içer, istemeyen içmez.

ben sadece yılbaşı ve Noel'in iki ayrı kavram olduğunu hatırlatmak istedim, kayıtlara geçsin diye.
Çünkü maalesef bu çok büyük bir yanılgı....

Mesela, ben Allahım kabul ederse içim ruhum daraldığında namazımı kılarım, bütün gün çektiğim zikirler vardır. Ama canım isteyince alkolümü de içerim.
Evde yılbaşı ağacımızı da süsledik.

Yani hepsi çok farklı şeyler...

Ala teşekkürler bu kadar ayrıntı hakkında bilgim yoktu

Ala...
Cidden çok yönlüsün, farkındasın demi

tşkler kızlar.
işim gereği yurtdışı ile mütemadiyen iletişimdeyim.
mesela şu anda avrupa kanadı kapalı. rusya açık.
1 ocaktan sonra rusya kanadı kapalı avrupa kanadı açık.
25 aralık-7 ocak olayı.

ayrıca o mütemadiyen kötü kadın gözüyle bakılan ruslardan
dünya tatlısı bir ingilizce öğretmeni
benim kuzenimle evli.

bu da bambaşka bir önyargı işte....

Canım o önyargı değil bildiğin kıskançlık hatta bende de var o kıskançlıktan Kadınlar çok güzel yaaa. Bir de yanlış anlamayın ama ben güzel kadın görmeyi severim. Nasıl güzel bir kuş güzel bir çiçek görünce içim açılırsa güzel bir kadın görünce de "Allahım ne güzel yaratmışsın maşallah" derim.

yok cnaım billiyorum da :))
benim anlatmak istediğim biz eşimle
böyle şu günü bu günü denilen şeyleri kutlamayız :)
hediyeleşmeyiz
sevgililer günü gibi
evet yeni yıla girmek güzel bir şey ama biz işte çamdı nole babaydı süstü püstü gibi şeyleri sevmiyoruz o da bende :))
yani cristmıss diye öylesine göndertme yapmıştım
bizim için özel günleri sayıyom ben şimdi :90::90:
tanışma yıldönümü :))
nikah tarihi
düğün tarihi evlilik yıldönümü kavuşma yıldönümü
doğum günleri anne olursam anneler günü
hayatımızın kaydığı gün :90: vs vs bunlar böyle gider
kendi günlerimizi kendimi ilan ettik

birde eşim en son bi kamera almıştı bana evlilik yıldönümüzdemiydi doğum günümüydü neydi bu hediyeyle 3 yıl idare et demişti :90::90::90:
yani öyle..

kızlar napınız ya bi bırakıp ev süpürmeye gitttim ..neler olmuş ........
benden habersiz kaçmışsınız ama buldum sizi

valla güzelliklerinden mi bilemem ama ben bu güne kadar hiç bir kadının bir rusun namuslu kadın olma ihtimali üzerine konuştuğunu görmedim.

o kadar üzülüyorum ki o zaman.

çünkü bizim gelin kız bizden daha çok türk oldu.
kursa gitti çok güzel türkçe konuşuyor (ki mecbur değil burda zaten ing öğretmenlği yapıyor)
hatta geçen gün bize geldiler baktım elinde benim bir kabım içi dolu.
bu ne dedim
dedi ki sen bana tatlı getirmiştin bununla
sizde boş getirilmezmiş ben de rus tatlısı yaptım sana.

mümkün olduğunca türkçe konuşuyor
yapıyoooooooooorum ediyooooooooooooorum die
sonra bakıyorum kasılıyor dön ing lizceye diyorum sorun değil

ama o uğraşması, değer vermesi o kadar önemli ki
her bayram gelirler tüm teyzelere vs...

Maşallah iyi bir insanmış. Demekki eşine çok değer veriyor çok seviyor ki onun kültürünü öğrenmeye çabalamış. Mutluluklar daim ola

ay tmm kutlamayın yılbaşını
hediye de mi almadınız yahu
ruhunuz geçmiş sizin
neydi dur dün öğrenmiştik daha
he
BENİM BÖCEĞİM ÖLDÜ

seninki canlı kanlı canım bizimki ölmüş valla baksana 40 mevlidini bile okutmuşuz

Maşallah iyi bir insanmış. Demekki eşine çok değer veriyor çok seviyor ki onun kültürünü öğrenmeye çabalamış. Mutluluklar daim ola

aynen öyle
amin canım
ve o kadar çoklar ki burda inanamazsın
mesela caddede bir gün rus gecesi oldu
biz de gittik merakımızdan
o kadar çok evli rus var ki
(diğer ülkelerden de vardır elbet de ruslardaki önyargıdan dolayı söylüyorum)
hepsi burda çok iyi mevkilerde.

dip not: kuzenimle burada tanışmadı. kuzenim iş nedeniyle rusyaya gitmişti. ordaki ortağının arkadaşı...

yani ben aslında genel olarak neye karşıyım biliyormusun canım?
insanları tanımadan önyargılı olmaya

oo o zaman türk insanımız için o kadar önyargı sıralayabilirim ki sana
ya da meslek grupları için

ben buna kızıyorum...

Valla ben önyargılı insanlara kızmıyorum canım çünkü onları küçük kafalarının içinde boğulmaya terk ettim

Valla ben önyargılı insanlara kızmıyorum canım çünkü onları küçük kafalarının içinde boğulmaya terk ettim

allah canını almasın hemiii patladım gülmekten ama hakikaten doğru bırakalım boğulsunlar
kızlar çorba yapıyom :)) çok yazmyorum :90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…