Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

$file_[1].jpg

Hadi ikramlar benden bu gün :KK12:

1- Ne okuyorsun canım sen?
2- Hep öyledir zaten ama kurban olayım ikinci bir malum kişi travması yaşatma bize.
annem de annem diyerekten:KK6:

Bölümümü yazmayayım tanıdıklar çıkabilir ama mühendislik okuyorum. Son sınıftayım da inşallah bu evlilik işleri yüzünden aksamaz. Ay yok şekerim öyle annem de annem krizleri geçirmem inşallah ama işte insanın içinde bir burukluk oluyor. Daha önce anneme kızdığım sitem ettiğim bir çok konuda haklı olduğunu görmeye başladım. Artık annemi daha iyi anlıyorum. Canım o benim yaaa inşallah ona layık evlat olabilirim

Afiyet olsun Alacım...

Pisipisi düğün ne zaman...

Öğretmen hocam (o nasıl bir cümleyse :KK37:) şiirini pek bi biyendim :KK69:

1- Ne okuyorsun canım sen?
2- Hep öyledir zaten ama kurban olayım ikinci bir malum kişi travması yaşatma bize.
annem de annem diyerekten:KK6:

sonra A_L_A bi konu daha açacak ana evinden çıkamayan kızlara genel bildiri :90:
koca evine naşşş :89::89:

Afiyet olsun Alacım...

Pisipisi düğün ne zaman...

Öğretmen hocam (o nasıl bir cümleyse :KK37:) şiirini pek bi biyendim :KK69:

Düğün tarihi tam olarak netleşmedi. Benim finalleri bekliyoruz. Bitsin sınavlar oturup karar verilecek sakin kafayla. Burdan duyururum inşallah canım

Kızlar meraba..
Bende bir derdim var bölümünden link ile ulastım buraya:)
Benide aranıza :KK6:

sonra A_L_A bi konu daha açacak ana evinden çıkamayan kızlara genel bildiri :90:

Ay yok ben gelsem annem kovar zaten :KK9: "Herkes yuvasını sorumluluğunu bilsin öyle her tartıştığınızda, canınız sıkıldığında kapıma gelme" diyor. Annem sorumluluk konusunda çok hassastır.

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
ben hala verdiğim linkteki son sayfadaki mesaja gülmekten yerlere yatıyorum :KK60::KK60::KK60::KK60:

Düğün tarihi tam olarak netleşmedi. Benim finalleri bekliyoruz. Bitsin sınavlar oturup karar verilecek sakin kafayla. Burdan duyururum inşallah canım

Ay yok ben gelsem annem kovar zaten :KK9: "Herkes yuvasını sorumluluğunu bilsin öyle her tartıştığınızda, canınız sıkıldığında kapıma gelme" diyor. Annem sorumluluk konusunda çok hassastır.

Hayırlısı olsun canım, bekliyoruz haberlerini o zaman :KK34:

Benim annem de aynı dediğin gibi...
Yuvanı bilecen, tek gelme adamı el memleketinde bir başına bırakma diyor :KK36:

Naz gel canım gel :KK19:

Alıntı **LiL@** kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
yeğenimin(abimin kızı) henüz yeni yeni yürümeye başladığı yıllardı...
ben aceleyle odama girdim ped değiştiriyorum bi çıtırtı oldu arkamda bi baktım velet yanımda...
hiç çaktırmadım nasıl olsa bebek anlamamıştır diye...
bir akşam yemekteyiz bizde..
bütün sülale abimler ablamlar annemler...
yeğenim sofrada kalkıp demezmi...
halam dötüne bez bağlıo diye...
yer yarılsaydıda dibine girseydim dediğim andı işte...
herkez şokta ben kıpkırmızı.....
aklıma geldikçe ürperirim....
Alıntı bağcan kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...

alıntı
ah arkadaşın beni çok güldürdün inan bak birtanede benden olsun size çok gülüceksiniz ama benim bir tanıdık vardı eşiyle memlekete giderken garibim hastalanmış bununda iki tane kızı var arabada dışarı çıkıcak eşi demiş çıkma ben ne istiyosan alırım demiş oda orkit al bari bir paket demiş garip kocası marketin yolunu tutmuş girmiş içeri bakınmış gezmeye başlamış işin enteresanı aradıgını bir türlü bulamayınca bir kişinin dikkatini çekmiş afedersiniz beyfendi ne arıyosunuz ben yardımcı oluyum demiş oda kızara bozara demiş şey orkit alıcaktım demiş kız demiş buyurun burdan gelin reyona gitmişler kız başlamış efendim kanatlımı kanatsızmı gecesinimi gündüzünümü istersiniz yumuşak yüzlümü olsun pamuklumu yüzeyi olsun başlamış saymaya adamı düşünün suratının halini herneyse almış arabaya binmiş eşi demiş aldınmı canım amannnnnnnn ne ugraşırım bir daha senin orkitinle be demiş kadın saydı saydı durdu omu bumu diye demiş kızmış bide eklemiş be hanım aldırıyosun bari orkidi desene bana neli istedigini demiş ilk okul çocukları gibi sorguya çekildim hiç kızarmamıştım utanmamıştım bu soruyu cevaplıcam diye annımın diregi çatladı demiş ay ne gülmüştüm he

Son düzenleme:

yok valla bundan sonra ne kimseye dön dicem ne kimseye dönme.
konu sahibi dışıda herkes tepki veriyor
anlamadım gitti ne kadar çok
kraldan çok kralcı var

X